Pitanjce, kako "radio" u tenku utječe na ingame? što je zapravo njegova funkcija?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sa radiom javljas svojima poziciju neprijatelja koje si spotao.
A ako sam artiljerija i stojim obično kod baze?
A ako sam artiljerija i stojim obično kod baze?
Radio je na artiljeriji možda i bitniji od topa. Pa da znaš gdje su protivnici..
Radiom i primaš taj signal, ko bi reko..:P
Radio je na artiljeriji možda i bitniji od topa. Pa da znaš gdje su protivnici..
Najviše mrzim ono naciljam ga on se odjednom pomakne i promašim..zatim ga pratim i ciljam na mjesto gdje bi trebao doći uskoro s tenkom i nestane s mape..grrr
Najviše mrzim ono naciljam ga on se odjednom pomakne i promašim..zatim ga pratim i ciljam na mjesto gdje bi trebao doći uskoro s tenkom i nestane s mape..grrr
a zast uopce nestane s mape ne kuzim a sve citina
a zast uopce nestane s mape ne kuzim a sve citina
Bug,jednostavno kao da ga nitko ne vidi,a zapravo bi se trebao vidjeti...
jel ima tu timova??
jel ima tu timova??
Kolko pitanja tu ispituješ mogo si već i prolistat koju stranicu ove teme, izgooglat i počet igrat..-.-
Ali da, igra se i sastoji od timova. Bez tima nema igre. Igra se uglavnom 15 na 15. I timovi su random.
aha,znaci nema inv koga oces,loše..
aha,znaci nema inv koga oces,loše..
Možeš u platoonu. Najviše vas može biti troje, pa onda vas troje upadnete u neki random tim.
Za platoon moraš imati premium account, za čiju aktivaciju ti trebaju goldi, koje moraš kupit novcima.
aha sad se skida još malo pa cemo probati :DD
Imaš li premium?
imam
Zanima me nešto... Čije tenkove više preferirate? Meni su najdraži ruski, a američki su mi nekako najmanje dragi.
| 16 | Ruski |
|---|---|
| 17 | Njemački |
| 7 | Američki |
Zanima me nešto... Čije tenkove više preferirate? Meni su najdraži ruski, a američki su mi nekako najmanje dragi.
Igram samo s njemcima, ali da sad opet krećem igrati, išao bi na ruske heavyje, njemačke mediume i artiljeriju.
IS4 u garaži: :)
Jel koristi ko Hummela nakon ovih kvazi nerfova? Jel se da sta pogodit ? Uskoro bi ga trebo kupit ali sad me frka kad na sluzbenim forumima seru po njemu da je katastrofa da su ga nerfovi unistili.
Sad ne znam dal da ga kupim ili da se prebacim na medium tankove ili TD-ove.
Jel koristi ko Hummela nakon ovih kvazi nerfova? Jel se da sta pogodit ? Uskoro bi ga trebo kupit ali sad me frka kad na sluzbenim forumima seru po njemu da je katastrofa da su ga nerfovi unistili.
Da se, evo maloprije je jedan do mene stajao sa Hummelom i skinuo 4 komada.
Dobra je artiljerija...ako gađaš baš preko pola dijagonale mape na drugi kraj, nije baš precizan, ali da se pogoditi...nisam primjetio da je neprecizniji od Wespe-a..
Hummel je odlican!
Inace sam zakleti SPG-as, samo njih forsiram. Svaki spg trazi vremena da se naviknes na ciljanje. Evo sad sam presao sa hummela na gw panthera pa znam faliti gluposti. Ono, svaki ima caku koliko maknuti nisan ispred tenka, koliko "kroz" tenk.. koliko u pokretu itd itd.....
back to hummel... Mali je odlican. Neznam jel sam opce imao koju partiju u minusu iako su granate 1200 i nesto... Dobro nisani, na 100% posada dobro skida i preko mape. Po partiji sam dobivao od 450 do 750 expa... ugl.. ovisis o sposobnosti tima... Jedino sta trebas pazit je da ima "samo" 20 granata. Ako igras dosta sa spg to nije nikakav problem, al eto... to mi prakticki jedina zamjerka... E, jos nesto.. strahovito brzo se okrece.. iznenadio sam par junaka koji su me isli flankati :D
Ako volis spg, uzmi... ako ti bas nisu nesto, onda ajde na TD.... Jer je spg svijet za sebe u ovoj igri.
Da mi je pištolj i da mogu prosvirati glavu onima koji rade gluposti masovno bi pala količina onih koji igraju... kako 5 kretena može dozvolit da light tank od protivnika uleti pored njih u bazu i spotaju naše lokacije artiljerije i porokaju nas.. ali ne..tip se s KVom kurči solo glumi Johna Ramba da može sve sam a nema više od 10 godina....
Još malo kur*enja sa Stug-om...
Lako bit faca na bojištu kad imaš bolestan tenk..
Lako je tako kada te stavlja u tvoj tier ±1/2
Još malo kur*enja sa Stug-om...
Lako bit faca na bojištu kad imaš bolestan tenk..
They were blow to smithereens 
Sinoć kupio:
Onaj ko kaže da je IS-4 bolji je vjerovatno samo onaj ko gleda na papiru oba tenka pa izvlači zaključke (čast iznimkama). Kako ovo dere čovječe, IS-4 je nula velika, nula 0000000.Jedina mu je mana što je skupo održavanje, 25k je popravak, plus municija, ali i IS-4 će biti takav kad ga pomjere.
Ali koji speed, koji bounce, kako reloada... Ako object stave kao tier9 a ostave mu ovaj top, to će biti zvijer za random bitke, zbog nižih troškova.
Čestitke na prinovi u garaži.
Svakako da će novi tier 9 heavy u ruskoj liniji opet biti najbolji tier 9 heavy tenk, o tome nema dvojbe. Kao što je to trenutno IS-4.
IS-4 kao tier 10 će proći buff i to priličan, već sam rekao da neće dopustiti da bude lošiji od T110 i E100.
Naravno da će stil igre sa IS-4 biti drugačiji nego sa IS-7, kao što je i sad IS-7 potpuno drugačiji od Mausa i T30 što se tiče načina korištenja.
@Damage
Jel se to meni čini il si bio prvi/drugi na listi. Protivnici ti i nisu baš nešto prejaki, a pitanje je i kakav modul set kod njih.
Što se tiče one anketice čiji su vam tenkovi draži, pa američki mi nekako najdraži, al su i najveći pain in the arse.
Nadalje, evo par zanimljiv situacija koje sam uhvatio s frapsom
EDIT: evo slika u .pngu, valjda se sad vidi bolje
Moram nesto pitati...vezano za upload ovakvih slika sa listama tenkova i sl....koja korist od toga? Ja tu nista ne vidim procitati? 
Nadalje, evo par zanimljiv situacija koje sam uhvatio s frapsom
ubuduce stavljaj slike u .png prije nego sto ih uploadas na bug