- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja želim doći do pz IV na njemačkoj strani,kuit wespu da probam igrati i sa spg...onda malo sa rusima po liniji gdje je t-34 pa kolkomi se bude dalo mi se bude dalo...
Wot matchmaking je:
| 0 | super |
|---|---|
| 9 | Fair |
| 14 | tako tako |
| 1 | unfair |
| 19 | kretenski |
Ja želim doći do pz IV na njemačkoj strani,kuit wespu da probam igrati i sa spg...onda malo sa rusima po liniji gdje je t-34 pa kolkomi se bude dalo mi se bude dalo...
Wot matchmaking je:
Već je dosta puta napisano kako je to tako zamišljeno, niti je išta krivo u tome. Ne možeš uvik bit najjači na terenu, igra bi bila glupa onda.
s-51 mi jednim šusom uzme 100% u is-4.
Bemti igru.Ko grom iz vedra neba.
Taman kad se lijepo napucavaš s ekipom od nikud artiljerija.
To nije tako u praksi,jer ljudi sa višim tierovima znaju doći među niže...osim toga pisalo je u ovoj temi da se i ltraktor borio protiv is 7 ili tako nečega...
To može bit i zbog platooa.
to ću i ja pokušat.
to ću i ja pokušat.
Kad se ide u platoo računa se tier najjačeg tenka, npr bude maus i dva MS-1, njihov platoo će upast u borbu od tier 7-10.
a jbg...hoće li onda tko samnom u platoo tako da čist iz zabave probam škakljat mausove?
Ovo je najkraća partija koju sam igrao, bio sam živ cca 2 min... uglavnom među jačima na mapi, i light protivnički tenk se zaletio do nas i porokala nas artiljerija (njih 5).
Treba napisati email tvorcima igre i stjerat ih u 3PM.
Drugi put kad light uleti u bazu, nemoj stajati na mjestu i pokusavat ga pogoditi nego se kreci (pod 90 stupnjeva u odnosu na njihovu bazu (T)) dok gad ne umre i 3s poslije. Nece te pogoditi.
Nije problem u arty vec sto svi stanu na otvorenom i pokusavaju ciljati po pol minute. Pogotovo protiv 5 protivnickih arty.
Drugi put kad light uleti u bazu, nemoj stajati na mjestu i pokusavat ga pogoditi nego se kreci (pod 90 stupnjeva u odnosu na njihovu bazu (T)) dok gad ne umre i 3s poslije. Nece te pogoditi.
Nije problem u arty vec sto svi stanu na otvorenom i pokusavaju ciljati po pol minute. Pogotovo protiv 5 protivnickih arty.
Ovo je nemoguće, jer istu sam igrao s SU-26..... :(
Wot matchmaking je:
Već je dosta puta napisano kako je to tako zamišljeno, niti je išta krivo u tome. Ne možeš uvik bit najjači na terenu, igra bi bila glupa onda.
U ovoj igri balans ne postoji,daj reci jeli balans kad je na protivnickoj strani 4 objecta 704 a tvoj tim nema ni jedan td.
Zasto se svi zalite na balance? Meni je sasvim ok balance... nekad ste samo scout u borbi nekad najbolji strijelac... 
E obozavam arty :D posebno kad odem TD mode a ekipa misli da zato sto su dosli do mene sam mrtav i onda ih 1shottam. :D
Neki dan odero KV dode u bazu i pocne zauzimat a ja branim i samo izadem iz covera prvi shot ode 50% , drugi shot mrtav hehe.
A 20 i leopard su iritantni. :D
TD mode?
Inače da, artiljerija je dobar način za skupljanje para, napokon sam nabavio M2! :)
sta je td mode
E obozavam arty :D posebno kad odem TD mode a ekipa misli da zato sto su dosli do mene sam mrtav i onda ih 1shottam. :D
Neki dan odero KV dode u bazu i pocne zauzimat a ja branim i samo izadem iz covera prvi shot ode 50% , drugi shot mrtav hehe.
A 20 i leopard su iritantni. :D
A20 i Leopard su scouti dobri...a i monymaker-i su dobri ;)
sta je td mode
Kad glumis tank destroyera :D znaci ne koristis shift nego charge i rokas. ^^
ljudi sad si mislim skinut ovu igru,pa jel mi može neko malo objasnit....jel se tu može igrati u timu,jel se može kupovat neke stvari i to sa nekim parama koje dobijes u igri ili bas moras za prave pare....
Ekipa ako slucajno niste vidjeli http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=32710
Uzivo jako ljepo izgleda. Naravno, sada... 91' bas ne bi rekao isto, ali to je druga prica. :)
Ekipa ako slucajno niste vidjeli http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=32710
Uzivo jako ljepo izgleda. Naravno, sada... 91' bas ne bi rekao isto, ali to je druga prica. :)
Fale mu rupe od penetracije...U Vukovaru navodno ima jedan tenk spomenik koji ima rupu na jednoj strani kupole i drugu rupu na točno suprotnom mjestu.
Ruglo.... već vidim kako će ga cigani rastavit u željezo.....
Fale mu rupe od penetracije...U Vukovaru navodno ima jedan tenk spomenik koji ima rupu na jednoj strani kupole i drugu rupu na točno suprotnom mjestu.
Ima u vukovarskoj vojarni na onom napravljenom "bojištu", u daljini probušen tenk. Vidi se kroz njega iz vojarne.
Slažem se. Danas sam kupio T-43 i odigrali brat i ja 6 partija i samo jednu smo pobijedili, a nakon svake od ovih 5 izgubljenih partija smo išli u minus. Dosadilo mi je sada kada sam otišao u veći rank. I stvarno je teško napredovati u igri bez premiuma. Nekako mi je čak ljepše igrati recimo sa PzKpfw 35 (t) nego sa tenkovima višeg ranka.
ja sam kupio kupolu za is4,i bas mi je lijepo :)
Slažem se. Danas sam kupio T-43 i odigrali brat i ja 6 partija i samo jednu smo pobijedili, a nakon svake od ovih 5 izgubljenih partija smo išli u minus. Dosadilo mi je sada kada sam otišao u veći rank. I stvarno je teško napredovati u igri bez premiuma. Nekako mi je čak ljepše igrati recimo sa PzKpfw 35 (t) nego sa tenkovima višeg ranka.
Ah da..to je sad to razdoblje. Pogledaj kolko ja imam partija s Pz35t...proći će te..sad više uopće ne igram s njim..udomaćit ćeš se i kod velkih..:P
ja sam kupio kupolu za is4,i bas mi je lijepo :)
Imaš li premium? Ja sam otključao kupolu za T-43, ali zbog brzopletosti sam se tu prevario. Trebao sam prvo ići na gusjenice, a sada ne mogu montirati kupolu jer mi tenk nema potrebnu nosivost. I kao posljedicu svega koristim katastrofalno loš 122mm U-11 umjesto 100mm D10T. No, trebam biti strpljiv i dalje igrati. Iako me lagano prolazi zagrijanost, ali ima me tko zamijeniti - brat. A računao sam doći do T-54.