World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.561
|
čitano: 10.660.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Lagano sam sakupio za t43 ili za kv13 , razlika u cjeni nije velika , pa kojeg preporučujete ?

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
nixXxa kaže...

Lagano sam sakupio za t43 ili za kv13 , razlika u cjeni nije velika , pa kojeg preporučujete ?

ako ideš na kv13 svejedno češ morati igrati sa t43 koji je isti tier kao i kv13, tako da bi ti rekao da bolje da ideš samo na t43 barem ću ja tako npraviti

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
nixXxa kaže...

ako ideš na kv13 svejedno češ morati igrati sa t43 koji je isti tier kao i kv13, tako da bi ti rekao da bolje da ideš samo na t43 barem ću ja tako npraviti

Ipak kv 13 ima jači oklop .

http://soksa.3dhr.net/
17 godina
World of Tanks

Ali svejdno češ morati igrati sa T43 ako želiš ići dalje na t44

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta ja dobijem ako imam ISa? Nista?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

Sta ja dobijem ako imam ISa? Nista?

ako imas kv3 dobijes isto neki tenkic

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
World of Tanks

prodao sam ga

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Počeo i ja igrati prekjučer. Malo mi je bezveze što su svi tenkovi u početku do 25k i idući najjeftiniji je ~60k. Tko će skupiti te pare 3 po 3 tisuće?

~

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Proz0r kaže...

Počeo i ja igrati prekjučer. Malo mi je bezveze što su svi tenkovi u početku do 25k i idući najjeftiniji je ~60k. Tko će skupiti te pare 3 po 3 tisuće?

a tek milijun i pol...

17 godina
World of Tanks

Nekako bih radije da nema artiljerije u igri. Draže bi mi bilo da su to isključivo tenkovske bitke. Što vi mislite? Tada lijepo ne bi bilo potrebe da tenkove 3. ranka stavljaju među one 5. pa naviše. Najljepše (barem meni) bi bilo da igra stavlja isključivo na sljedeći način: tenkovi 1. ranka igraju sa onima iz 2. ranka, 3. sa 4. pa tako sve do 9. i 10.

Dakle, biste li voljeli da nema artiljerije?

12 Volio bih
19 Ne bih volio
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Tanks

Opet sranjola...ja tier 4 a gura me u tier 9 tenkove....

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

To je nevjerovatno. Ja igram s A20 kako bi researchao T34 ..ali nemoguce je kad me stavi s 5 tiera jacim tenkovima...

17 godina
ktm402 kaže...
Proz0r kaže...

a tek milijun i pol...

A ja već imam 2 805 567.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja u dan vremena sa svojom ekipom skupim cca 700k:

1. T1 Heavy Elite
  2. StugIII
  3. A-20
  4. T-34
  5. Wespe
I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 22:35 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

PA to je jedan od načina da te se navabi na premium account. Dobro, pravi WoT-ovci ce odmah reci da a) moze se bez problema i b) treba uzeti premium jer je dobra igra i c) kako se ne bi napredovalo prebrzo. I nemamo se sto raspravljati,  tvrdnje su, ajmo se složiti, točne.

Ali - to je da te se navabi na premium, gdje se stvari odvijaju ipak nešto lakše.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 22:29 (PureEntity).
17 godina
World of Tanks

Vidite ovo! Započeo sam partiju i sredio 2 tenka, dao mlađem bratu i on ih je sredio još 6.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 22:32 (Izzy).
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

to je zato jer imas najači ruski light tenk tako je i meni sam m5 stuartom igram s is-4,vib tigar,lowe a uzeo sam ga da dođem do easy eight ali ću ga  prodat jer mi to polako diže živce a premium ne kupujem recesija

18 godina
moderator
World of Tanks

IS-4 u mirovini, čeka prodaju. Posada i oprema skinuti, samo još željezo prodati i bajbaj IS-4.

IS-3 je bio puno zanimljiviji, sa IS-4 sam se jedva dovukao do sedmice za koju se nadam da je IS-3 na steroidima.

2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nemogu više igrat. Mislim da ću obrisat igru.

Nemam živaca gledat kako svaku partiju svi idu samo na jednu stranu i kako danas nisam niti jednu jedinu partiju pobijedio.Kao da igram s gomilom retardusa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samo nemoj brisat. Uhvatit ce te kriza pa ces opet skidat...:p
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
World of Tanks

DrNasty, ja u ovom trenutku ne vidim razloga za prodaju IS-4. v 0.6.6 patch je najavljen za sredinu sedmog mjeseca(očekuješ oko kraja), tj. IS-4 postaje tier 10 tenk i još dobiš novog objecta.

I sam znaš da bude IS-4 prošao dostatan buff da ne bude lošiji od T30 i kasnije T110, isto tako da se može nositi i sa novim E100. Znaš da WG neće dopustiti da bude lošiji od bilo američke perjanice bilo mini Mausa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 1:15 (mystik).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra je prezarazna,iako je optimizirana kao GTA IV bez ikakvog patcha.

Još ima bugova po mapama,kao jučer ja zapeo na Kareliji,dobro da nisam uslikao!{#}

Evo malo slika:

Cakani lol Cakani lol
Kako je voda osvježavajuća.. :3 Kako je voda osvježavajuća.. :3
Zapovjedniče,iscrtano je! Zapovjedniče,iscrtano je!
Neka nova vjera?! Neka nova vjera?!
Yugo-motor Yugo-motor
Das Tank-Loltraktor :D Das Tank-Loltraktor :D
I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 8:49 (pandza94).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kakav će KV-3 dobiti buff

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
trubilo kaže...

to je zato jer imas najači ruski light tenk tako je i meni sam m5 stuartom igram s is-4,vib tigar,lowe a uzeo sam ga da dođem do easy eight ali ću ga  prodat jer mi to polako diže živce a premium ne kupujem recesija

zapravo imam najjači njemački light tenk, u rusima sam s samohodnim topom SU-26 upgraden do kraja, skupljam poene da otključam sljedeći. Bem ti i ja isto gledam u teamu JgdPanther, Tiger, Iowe, IS-4. Samo mi još fali da me ubaci u mape King Tigerom i Mausom da ih poškakljam {#} Zašto me ne ubaci u Tierove 2-5 ? ili 2-6? Volio bih i ja jednom biti među prva 2-3 na popisu da ubijam one donje s tier 1,2 tenkićima :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 9:45 (Ziga).
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
trubilo kaže...

zapravo imam najjači njemački light tenk, u rusima sam s samohodnim topom SU-26 upgraden do kraja, skupljam poene da otključam sljedeći. Bem ti i ja isto gledam u teamu JgdPanther, Tiger, Iowe, IS-4. Samo mi još fali da me ubaci u mape King Tigerom i Mausom da ih poškakljam  {#}  Zašto me ne ubaci u Tierove 2-5 ? ili 2-6? Volio bih i ja jednom biti među prva 2-3 na popisu da ubijam one donje s tier 1,2 tenkićima :)

To bi se moglo srediti time da razradimo plan kako da uđemo u platoon sa nižim tierovima?

Ima ko kakve ideje?

Ja sam Plavi zmaj.
18 godina
moderator
mystik kaže...

DrNasty, ja u ovom trenutku ne vidim razloga za prodaju IS-4. v 0.6.6 patch je najavljen za sredinu sedmog mjeseca(očekuješ oko kraja), tj. IS-4 postaje tier 10 tenk i još dobiš novog objecta.

I sam znaš da bude IS-4 prošao dostatan buff da ne bude lošiji od T30 i kasnije T110, isto tako da se može nositi i sa novim E100. Znaš da WG neće dopustiti da bude lošiji od bilo američke perjanice bilo mini Mausa.

Razlog za prodaju tenka je taj da je tenk dosadno sporo smeće. Da naprave od njega tier 15 tenk, opet će biti dosadno sporo smeće, koje mi je došlo na vrh neke stvari :D

Object kao tier 9 me ne interesuje, jer ću imati IS-7 koji je tier 10. Sačekao bih da je patch sad, ali za mjesec dana mogu imati T-54, a sa IS-7 u međuvremenu se naigrati do jaja i boriti se u CW.

IS-4 bi samo stajao u garaži, jer planiram malo i arty nastaviti pored svih ovih tenkova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 11:53 (DrNasty).
18 godina
neaktivan
World of Tanks

Baš malo igrao sad i ekipa se čudi, ja jedini Tier 4 u partiji, svi ostali su Tier 5-9 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 11:53 (dasoo988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je najkraća partija koju sam igrao, bio sam živ cca 2 min... uglavnom među jačima na mapi, i light protivnički tenk se zaletio do nas i porokala nas artiljerija (njih 5).

Treba napisati email tvorcima igre i stjerat ih u 3PM.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 12:28 (Ziga).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice