World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.399.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ktm402 kaže...
made kaže...

Hjoj dns neki ludi dan imam vec 11 izgubljenih borbi zaredom i svaka je zavrsila sa minusom!

uf,ja jos ni jednom nisam s minusom zavrsio

ja dns ujutro imo 765k a sad imam 698k s time da nisam nista kupovo osim municije i repaira (imam 122m jedan granata 1k a trebam 21 i repair obicno po 7-8k) ja nezz poludit cu nije mi bas taj IS lego al i mece mu u tim sa idiotima svi rushaju a onda dode pzIII i cap bazu!

14 godina
protjeran
made kaže...
ktm402 kaže...
made kaže...

Hjoj dns neki ludi dan imam vec 11 izgubljenih borbi zaredom i svaka je zavrsila sa minusom!

uf,ja jos ni jednom nisam s minusom zavrsio

ja dns ujutro imo 765k a sad imam 698k s time da nisam nista kupovo osim municije i repaira (imam 122m jedan granata 1k a trebam 21 i repair obicno po 7-8k) ja nezz poludit cu nije mi bas taj IS lego al i mece mu u tim sa idiotima svi rushaju a onda dode pzIII i cap bazu!

koji tier je to, tj tvoj tenk?

16 godina
made kaže...

pa ko pametan ide s is-om na one uzasne 122mm topove

stavi si na njega 100mm top pa ces vidjet velku razliku.penetracija ista a puca duplo brze,na kraju te izadje da ti ovaj od 100mm ima veci damage kad zbrojis da ovaj pukne 2 granate dok ovaj 1.jos ako ti bounca....

a granate su 5x jeftinije.

ni u ludilu nebi stavljao 122 mm top na bilo koji tenk,osim bl9 koji je po meni medju jacim topovima od ruskih heavy tenkova,kad se pogleda reload,dmg i penetracija.

p.s. cekaj kad dodjes na is4,popravci te kostaju 15k ako te uniste+ granate koje ispucas po 1025 kredita....e to je minus.moras usporedno igrat s 2 tenka samo da bi bio u nekom plusu.i stalno moras igrat vrlo dobro,sto je tesko jer kad svi vide is4 odma prije njega idu gadjat nego nekog slabijeg..

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 15:13 (lollik91).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Koja situacija sad malo prije.Ja(VK4502) i KV3, a ispred nas Tiger,King Tiger i Jagdtiger, na otvorenome na onoj novoj pustinjskom mapi. Ja i KV3 pucamo po ova dva tigera jer Jagdtigera nemožemo odnaprijed oštetiti, oštetimo ih oba dva na oko 20%. U to vrijeme ja napišem "arty shoot jagdtiger", a oni umjesto da pucaju na njega oni gađaju na ova dva od 20% i dokrajče ih, oba dvije artiljerije(2x gw panther) i svaka je ispalila na jednog tigera. Kv3 je već bio gotov, a ja na negdje 70% i naravno jagdtiger meni sruši gusjenice ošteti još oko 20%, a neprijateljska artiljerija me dokrajči.{#}

Jagdtigera nemoj samo gađat u superstrukturu koja ima 250mm oklop. Gađaj ga ispod superstrukture, tu ima 120-150mm oklopa mislim, uglavnom probija se uvjek.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima netko link od onoga programa što je bio objavljen na forumu ( pokazuje kolko kojih tiera imamo u klanu ) pokušao sam nać ali nikak.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

potraži Ducheove postove od prije cca mjesec dana.

to je najbolje što ti mogu pomoć. 

EDIT: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=98&jumpto=1970743&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 16:10 (mystik).
Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
World of Tanks

što dulje igram WoT to mi se više gadi, samo idioti izlete iz baze i ostave mene i jednog s artiljerijskim oružjem same... i naravno s druge strane rushaju i pobiju nas...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ziga kaže...

što dulje igram WoT to mi se više gadi, samo idioti izlete iz baze i ostave mene i jednog s artiljerijskim oružjem same... i naravno s druge strane rushaju i pobiju nas...

ja pak nailazim gdi idioti pocmu pucat jedni na druge, ili ja i jos troje zarobimo enemy bazu a ovi idioti vicu da ne cap-amo i pocnu pucat po nama, naravno debili iz naseg tima

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kratki review:T1 Heavy tier V American Heavy Tank

Neki govore da je najlošiji tenk sveukupno na igri,dok je nekima dobar.

Doduše prvih 50 bitaka će biti teško uništavanje na vašu stranu,ali tek onda stvari

postaju sasvim ok.Sa 76mm topom,960HP motorom,kupolom,gusjenicom i radiom tenk postaje pravi užas

za veliku većinu tenkova s kojim ga baca u battle.

Svi uglavnom idu na KV-a,i mogu reći da ga treba nerfati,jer je stvarno prejak za svoj tier.

Njegov 152mm praktički oneshota T1 bez obzira gdje ga pogodio.

T1 nije jurišni heavy,niti će biti unatoč prednjem armoru od 109mm te masom od 58t.

Njegov dugi top,koji brzo puca,čini ga savršenim sniperom,dok 960HP motor omogućava

veliku agilnost te akceleraciju.Njegova visina je čak korisna,jer možeš bez problema iskoristiti svaki viši zaklon 

koji nitko nemože koristiti.

Najbolje mape za T1 su definitivno gradske.Može rammati i KV jer kako i sami znati KV ima 43T i sporiji je od T1.

Po meni najbolja taktika je skrivanje iza zida,quick shot pa ram na bilo koga.

Tenk može primiti poprilično batina od nižeg i svog tiera,te njegov armor omogućava malo veću

šansu sa odbijanac.Odkad igram s njim imam više odbijanaca nego sa većinom tenkova.Što je začuđujuće sa T1 sam dobio 

više SteelWall medalja nego s bilo kojim tenkom.Kad postane Elite,onda postane još zabavniji.

Prednosti:

• Težina od 58T
  • Stalna brzina 35km/h
  • Dobra akceleracija
  • Precizan,brzopucajući top 14roundspm
  • Visoki profil
  • Kupola se brzo okreće

Mane:

• Loš izbor topova

Ocjena: 9/10

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
World of Tanks

Pa ja bi visoki profil uvrstio u mane, jer što je niži i kraći tenk do ga je teže pogoditi.{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa gledaj na iskoristivost tog profila,praktički koristim IS-a kao zaklon dok ja pucam preko njega.

To je taktika T1,da usmjeriš vatru na svoj turret,koji je naoklopljeniji dio tenka.

Meni je prednost! {#}

P.S.Radije to nego onaj prijenosni WC na KV kojeg shotas s kraja mape!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Pa gledaj na iskoristivost tog profila,praktički koristim IS-a kao zaklon dok ja pucam preko njega.

To je taktika T1,da usmjeriš vatru na svoj turret,koji je naoklopljeniji dio tenka.

Meni je prednost! {#}

Ja s KV-om s 107mm pojedem 2 T1 heavy-a odjedamput zato :D u svakog po 2 hica dok oni lagano ostećuju moj oklop :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 22:28 (trubilo).
16 godina
World of Tanks

IS4 u garaži i za sada dojam-tenk njesra. Spor ko puž i što me najviše iznenađuje ništa se ne odbija.Uredno svaku granatu popijem i to onak fino.

Jadno je to što crnčiš do tenka ko majmun i onda je sa svim stock tenk ustvari govno

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

IS4 u garaži i za sada dojam-tenk njesra. Spor ko puž i što me najviše iznenađuje ništa se ne odbija.Uredno svaku granatu popijem i to onak fino.

Jadno je to što crnčiš do tenka ko majmun i onda je sa svim stock tenk ustvari govno

Tuzno.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
16 godina
Kill Frenzy kaže...

ako imas bl9,stavi si na njega.meni je cist ok,jedino sto me *ebe je sporost

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
World of Tanks

Aj ne cmizdri mi tu da je IS-4 sranje.

Govno je, al je govno neprobojno ko da ima 600mm oklopa, imaš researchan BL-9 već, koji je još uvijek bolji od ****** stopetice na mom T34.

I opet kad ćeš researchati onaj 130mm top, bit ćeš OP i to way too much. Sve češće mi dođe da otkantam WG, jer mi je pomalo bedasto, il ruskie il gubiš.

btw. čujem da je T95 bullshit. 300mm oklopa ne znači ništa. 

još čekam da vidim šta mi M103 može ponuditi, a onda zbogom WG.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mystik kaže...

Aj ne cmizdri mi tu da je IS-4 sranje.

Govno je, al je govno neprobojno ko da ima 600mm oklopa, imaš researchan BL-9 već, koji je još uvijek bolji od ****** stopetice na mom T34.

I opet kad ćeš researchati onaj 130mm top, bit ćeš OP i to way too much. Sve češće mi dođe da otkantam WG, jer mi je pomalo bedasto, il ruskie il gubiš.

btw. čujem da je T95 bullshit. 300mm oklopa ne znači ništa. 

još čekam da vidim šta mi M103 može ponuditi, a onda zbogom WG.

Ne kenjaj.T30 i t34 me zbombali i uzeli 100%.Odnaprijed. U sekundi sam izgorio

Is4 nije loš tenk ali na početku nije supermen a za poslje neznam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 0:11 (Kill Frenzy).
15 godina
World of Tanks

Čuj T30 ima solidan 155mm gun, al nije da je blistav s oklopom. 

Što se tiče T34, ja sa 105mm gunom IS-4 ne mogu ništa. Ne znam kakva je situacija sa 120mm topom, al ovo je užas.

IS-4 stock, tebi se čini sranjem, al nije veće od T34 i neće biti dok su rusi devovi.

Isto tako znam da do sada nikad nisam iznio pobjedu protiv IS-4 1vs1. 

Ali nikad, a susreo sam se dovoljno puta s njima. 

Čak ni ono što bi trebala biti prednost američkih heavyja, hull-down, ne donosi nikakve učinke.

To se zadnje može primjenjivati na T29. Na nerfanom T32 opet nema koristi jer je depression manji nego kod IS-3.

Zato budi sretan dok se voziš u ruskim tenkićima, i ne poželi nikad nečije druge.

btw. teško 1vs2 može završiti pozitivno za ovog usamljenog. Eventualno ukoliko su ovi dva totalni kreteni, ili su par puta slabiji od tebe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 0:26 (mystik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IS4 je tolko OP da bude Tier 10 kad izbace patch.
Osim toga dobro znaš da je svaki stock tank peace of shit tak da polako grindaj, stavi module i kad posada bude na 100% a tenk spimpan do kraja ima da te se svi boje.
15 godina
neaktivan

Malinovka mi je službeno najdraža staza,sa tih mjesta ti je otkriveno 70% mape...nema do toga nego da se skampiraš iza onih drvenih zidova i grmlja i pucaš po j?benim skautovima sa flak gunom.Onda ti neki sprinter pokušava sa krila doći u tvoju bazu,skršiš i njega.I onda kada je neprijatelj već skršen,pokraj jezera jednostavno došprintaš u neprijateljsku bazu i kršiš ih do kraja...Malinovka mi je gušt,a ne ove staze na višim tierovima...

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
protjeran
g12356 kaže...

Malinovka mi je službeno najdraža staza,sa tih mjesta ti je otkriveno 70% mape...nema do toga nego da se skampiraš iza onih drvenih zidova i grmlja i pucaš po j?benim skautovima sa flak gunom.Onda ti neki sprinter pokušava sa krila doći u tvoju bazu,skršiš i njega.I onda kada je neprijatelj već skršen,pokraj jezera jednostavno došprintaš u neprijateljsku bazu i kršiš ih do kraja...Malinovka mi je gušt,a ne ove staze na višim tierovima...

takodje mi je malinovka vrh, odma se sakrijem u grfm kraj kucica i rokam, a ako pak dodem da nas stavi s druge strane mape, onda samo u grm odsprintam, makar mi je bolja ona strana gdi su one kuce

15 godina
neaktivan

There should be more places like malinovka...Ali dobra mapa je i himmelsdorf,tamo se uglavnom volim kršit u onoj ulici koja je prva po strani parka i bliže onom dvorcu,tmo uvijek ima akcije...Onda kada po toj ulici skršiš neprijatelja ili dobiš nadmoć onda je najbolji osjećaj kada imaš slobodan prolaz u neprijateljevu bazu.

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 10:21 (g12356).
17 godina
World of Tanks

Malinovka, žbunje kraj rijeke, scout medalja na kraju, te s vremenja na vrijeme redoviti rage i urlanje da je cijeli tim vara i da ćemo biti prijavljeni.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
trubilo kaže...
pandza94 kaže...

Meni je prednost! {#}

Ja s KV-om s 107mm pojedem 2 T1 heavy-a odjedamput zato :D u svakog po 2 hica dok oni lagano ostećuju moj oklop :D

Pojedeš dva T1 Heavy?Noobovi

Brate ja bi tebe pojeo! ;)

Malinovka glupost žešća

15 godina
neaktivan
World of Tanks

jos malo novi gun na ISu, kupolu i gusjenice imam researchano... i uskoro T34 (muka mi je vec igrati s A20) ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
trubilo kaže...
pandza94 kaže...

Meni je prednost! {#}

Pojedeš dva T1 Heavy?Noobovi

Brate ja bi tebe pojeo! ;)

Malinovka glupost žešća

Imam preko 300 partija u KV-u i koliko znam T1 ne predstavljaju nikakav problem....
Sad sam okrenuo na ruske mediume i imam t-34 57mm gun crew 100, ventilation,-10% reloding i rammer i pojedem kv-a u dogfigtingu ali zato s t1 malo vise namučim  jer okretniji i kupola mu ima veću brzinu zakretanja jedino to i vrijedi na njemu:)

Jednom sam čak KV-3 uspio unistiti a za njega treba 10-15 hitaca sa strane ili iza...

t-34 rock n rolla od tenka :D f... KV-s

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

na početku i nije baš neki tenk al kad ćeš ga upgrade-at pa staviti još koji modul tenk je prava mrcina.

al i treba znat igrat s njim jer nije pretjerano brz tako da je meni najveći neprijatelj artiljerija

i nemoj zaboravit da ćeš imat top od IS7 na njemu i ako ti to nije dosta da nešto s njim uradiš onda ti nema pomoći, bježi na njemce ili amere

uglavnom tenk je strava

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Najveća govna od tenkova su ona kod kojih te matchamaking počne gurati stalno među više tierove,to se događa na tieru III gdje ti sa lakim tenkom moraš tuć artiljeriju i heavy tenkove.Po mom mišljenju tier III bi matchmaking morao pola pola stavljati sa tierom I i II i sa tierom III IV i V.Ja sada muku grindam da dođem na tier IV.Događaju mi se one shot smrti.

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

• IS-4 will be substituted for Object 252.
Players who have an IS-4 in their garage at the time of the revision will get an IS-4 in its new status with old crew, plus they will also get an Object 252 with 100% crew with an extra garage slot. Undistributed experience will remain on Object 252, however can be transferred to a new IS-4 on demand.
No additional refunds are planned.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

• IS-4 will be substituted for Object 252.
Players who have an IS-4 in their garage at the time of the revision will get an IS-4 in its new status with old crew, plus they will also get an Object 252 with 100% crew with an extra garage slot. Undistributed experience will remain on Object 252, however can be transferred to a new IS-4 on demand.
No additional refunds are planned.

Ja tek na ISu :(

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice