Jel se isplati uzet onaj zadnji top za IS posto ima isti damage i penet. kao i 122mm?
Ne. Idi na IS3
Jel se isplati uzet onaj zadnji top za IS posto ima isti damage i penet. kao i 122mm?
Ne. Idi na IS3
idi na njega jer ce ti trebat da dodjes do bl9 topa.
radje ga sad istrazis nego se kasnije jeb*vat s tim.
ovaj rebelsy nema pojma
Kako bih volio da poprave američku heavy liniju tako da:
-Sklone T1 Heavy
-Tier V stave M6,nastao na T1,malkice brži i oklopljeniji te ima veći krajnji top
-Tier VI T29(Total Own)
-Tier VII T32
-Tier VIII T34
-Tier IX T30
-Tier X ......
Dodaju Tier X i voila!
Konkurentna Heavy linija Amerikanaca
Kako bih volio da poprave američku heavy liniju tako da:
-Sklone T1 Heavy
-Tier V stave M6,nastao na T1,malkice brži i oklopljeniji te ima veći krajnji top
-Tier VI T29(Total Own)
-Tier VII T32
-Tier VIII T34
-Tier IX T30
-Tier X ......
Dodaju Tier X i voila!
Konkurentna Heavy linija Amerikanaca
T30 ode u američku TD liniju, umjesto T34 dolazi M103, a tier X je T110.
jeli se ikom dogadja da se nemoze logirat.. samo mi pise incorrect password. pokuso sam i novi pass napravit ali nece :S
Trenutno najdraži tenk, tj. tank destroyer, ali vozilo uopće u igri mi je StugIII...
Kako i ne bi bio:
Epic TD i još moneymaker :D
Meni je ekipa na 61% sa posebnim treninzima. A na tenku 105-ica, gun rammer, camo net i onaj "periskop" ( ) da znam stereoskopski dvogled :P
Na Lakeville mapi sa jednog na drugi kraj jezera bez yebemti skidam tier 4-5 tenkove ^^
Sad sam na grille ekipa je oko 85% , razara tank. Probo sam igrat malo sa marderom 2 ,ali uopce ne kuzim kak bi ti TD trebali funkcionirat. Zumiram ono kao snajp i opet promasim pola puta a armor je banana 2 hita i gotov.
Stug III je vrhunski tenk. Nazalost JagdPanzerIV koji slijedi je dosta losiji, a Jagdpanther je barem sad u pocetku totalna katastrofa.
samo ne kužim kak možete igrat s 105mm i HE... mene nervira kad nemrem penetrirat nekoga xD
zato sam ja na 75mm i AP... inače mi je na njemu sve istraženo osim JagdPanzerIV
a nezna se kad će točno izaći patch? jer se žurim da dođem do KV-a da bih dobio ekstra slot s KV-2... hoce biti jos kaj osim toga?
i.. kaj tocno se treba imat? samo KV s kupolom od KV-2? i jel to treba bit samo istraženo ili i kupljeno?
a nezna se kad će točno izaći patch? jer se žurim da dođem do KV-a da bih dobio ekstra slot s KV-2... hoce biti jos kaj osim toga?
i.. kaj tocno se treba imat? samo KV s kupolom od KV-2? i jel to treba bit samo istraženo ili i kupljeno?
Trebaš kupiti KV, a kupolu trebaš samo istražiti.
Stug III je vrhunski tenk. Nazalost JagdPanzerIV koji slijedi je dosta losiji, a Jagdpanther je barem sad u pocetku totalna katastrofa.
Nisi 100% u pravu.
- Stug III je vrhunski, bez ikakve rasprave. Brz, okretan, nizak profil, top jede malu djecu
- JgPanzer je jako dobar lovac, kad ga elitiraš. 88-ica, kos oklop i više HP-a zadaju probleme i većim tierovima. Jedino treba pripazit da mu ne izgrebu motor.
- JgPanther je prvih 20 bitaka krš za napucavanje, samo nove gusjenice i predzadnji top dramatično popravljaju sitaciju na ovom lovcu!
Koliko imate bitaka?
ja imam skoro 1600 :D bez premiuma nisam igrao betu...
prvi tenk KV 309 bitki
drugi tenk t-34 304 bitke and growing :D
Evo, kupio sam Premium jer ovaj grind nema smisla...
Ovo mi je fascinantno s njim, s prijeda me pogodi netko i ode mi motor i to mi se često događa, zato ne voli s njim igrati a i gusjenice stalno stradavaju.
Jel se može prebaciti posada s Hetzera na Stug3 ?
Jel se može prebaciti posada s Hetzera na Stug3 ?
Da
Koja situacija sad malo prije.Ja(VK4502) i KV3, a ispred nas Tiger,King Tiger i Jagdtiger, na otvorenome na onoj novoj pustinjskom mapi. Ja i KV3 pucamo po ova dva tigera jer Jagdtigera nemožemo odnaprijed oštetiti, oštetimo ih oba dva na oko 20%. U to vrijeme ja napišem "arty shoot jagdtiger", a oni umjesto da pucaju na njega oni gađaju na ova dva od 20% i dokrajče ih, oba dvije artiljerije(2x gw panther) i svaka je ispalila na jednog tigera. Kv3 je već bio gotov, a ja na negdje 70% i naravno jagdtiger meni sruši gusjenice ošteti još oko 20%, a neprijateljska artiljerija me dokrajči.
Dali da panzer 3 ausf.a upgradeam do kraja(zadnji motor i drugi radio aparat) ili da novac ostavim za grindanje panzera III?
Ko ne prati temu o BOLT-u, a član je klana, neka baci oko...=)
Ja sam ipak kupio zadnji motor(bio je jeftiniji nego što sam mislio,a dosta je ubrzao tenk...
Ja sam ipak kupio zadnji motor(bio je jeftiniji nego što sam mislio,a dosta je ubrzao tenk...
tako ja uvijek, prvo top zatim motor pa onda oklop..ovam m7 sta imam sad tier5 je spor uzasno,nakon resrca motora od 100ks vise nego orginal malo se pokrenuo,bar nije uzbrdo tolko spor
tako ja uvijek, prvo top zatim motor pa onda oklop..ovam m7 sta imam sad tier5 je spor uzasno,nakon resrca motora od 100ks vise nego orginal malo se pokrenuo,bar nije uzbrdo tolko spor
Ja mislim da bi morali stavit jače flak gunove.Bar bih to volio...
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Anti-aircraft_guns_of_Germany
Hjoj dns neki ludi dan imam vec 11 izgubljenih borbi zaredom i svaka je zavrsila sa minusom!
Hjoj dns neki ludi dan imam vec 11 izgubljenih borbi zaredom i svaka je zavrsila sa minusom!
uf,ja jos ni jednom nisam s minusom zavrsio