Ja sam počeo malo i s Rusima igrati pa sam SU-16 zamijenio s SU-26..nije artiljerija toliko loša,znao sam po 4-6 tenka uništiti.
ta ruska arty meni vise lici na td a ne na arty bokte kad sam ja znao sa su18 to vozs po mapi i gadas!
Ja sam počeo malo i s Rusima igrati pa sam SU-16 zamijenio s SU-26..nije artiljerija toliko loša,znao sam po 4-6 tenka uništiti.
ta ruska arty meni vise lici na td a ne na arty bokte kad sam ja znao sa su18 to vozs po mapi i gadas!
Nitko na kaže da je loša nego da je iritirajuće kad ih ima 4-5-6 u svakoj ekipi.
Jučer navečer, ja sam i jedan s artiljerijom u bazi se sakrili, ostatak tenkova zapiči po mapi..i pogodi što..s druge strane mape došli
neprijateljski tenkovi i bam bam po nama... u početku sam bio zadovoljan, ali kasnije sam vidio da svi igraju za sebe...
I? Dobili ste partiju..u čem je problem?
I? Dobili ste partiju..u čem je problem?
Budi sretan, kao capaju dobiješ više exp-a nego da si ga uništio
izgrindo do is-a i sad moram do kupole jer je ovaj stock top sranje nemrem ni kv ogrebat
evo,is4 je u garazi :)
Budi sretan, kao capaju dobiješ više exp-a nego da si ga uništio
Ne dobije se ništa više, dobije se jednako ako capaš ili sve uništiš. Prije ulaska u match piše nešto tipa: uništavanjem svih tenkova ne dobivate ništa više, ni manje od zauzimanja baze, nemojte slušati druga igrače.
btw.
Dogodilo mi se već nešto slično, bila su naša 4 i njihov jedan. Naši nisu htjeli zauzimati bazu nego su išli ubiti toga nakraju ih je sve pobio, on je bio kv, a ovi moji 2 x pzIV ,T28 i hatzer.
A jednom kad smo zauzimali bazu nas 5-6, neki tip se pobunio i htio ići pobiti njih 2-3, mi ga nismo slušali.A on opali na nekoga iz našega da skine cap, odjednom svi u njega u sekuni mu skinuli 100%, lik je bio IS
Dobro nakraju smo pobjedili,ali nebreš vjerovati kakvih debila sve ima.
Ovo s capanjem i ubijanjem da je isti xp je glupost koju je ne znam ko prosral.
Onaj ko capa dobiva xp i onaj koji radi dmg dobiva xp (za dmg se dobiva više).
Znači ako nisi u krugu kod uzimanja zastave ili ne radiš dmg onda ne budeš dobil nikakv xp ali ako si caper ili sretnik koji trpa nekoga onda dobivaš xp.
Ako dobro igram i natrpam ekipu mogu do 2k xp skupit a ako odem ninjat zastavu dobim 500xp tak da je isplativije ubijat tenkove.
Zanima me koji tenk je bolji od VII.tiera od teških TIGAR, IS ili T29 i od srednjih t43, t20, ili vk3002
Zanima me koji tenk je bolji od VII.tiera od teških TIGAR, IS ili T29 i od srednjih t43, t20, ili vk3002
IS i VK3002
joj poludit cu s ovim stock topom ba is!!
Jel moram istrazivat ovjes kad ocu kupolu?
T29 je car u tom tieru.
Ja mislim da je čak i tiger bolji u tom tieru jer ima onaj 88mm top sa 203 penetracijom pa buši i veće tenkove.
A najjači je definitivno T29 u tom tieru, ali je zato T32 dosta slab u svom tieru.
Koja je slaba točka na T28 i Pz 4?
Stražnji dio, pogotovo na Pz IV. Samo rokaj sa HE granatama i samo ćeš čut: Critical hit!! 
T-28 je cijeli slaba tocka po pitanju armora :)
PzIV nema neki armor ( osim ako ima onu kupolu "novu" ona mi bunca 107mm KV )
T-28 je cijeli slaba tocka po pitanju armora :)
PzIV nema neki armor ( osim ako ima onu kupolu "novu" ona mi bunca 107mm KV )
Oba mi deru mog PZ 3. Specijalizirao sam se za uništavanje TD-a i lighta ali me medovi i heavyji muče.
Oneshoting Pzkpfw IV sa Hetzerom! 
T29 je najbolji ako znas dobro sakrivat hull, jer mu je kupola jako tvrda iako ima weak spotova di ce te samo iskusnjare gadjat. Tigar ima super top i najvise hp, ali je zato podlozan krepavanju modula. IS ima brutalan alpha dmg (390avg) ali je neprecizan i slaba mu penetracija, hull najvise bounca zbog oblina i brijem da je najbolji u dogfightu (suprotno od tigra koji je prakticki sniper). OD tih mediuma vkdb je meni favorit. Ima top s malo peentracije, ali ima dosta hp i tvrd je za popiz*it, dosta bounca shellove na front armor. Patak je brz i ima super top, ali probijes ga di hoces. t43 nisam bas igrao, ali po specifikacijama nista posebno(dosta sam ga puta ammorackao doduse, kao i t44)
No sve u svemu ovisi ti o stilu igre najvise. Svaki tenk je dobar ukoliko je istrazen do kraja, ima skilled crew i ako se dobro koristi.
evo bas mislim krenut na amere napravit mu malu pauzu sa rusima pa me zanima ima li ko kavkoga iskustva sa americkim teskim tenkovima planiam ic na t29 ali kolko sam cuo put do njega je vrlo tezak zbog t1 i m6??
Specifikacije američkih Tenk destroyera, ruski ali nadam se da razumijete nešto LINK
Malo slikica novih nadolazečih tenkova.
T95 pokraj Mausa:
I E100 tier 10 njemački heavy tenk, koji dolazi uskoro:Kako su krenuli, ubacit će i Ratte-a u igru! 
Kako su krenuli, ubacit će i Ratte-a u igru! 
Ma jok, E100 je okretniji i mrvicu slabije oklopljen. Neka light verzija Mausa
mislim da je Šef mislio na ovo: http://hr.wikipedia.org/wiki/Landkreuzer_P._1000_Ratte
Ma idemo do kraja,P.1500 monster:
http://en.wikipedia.org/wiki/Landkreuzer_P._1500_Monster
To čudo bi uredno bušilo mausa i moglo bi samo vodit bitke...,ustvari bi samo moralo došetati u enemy base,ionako ništa drugo nebi stalo u enemy base a nebi ga stigli uništit,ali u mapama tipa himmelsdorf to baš i nebi moglo proć po ulicama.
ma to testraju, pa i exp-a je dobio 13k, bit će normalno to kad izađe patch
btw. piše ti u videu test gameplay
Jel se isplati uzet onaj zadnji top za IS posto ima isti damage i penet. kao i 122mm?