World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.376.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Max brzina najviše ovisi o gusjenicama dok akceleracija najviše ovisi o motoru, a to za traktor je normalno da ide 5-7km/h na sat po uzbrdici.

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Kill Frenzy kaže...
ivanoile kaže...

I KV i KV-3,oboje po 5-8km/h na uzbrdici,dotle na Bug forum i malo citat,vratis se za minutu i evo ga pri kraju uzbrdice.

Inace,ne shvacam kako mislis da tenk uhvati maksimalnu  brzinu pa na nizbrdici,to je nekako logicno,a na ravnom ovi sa jakim motorima uhvate maks. brzinu.

Radi se o tome da mu tenk presporo ide na ravnom.nisam igrao s tim tenkom ali mislim da je malo premalo da na ravnom ide 11 kmh

Aha,onda je normalno da ide sporo,jer kada sam igrao sa njim onda je isao 9 na sat,pa sam isao na MS-1.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
made kaže...

mozda je al sa onim svojim topom sta dobis uz njega je sranje nemos prdnut s njim trebam tri hica da t28 unistim dok sam ga sa kv-om jednim rijesio

Pa to je potpuno isti top sa kv-a, mislim onaj zadnji za kojeg ti treba 14k exp-a. {#}

Nemoguce je da ti treba 3 puta da ga ubijes jer taj 107 gun ima damage 300, a health t28 je 320, osim ako ti je odbio granatu, a to je teško da bi ti t28 odbio metak s tog topa.

ja pricam za onaj f80 ili kako vec koji ti je smontiran na kv3 odmaa cim kupis

17 godina
World of Tanks

je to je to, hvala nisam skužio tri brzine. s dograđenim gusjenicama i motorom ide sasvim solidno.

a sad pitanje, kako upće ubit protivnika u sličnom njub tenku bez da te dohvati netko u jačem? 

0 0 hvala 0
14 godina
Ziga kaže...

je to je to, hvala nisam skužio tri brzine. s dograđenim gusjenicama i motorom ide sasvim solidno.

a sad pitanje, kako upće ubit protivnika u sličnom njub tenku bez da te dohvati netko u jačem?

Run, Forrest, run!

Nema trika, ak vidiš jačeg, skrij se i ak ti se pruži prilika opali po njemu :)

15 godina
Ziga kaže...

Evo ovde imaš neke osnovne taktike, malo to prouči, neće oduzet puno vrimena, 10ak minuta http://wiki.worldoftanks.com/Tactics

Također ovde imaš nešto više, al mislin da će i ovo gori bit dovoljno. http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics

Peace means I'm reloading my gun.
16 godina
made kaže...

O da,da. Taj top je govno blago rečeno. Trebao si na KV-u otključati onaj 107 top jer bi ti sad dobro došao.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

O da,da. Taj top je govno blago rečeno. Trebao si na KV-u otključati onaj 107 top jer bi ti sad dobro došao.

kad smo vec kod otkljucavanja,otkljucao sam si is3 {#}

samo mi jos fali milijun kredita da ga kupim,s tim da cu prodat is-a bez posade za 700k ako se ne varam i onda mi treba jos 300k za sitnis i preobuku posade.

pitanje,di da stavim posadu kad prodam is-a? u barake ?kako to ide tocno?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
made kaže...

otkljuco sam ja njega al sam zasro kad sam prodavo kv nisam se sjetio da mi treba 70k para za taj top pa sam osto sa 2k a sad mi dolazi da se ubim!

16 godina
lollik91 kaže...
Jack Sparrow kaže...

kad smo vec kod otkljucavanja,otkljucao sam si is3 {#}

samo mi jos fali milijun kredita da ga kupim,s tim da cu prodat is-a bez posade za 700k ako se ne varam i onda mi treba jos 300k za sitnis i preobuku posade.

pitanje,di da stavim posadu kad prodam is-a? u barake ?kako to ide tocno? jer ja sam gay

Aha šalješ ih u barake, kad kupiš is3 onda na svakoga stisneš desnoga pa preobuka te izabereš is3 tenk

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 20:12 (Jack Sparrow).
16 godina
lollik91 kaže...

pitanje,di da stavim posadu kad prodam is-a? u barake ?kako to ide tocno?

Ne raduj se.

IS3 će poslužim svrsi tek sa BL9 topom do kojeg se trebaš naigrati ohoohoh

16 godina
Kill Frenzy kaže...

Ne raduj se.

IS3 će poslužim svrsi tek sa BL9 topom do kojeg se trebaš naigrati ohoohoh

radujem se ja radujem.

napokon doguro do is3

snac cu se vec nekako :)

btw,jel ima ko sitno kredita(oko 150k) u wot-u da mi posudi? vratim mu :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 20:21 (lollik91).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kad jednom staviš BL9 onda si na konju. mene u većini partija stavlja u sam vrh tako da tenk rastura..

jednio kaj nije neki za zaradit, može se ali treba imati sa strane nekog moneymakera

sve u svemu, to mi je do sad najbolji tenk

0 0 hvala 0
16 godina
gamer_101 kaže...

kad jednom staviš BL9 onda si na konju. mene u većini partija stavlja u sam vrh tako da tenk rastura..

jednio kaj nije neki za zaradit, može se ali treba imati sa strane nekog moneymakera

imam kv3 za novce,imam direktan put prema bl9 jer sam otkljucao na is-u sve topove osim onog 85mm.eventualno kupolu prije otkljucat.za to imam slobodnog iskustva

15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
gamer_101 kaže...

imam kv3 za novce,imam direktan put prema bl9 jer sam otkljucao na is-u sve topove osim onog 85mm.eventualno kupolu prije otkljucat.za to imam slobodnog iskustva

koji top imas na kv3?

16 godina
made kaže...

koji top imas na kv3?

107 mm naravno

17 godina
World of Tanks

jeste veterani majku mu, ja tek u pelenama :) dogradio prvi njemački tenkić do maksimuma..sad štedim za bolji..

osjećam se kao poručnik Gruber :) :) :)

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
made kaže...

koji top imas na kv3?

107 mm naravno

ja ga upravo metno odlican top ali samo za nize tiere a mene uglavnom  mece sa IS-3 IS LOWE i ostalim jacim a njima nemogu sa 107-com skinut ni 15 %

16 godina
made kaže...

ja ga upravo metno odlican top ali samo za nize tiere a mene uglavnom  mece sa IS-3 IS LOWE i ostalim jacim a njima nemogu sa 107-com skinut ni 15 %

nije istina,moze se sve kad se oce.ja loweu znam uzet i po 30% sa 107mm,samo treba znat di pogodit

btw,kupio is3,kako taj tenk roka.sa onim brzim 122mm topom,prvu partiju koknuo 3 i ostetio 3 i otkrio njih 5,bounca ko lud.dobio oko 2800 iskustva poduplano :D

ali sam sad kratak s lovom da je to strahota. imam oko 20k,jedva za kruh :D

16 godina
protjeran
World of Tanks
Jel zna tko kad dolazi nova verzija?

0 0 hvala 0
16 godina
Krajem mjeseca.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedne dobre partije {#}  uspio sam napraviti 5 killa s tim da imam confederate (dakle minimum 6 assista) te su me gadjali sa svih strana (Steel Wall).

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 23:21 (CRT).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

i ja poceo opet grindat za bl9 onda ide silovanje.obicni 122 su za qurac.mozes samo rokat he sa njime po ostalim heavima.jedino ako mi okrene stranu oda ide ozbiljan dmg

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
lollik91 kaže...

btw,kupio is3,kako taj tenk roka.sa onim brzim 122mm topom,prvu partiju koknuo 3 i ostetio 3 i otkrio njih 5,bounca ko lud.dobio oko 2800 iskustva poduplano :D

ali sam sad kratak s lovom da je to strahota. imam oko 20k,jedva za kruh :D

Spremi se, ja danas kupujem 130mm S-70, idemo da rokamo {#}

16 godina
DrNasty kaže...

Spremi se, ja danas kupujem 130mm S-70, idemo da rokamo {#}

oces odma sad ? :D

17 godina
moderator

Tek poslijepodne :)

16 godina
World of Tanks

Evo prvi pogled na E50:

Za sad ne mogu primjetiti nikakvu razliku između njega i KT po izgledu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo prvi pogled na E50:

Za sad ne mogu primjetiti nikakvu razliku između njega i KT po izgledu.

KT ima malo izduženiji turret, a prednji dio, tj. prednja "ploča" je nagnuta pod većim kutom, tak da bi E50 trebao više bouncati sprijeda...

Tak se meni čini kad malo uspoređujem slike... :)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Parkirao sam KV-a u garažu, sad, pretpostavljam, prvo motor i suspension, pa onda kupola, top...?

http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Šef kaže...

Parkirao sam KV-a u garažu, sad, pretpostavljam, prvo motor i suspension, pa onda kupola, top...?

Na heavyje uvijek prvo oklop i top, pa onda ovjes i motor (vjerovatno prvo ovjes zbog nosivosti, ali to je nužda).

KV će biti jako trom dok ne nadogradiš motor, ali će biti konzerva za nabijanje sa stock topom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 12:04 (DrNasty).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice