Max brzina najviše ovisi o gusjenicama dok akceleracija najviše ovisi o motoru, a to za traktor je normalno da ide 5-7km/h na sat po uzbrdici.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I KV i KV-3,oboje po 5-8km/h na uzbrdici,dotle na Bug forum i malo citat,vratis se za minutu i evo ga pri kraju uzbrdice.
Inace,ne shvacam kako mislis da tenk uhvati maksimalnu brzinu pa na nizbrdici,to je nekako logicno,a na ravnom ovi sa jakim motorima uhvate maks. brzinu.
Radi se o tome da mu tenk presporo ide na ravnom.nisam igrao s tim tenkom ali mislim da je malo premalo da na ravnom ide 11 kmh
Aha,onda je normalno da ide sporo,jer kada sam igrao sa njim onda je isao 9 na sat,pa sam isao na MS-1.
mozda je al sa onim svojim topom sta dobis uz njega je sranje nemos prdnut s njim trebam tri hica da t28 unistim dok sam ga sa kv-om jednim rijesio
Pa to je potpuno isti top sa kv-a, mislim onaj zadnji za kojeg ti treba 14k exp-a.
Nemoguce je da ti treba 3 puta da ga ubijes jer taj 107 gun ima damage 300, a health t28 je 320, osim ako ti je odbio granatu, a to je teško da bi ti t28 odbio metak s tog topa.
ja pricam za onaj f80 ili kako vec koji ti je smontiran na kv3 odmaa cim kupis
je to je to, hvala nisam skužio tri brzine. s dograđenim gusjenicama i motorom ide sasvim solidno.
a sad pitanje, kako upće ubit protivnika u sličnom njub tenku bez da te dohvati netko u jačem?
je to je to, hvala nisam skužio tri brzine. s dograđenim gusjenicama i motorom ide sasvim solidno.
a sad pitanje, kako upće ubit protivnika u sličnom njub tenku bez da te dohvati netko u jačem?
Run, Forrest, run!
Nema trika, ak vidiš jačeg, skrij se i ak ti se pruži prilika opali po njemu :)
Evo ovde imaš neke osnovne taktike, malo to prouči, neće oduzet puno vrimena, 10ak minuta http://wiki.worldoftanks.com/Tactics
Također ovde imaš nešto više, al mislin da će i ovo gori bit dovoljno. http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics
O da,da. Taj top je govno blago rečeno. Trebao si na KV-u otključati onaj 107 top jer bi ti sad dobro došao.
O da,da. Taj top je govno blago rečeno. Trebao si na KV-u otključati onaj 107 top jer bi ti sad dobro došao.
kad smo vec kod otkljucavanja,otkljucao sam si is3
samo mi jos fali milijun kredita da ga kupim,s tim da cu prodat is-a bez posade za 700k ako se ne varam i onda mi treba jos 300k za sitnis i preobuku posade.
pitanje,di da stavim posadu kad prodam is-a? u barake ?kako to ide tocno?
otkljuco sam ja njega al sam zasro kad sam prodavo kv nisam se sjetio da mi treba 70k para za taj top pa sam osto sa 2k a sad mi dolazi da se ubim!
kad smo vec kod otkljucavanja,otkljucao sam si is3
samo mi jos fali milijun kredita da ga kupim,s tim da cu prodat is-a bez posade za 700k ako se ne varam i onda mi treba jos 300k za sitnis i preobuku posade.
pitanje,di da stavim posadu kad prodam is-a? u barake ?kako to ide tocno? jer ja sam gay
Aha šalješ ih u barake, kad kupiš is3 onda na svakoga stisneš desnoga pa preobuka te izabereš is3 tenk
pitanje,di da stavim posadu kad prodam is-a? u barake ?kako to ide tocno?
Ne raduj se.
IS3 će poslužim svrsi tek sa BL9 topom do kojeg se trebaš naigrati ohoohoh
Ne raduj se.
IS3 će poslužim svrsi tek sa BL9 topom do kojeg se trebaš naigrati ohoohoh
radujem se ja radujem.
napokon doguro do is3
snac cu se vec nekako :)
btw,jel ima ko sitno kredita(oko 150k) u wot-u da mi posudi? vratim mu :D
kad jednom staviš BL9 onda si na konju. mene u većini partija stavlja u sam vrh tako da tenk rastura..
jednio kaj nije neki za zaradit, može se ali treba imati sa strane nekog moneymakera
sve u svemu, to mi je do sad najbolji tenk
kad jednom staviš BL9 onda si na konju. mene u većini partija stavlja u sam vrh tako da tenk rastura..
jednio kaj nije neki za zaradit, može se ali treba imati sa strane nekog moneymakera
imam kv3 za novce,imam direktan put prema bl9 jer sam otkljucao na is-u sve topove osim onog 85mm.eventualno kupolu prije otkljucat.za to imam slobodnog iskustva
imam kv3 za novce,imam direktan put prema bl9 jer sam otkljucao na is-u sve topove osim onog 85mm.eventualno kupolu prije otkljucat.za to imam slobodnog iskustva
koji top imas na kv3?
koji top imas na kv3?
107 mm naravno
jeste veterani majku mu, ja tek u pelenama :) dogradio prvi njemački tenkić do maksimuma..sad štedim za bolji..
osjećam se kao poručnik Gruber :) :) :)
koji top imas na kv3?
107 mm naravno
ja ga upravo metno odlican top ali samo za nize tiere a mene uglavnom mece sa IS-3 IS LOWE i ostalim jacim a njima nemogu sa 107-com skinut ni 15 %
ja ga upravo metno odlican top ali samo za nize tiere a mene uglavnom mece sa IS-3 IS LOWE i ostalim jacim a njima nemogu sa 107-com skinut ni 15 %
nije istina,moze se sve kad se oce.ja loweu znam uzet i po 30% sa 107mm,samo treba znat di pogodit
btw,kupio is3,kako taj tenk roka.sa onim brzim 122mm topom,prvu partiju koknuo 3 i ostetio 3 i otkrio njih 5,bounca ko lud.dobio oko 2800 iskustva poduplano :D
ali sam sad kratak s lovom da je to strahota. imam oko 20k,jedva za kruh :D

Evo jedne dobre partije uspio sam napraviti 5 killa s tim da imam confederate (dakle minimum 6 assista) te su me gadjali sa svih strana (Steel Wall).
i ja poceo opet grindat za bl9 onda ide silovanje.obicni 122 su za qurac.mozes samo rokat he sa njime po ostalim heavima.jedino ako mi okrene stranu oda ide ozbiljan dmg
btw,kupio is3,kako taj tenk roka.sa onim brzim 122mm topom,prvu partiju koknuo 3 i ostetio 3 i otkrio njih 5,bounca ko lud.dobio oko 2800 iskustva poduplano :D
ali sam sad kratak s lovom da je to strahota. imam oko 20k,jedva za kruh :D
Spremi se, ja danas kupujem 130mm S-70, idemo da rokamo
Spremi se, ja danas kupujem 130mm S-70, idemo da rokamo
oces odma sad ? :D
Tek poslijepodne :)
Evo prvi pogled na E50:
Za sad ne mogu primjetiti nikakvu razliku između njega i KT po izgledu.
KT ima malo izduženiji turret, a prednji dio, tj. prednja "ploča" je nagnuta pod većim kutom, tak da bi E50 trebao više bouncati sprijeda...
Tak se meni čini kad malo uspoređujem slike... :)
Parkirao sam KV-a u garažu, sad, pretpostavljam, prvo motor i suspension, pa onda kupola, top...?
Parkirao sam KV-a u garažu, sad, pretpostavljam, prvo motor i suspension, pa onda kupola, top...?
Na heavyje uvijek prvo oklop i top, pa onda ovjes i motor (vjerovatno prvo ovjes zbog nosivosti, ali to je nužda).
KV će biti jako trom dok ne nadogradiš motor, ali će biti konzerva za nabijanje sa stock topom.