World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.380.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Upisamo sam kod sa digital online. Kada uđem u igru ne vidim nikakve promjene. Može pomoć? Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
sirka666 kaže...

Jel se i vama neravnomjerno povećava iskustvo članova? Npr gunner i driver mi imaju 91% dok su ovi ostali tek na 90%.

Meni je danas porastao skill vozaca za 15%,neznam kako,samo odigrao jednu igru.Vjerovatno ce ispravit.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Jel se i vama neravnomjerno povećava iskustvo članova? Npr gunner i driver mi imaju 91% dok su ovi ostali tek na 90%.

Vjerovatno jer ti pogine dio posade pa ne dobiju 100% xp-a ko prezivjeli, mozda mali nekio dio

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
15 godina
World of Tanks

Ma u jednoj borbi mi vozač dobije 1% exp, dok svi ostanu na istome, a već u idućoj oni stignu njega, tako da se previše ne zamaran sa tin, zanimalo me čisto znatiželjno.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unbeliever kaže...
sirka666 kaže...

Vjerovatno jer ti pogine dio posade pa ne dobiju 100% xp-a ko prezivjeli, mozda mali nekio dio

Eh,pa ovdje smo pobjedili,ja sam prezivio i ubio jedan tenk.

Inace danas dobijam neke nenormalne expe i pare.Zato jer sam ubio KV sa su-85b dobio sam 2500exp.Prije bi dobio za KV oko 300-400,a nije mi prva bitka.

15 godina

Pitanje ljudi, KV-3 ili KV-1S?
Hvala :)

Isuse, sjećam se koda je jučer bilo kad sam pitao okolo da li je bolje igrati sa MS-1 ili LOLTraktorom :)

edit: XP se dupla (ili još danas upeterostrućuje) za prvu pobjedu, ne prvu bitku

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 15:28 (The Unforgiven).
15 godina
The Unforgiven kaže...

Isuse, sjećam se koda je jučer bilo kad sam pitao okolo da li je bolje igrati sa MS-1 ili LOLTraktorom :)

edit: XP se dupla (ili još danas upeterostrućuje) za prvu pobjedu, ne prvu bitku

Ma to uvijek mjesam,ali opet je puno.Nakon 2 sata igre sa T-28 idem asd na KV-a.Iako sam prije se vucurao sa T-28 od jucer mi ide bez problema.

15 godina
The Unforgiven kaže...

Kv-3 je generalno bolji, ima bolji gun i generalno je snazniji, ali KV-1s je okretniji, brzi i slabiji.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
Hvala, rekli mi ljudi iz klana da se klonim 1-S, da je KV-3 bolji, poslušat ću ih :)
16 godina
World of Tanks
A jeste se uspanicili za klan...pa tek jucer je osnovan, a prijavili ste se prije nekoliko dana?
:P, JK...sry decki, sad cu vas...bijah u skoli..=)
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

mene nema 4 dana (bio na izletu) i vec sam u zaostatku za svima vama, morat cu nadoknadit  {#}

i ja sam dobio drugi kod i sad sam kupio Camouflage i Toolbox, ubrzo cu i binoculars (T-34) a za tjedan dana su uzet premium (imat cu vise vremena za igranje).

@DamageHigh: poslao sam zahtjev za pristup klanu :) nadam se pozitivnom odgovoru...

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
Evo, postisko sam vas sve...ekipa je na okupu...ima nas, ima..:D

5 0 hvala 3
17 godina
protjeran
World of Tanks

Pa hebote svijet.

Stavi me protiv KV-a, a igram s Marder II, lika pogodim 2 puta, ni ne ogrebem ga (7,5 top), a on mene oneshot.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
doxy kaže...

Pa hebote svijet.

Stavi me protiv KV-a, a igram s Marder II, lika pogodim 2 puta, ni ne ogrebem ga (7,5 top), a on mene oneshot.

Svima nam je tako.Jeli igras samo protiv KV-a i IS-a?Pa sigurno u igri ima neki tenk kojeg mozes razvalit.Ako si zadnji na listi onda ce i njihov zadnji bit u tvom rangu.Otkad sam to shvatio,ide mi sve bolje,neznam,poceo sam trazit ove manje i vecinom naletim na njih.

17 godina
ivanoile kaže...
doxy kaže...

Pa hebote svijet.

Svima nam je tako.Jeli igras samo protiv KV-a i IS-a?Pa sigurno u igri ima neki tenk kojeg mozes razvalit.Ako si zadnji na listi onda ce i njihov zadnji bit u tvom rangu.Otkad sam to shvatio,ide mi sve bolje,neznam,poceo sam trazit ove manje i vecinom naletim na njih.

Da, svima nam je tako

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
doxy kaže...

Pa hebote svijet.

Pa hebote nemožeš izletit marderom na KV-a...-.-

Naučite da morate gledat protiv kojek tenka izljetate van...

15 godina
DamageHigh kaže...
doxy kaže...

Pa hebote svijet.

Pa hebote nemožeš izletit marderom na KV-a...-.-

Naučite da morate gledat protiv kojek tenka izljetate van...

Ali moze sa su85b,haha,stvarno,ako KV ne cilja tebe,a ima manje od 50% onda je gotov.Danas smo ja i Hacker ubijali 3 runde.

16 godina

evo dosla su i zadnja 2 koda,znaci 7 sveukupno.trenutno stanje acc-a glasi; 8.750 golda,oko 610 000 kredita i 12 slotova za tenkove {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 18:55 (lollik91).
15 godina
lollik91 kaže...

evo dosla su i zadnja 2 koda,znaci 7 sveukupno.trenutno stanje acc-a glasi; 8.750 golda,oko 610 000 kredita i 12 slotova za tenkove {#}

Meni su puno i 4 slota za tenkove,jer prije no sto uzmem novi prodam stari i tako stalno.A sad sam na Medium i TD.Mozda jos neki tenk uleti,ali cisto sumnjam.

16 godina
World of Tanks

Imam pitanje.

Roknuo sam jednog svog koji je pucao po meni.Šta da radim da ne popijem ban.Da se obratim njima,napravio sam pa ss-ova

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa vjerovatno neces,jer sam ja ispucao slucajno dvojicu jucer,ali sam se prvo ispricao,ali njihova je krivica kad su se guzili ispred mene.Cekaj ako se nesto dogodi,onda tada kreni u obranu.

16 godina
Kill Frenzy kaže...

Imam pitanje.

Roknuo sam jednog svog koji je pucao po meni.Šta da radim da ne popijem ban.Da se obratim njima,napravio sam pa ss-ova

DamageHigh kaže...

Prvi pacijent prijavljen. Za one kojima se takav slučaj desi, molim vas:
"Just as PlacidDragon wrote, any such incidents are to be reported to Support, not Forums. If anything like that happens in the future, just take a screenshot and send it to support@worldoftanks.eu.".

I samo im sve lijepo objasni...

16 godina
World of Tanks

Se zbog team killa dobije "crveni" ili "crni" karton?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne znam. Ja kada sam ima poslao SS-e, rekli su da razmatraju sankcije za dotičnog igrača. Nešto dakle sigurno je, sada je li oma prvi put ban, ne znam..

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Pa hebote svijet.

Hm...budući da mi je marder najdraži TD ostavio sam ga i često igram s njim. Samo se drži zaklona i ne kreći se dok nisi siguran da su ti otkrili položaj.

Na čistini ništa što ćeš vidjeti u bitci nema šanse protiv tebe ako si dobro skriven. Meni su najveći problem drugi TDi koji mi se prišuljaju i flankaju me nakon što par tenkova pokoljem na nekom chokeu {#}

Sa 7.5 mm sam skinio KVa u, mislim, 4 hica dok nije ni skužio odakle stižu granate.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 19:53 (h51ph).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hocemo veceras bacit neki trening da se okupimo? (BOLT)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj bt- 7 postaje mrvica naspram kv-a koji me jednim hicem uništi , jedva čekam da ga prodam -.-

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Se zbog team killa dobije "crveni" ili "crni" karton?

Crveni na 7 ili 14 dana, zavisi kolko si ih pobio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 20:45 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

joj e kupio t28 jos vece sranje od t46 jedino sto je brzi i okretniji ali top mu nebi ni muhu ubi kak je jak :(

0 0 hvala 0
15 godina
pričekaj 88mm, pa onda reci. taj tenk traži dosta specifičan način igre, ja ga igro ko td, pošto je slabo oklopljen, pa nije za zaletavanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice