Upisamo sam kod sa digital online. Kada uđem u igru ne vidim nikakve promjene. Može pomoć? Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se i vama neravnomjerno povećava iskustvo članova? Npr gunner i driver mi imaju 91% dok su ovi ostali tek na 90%.
Meni je danas porastao skill vozaca za 15%,neznam kako,samo odigrao jednu igru.Vjerovatno ce ispravit.
Jel se i vama neravnomjerno povećava iskustvo članova? Npr gunner i driver mi imaju 91% dok su ovi ostali tek na 90%.
Vjerovatno jer ti pogine dio posade pa ne dobiju 100% xp-a ko prezivjeli, mozda mali nekio dio
Ma u jednoj borbi mi vozač dobije 1% exp, dok svi ostanu na istome, a već u idućoj oni stignu njega, tako da se previše ne zamaran sa tin, zanimalo me čisto znatiželjno.
Vjerovatno jer ti pogine dio posade pa ne dobiju 100% xp-a ko prezivjeli, mozda mali nekio dio
Eh,pa ovdje smo pobjedili,ja sam prezivio i ubio jedan tenk.
Inace danas dobijam neke nenormalne expe i pare.Zato jer sam ubio KV sa su-85b dobio sam 2500exp.Prije bi dobio za KV oko 300-400,a nije mi prva bitka.
Pitanje ljudi, KV-3 ili KV-1S?
Hvala :)
Isuse, sjećam se koda je jučer bilo kad sam pitao okolo da li je bolje igrati sa MS-1 ili LOLTraktorom :)
edit: XP se dupla (ili još danas upeterostrućuje) za prvu pobjedu, ne prvu bitku
Isuse, sjećam se koda je jučer bilo kad sam pitao okolo da li je bolje igrati sa MS-1 ili LOLTraktorom :)
edit: XP se dupla (ili još danas upeterostrućuje) za prvu pobjedu, ne prvu bitku
Ma to uvijek mjesam,ali opet je puno.Nakon 2 sata igre sa T-28 idem asd na KV-a.Iako sam prije se vucurao sa T-28 od jucer mi ide bez problema.
Kv-3 je generalno bolji, ima bolji gun i generalno je snazniji, ali KV-1s je okretniji, brzi i slabiji.
:P, JK...sry decki, sad cu vas...bijah u skoli..=)

mene nema 4 dana (bio na izletu) i vec sam u zaostatku za svima vama, morat cu nadoknadit
i ja sam dobio drugi kod i sad sam kupio Camouflage i Toolbox, ubrzo cu i binoculars (T-34) a za tjedan dana su uzet premium (imat cu vise vremena za igranje).
@DamageHigh: poslao sam zahtjev za pristup klanu :) nadam se pozitivnom odgovoru...

Pa hebote svijet.
Stavi me protiv KV-a, a igram s Marder II, lika pogodim 2 puta, ni ne ogrebem ga (7,5 top), a on mene oneshot.
Pa hebote svijet.
Stavi me protiv KV-a, a igram s Marder II, lika pogodim 2 puta, ni ne ogrebem ga (7,5 top), a on mene oneshot.
Svima nam je tako.Jeli igras samo protiv KV-a i IS-a?Pa sigurno u igri ima neki tenk kojeg mozes razvalit.Ako si zadnji na listi onda ce i njihov zadnji bit u tvom rangu.Otkad sam to shvatio,ide mi sve bolje,neznam,poceo sam trazit ove manje i vecinom naletim na njih.
Pa hebote svijet.
Svima nam je tako.Jeli igras samo protiv KV-a i IS-a?Pa sigurno u igri ima neki tenk kojeg mozes razvalit.Ako si zadnji na listi onda ce i njihov zadnji bit u tvom rangu.Otkad sam to shvatio,ide mi sve bolje,neznam,poceo sam trazit ove manje i vecinom naletim na njih.
Da, svima nam je tako
Pa hebote svijet.
Pa hebote nemožeš izletit marderom na KV-a...-.-
Naučite da morate gledat protiv kojek tenka izljetate van...
Pa hebote svijet.
Pa hebote nemožeš izletit marderom na KV-a...-.-
Naučite da morate gledat protiv kojek tenka izljetate van...
Ali moze sa su85b,haha,stvarno,ako KV ne cilja tebe,a ima manje od 50% onda je gotov.Danas smo ja i Hacker ubijali 3 runde.
evo dosla su i zadnja 2 koda,znaci 7 sveukupno.trenutno stanje acc-a glasi; 8.750 golda,oko 610 000 kredita i 12 slotova za tenkove
evo dosla su i zadnja 2 koda,znaci 7 sveukupno.trenutno stanje acc-a glasi; 8.750 golda,oko 610 000 kredita i 12 slotova za tenkove
Meni su puno i 4 slota za tenkove,jer prije no sto uzmem novi prodam stari i tako stalno.A sad sam na Medium i TD.Mozda jos neki tenk uleti,ali cisto sumnjam.
Imam pitanje.
Roknuo sam jednog svog koji je pucao po meni.Šta da radim da ne popijem ban.Da se obratim njima,napravio sam pa ss-ova
Pa vjerovatno neces,jer sam ja ispucao slucajno dvojicu jucer,ali sam se prvo ispricao,ali njihova je krivica kad su se guzili ispred mene.Cekaj ako se nesto dogodi,onda tada kreni u obranu.
Imam pitanje.
Roknuo sam jednog svog koji je pucao po meni.Šta da radim da ne popijem ban.Da se obratim njima,napravio sam pa ss-ova
Prvi pacijent prijavljen. Za one kojima se takav slučaj desi, molim vas:
"Just as PlacidDragon wrote, any such incidents are to be reported to Support, not Forums. If anything like that happens in the future, just take a screenshot and send it to support@worldoftanks.eu.".
I samo im sve lijepo objasni...
Se zbog team killa dobije "crveni" ili "crni" karton?
Ne znam. Ja kada sam ima poslao SS-e, rekli su da razmatraju sankcije za dotičnog igrača. Nešto dakle sigurno je, sada je li oma prvi put ban, ne znam..
Pa hebote svijet.
Hm...budući da mi je marder najdraži TD ostavio sam ga i često igram s njim. Samo se drži zaklona i ne kreći se dok nisi siguran da su ti otkrili položaj.
Na čistini ništa što ćeš vidjeti u bitci nema šanse protiv tebe ako si dobro skriven. Meni su najveći problem drugi TDi koji mi se prišuljaju i flankaju me nakon što par tenkova pokoljem na nekom chokeu
Sa 7.5 mm sam skinio KVa u, mislim, 4 hica dok nije ni skužio odakle stižu granate.
hocemo veceras bacit neki trening da se okupimo? (BOLT)
Ovaj bt- 7 postaje mrvica naspram kv-a koji me jednim hicem uništi , jedva čekam da ga prodam -.-
Se zbog team killa dobije "crveni" ili "crni" karton?
Crveni na 7 ili 14 dana, zavisi kolko si ih pobio.
joj e kupio t28 jos vece sranje od t46 jedino sto je brzi i okretniji ali top mu nebi ni muhu ubi kak je jak :(