@za nekog ko je piao gore - 107mm top je bog i batina za KV.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@za nekog ko je piao gore - 107mm top je bog i batina za KV.
Ajmo, navali narode, dok je vruće - Bug OnLine Tanks [BOLT] službeno otvoren...;)
Ajmo, navali narode, dok je vruće - Bug OnLine Tanks [BOLT] službeno otvoren...;)
Casual (casual u smislu - ne znam ni sam kad cu igrati a kad ne) te nonpremium igrači također pozvani?
I'm in
Edit: trebao si malo naziv alternirat, možda ovo tanks u team promjenit
I'm in
Moram uc u ovo.Za igranje,vecinom oko 2-3 sata popodne,mozda navecer,ali to je vise vikendom.
Casual (casual u smislu - ne znam ni sam kad cu igrati a kad ne) te nonpremium igrači također pozvani?
Ma naravno. Ne znam ni ja kad ću igrat... Jedini uvjet da je neko dulje vrijeme već na forumu..
I'm in
E jbg sad...nisam se sjetio tog team, a ovo BOLT mi je fora bilo...:P
Sad je gotovo..:P
Al, bitna je ekipa, ne tim..=)
Evo upravo sam sad sa T-34(ima malo jaci top od onog kojeg dobijes) razvalio T-28 u dva hica.T-34 je bolji,ali te stavlja sa KV-3,IS,cak i Tiger,a njima ofc nemozes nis ucinit.
Da, malo me smeta kad me stavi s tenkvima kojima nemogu ništa a oni mene unište jednim pogotkom.
Nije mi tenk ni dovoljno brz da spotam tak da...
T-34 je odličan tenk, posebno kad posada dođe na 100%, pa kad se nađeš 1 na 1 sa jačim tierom, samo kruzi oko njega i pazi da te ne opali pa znaju i tiger, IS i kv3 brzo planit
Dosao mi kod,posalo sam 2.5.
Btw, svaka čast developerima na ovima akcijama gdje pojeftinjuju il čak daju besplatno golde. U svakoj igri online koju sam igrao, ak nisi imao para nisi mogao nikako do golda. Ovdje se može. Danas je ona akcija Kill The Mod tak tak ak upadnete s Modom u igru možete neke golde dobit. U svakom slučaju Thumbs Up
Btw, inače ne znam od kad akcija traje, brijem samo danas, al za svaku prvu pobjedu dobivate pet puta veći experience. Moja je preporuka ako s onim goldom mijenjate Experience u Free Experience da kupite i zatim prodate nakon prve pobjede svako vozilo koje vam ima elitni status. Ja sam zasad konvertirao negdje oko 10000 Experience-a.
Ljudi, može savjet? Nemojte kupovat premium tenkove! Oću svoj gold natrag..
Haha
Jesi ti prihvatio moju prijavu u klan?
ja bi vam se pridružio ako može.
što trebam učiniti?
800+ partija je dosta za upad?
Eto i mene
što trebam učiniti?
Također i ja bi se pridružio ako vođa klana dopušta :)
Iako, nemam pojma kad sam online i kolko igram.
što trebam učiniti?
ulogiraj se na wot stranicu, klikni na "join clan" i upiši nešta u prozorčić za poruku
Eto i mene
Haha...kakav si ti kralj..uvijek me nasmiješ svojim izjavama..=)
Haha
Jesi ti prihvatio moju prijavu u klan?
Jesam.
što trebam učiniti?
ulogiraj se na wot stranicu, klikni na "join clan" i upiši nešta u prozorčić za poruku
Tako je. Samo se joinate. Ako vidim da ste na forumu, prihvaćam..=)
jesam
Eto i mene
Haha...kakav si ti kralj..uvijek me nasmiješ svojim izjavama..=)
I know
BTW kad počinjemo igrat, ja mogu sad odma......taman čistim Hetzeru cijev
Tko je gamer_101?
Btw. daj u poruci napišite svoj nick na forumu da vas ne moram tražit. Hvala.
Kad je Kill the mod po našem vremenu?
Od 4 do 6.
16:00-18:00
Nego, da se ne nadate ukoliko niste u nekoj tank company, pročitati malo paživlije.
Dakle treba imat tank company? Pa nije problem, imamo golda za premium
Ništa onda...ajmo nabijat skillove dok ne dođe vrijeme.
Odo ja pripremat Hetzera za bitku
Ništa onda...ajmo nabijat skillove dok ne dođe vrijeme.
Odo ja pripremat Hetzera za bitku
Mogao bih i ja, nego očemo napravit tank company?
Kak nije. Krešo zazujal si malo. Održava se od 14:00 do 16:00 UTC. Dakle kod nas od 16:00 do 18:00.
Tko je gamer_101?
Btw. daj u poruci napišite svoj nick na forumu da vas ne moram tražit. Hvala.
tu sam aktivan na forumu i nick u igri mi je isti--gamer_101
vjerojatno su ljudi zabrijali da je mod. te su tenkove dobili ljudi koji su doprinjeli wot zajednici, pomogli oko prjevoda, uredivali wiki stranicu...