Dajte mi molm vas koji savjet. Sad neznam koji tenk da uzmem PzKpfw II ili PzKpfw 35 (t)? Koji da uzmem i zašto, razlika u cijeni je 500 srebrnjaka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol gledam malo oglase za posao i traže kv vozača, kvregu a ja baš morao otič na amere
Ja se ne mogu odlučit sa kojin tenkon da igran pa igran sa dva paralelno. Kad mi jednog uništi onda izađen iz bitke i igran sa drugin.
M2 light i medium, premda mi više odgovara light jer je brz.
Nemogu vise igrati s ovim g?vnima od light tenkova, prodajem i prelazim na nesto drugo ... jednostavno nisu za moj tip igre..
Sad se ne mogu odluciti Tank Destroyers ili SPGs ?
Dobre i lose strane?
Tank Destroyeri - ne mogu okretati kupolu, dalje?
SPGs - cini mi se komplicirano :S
Ja krenuo na SPG, cini mi se ok i nije uopce komplicirano.
Mana je jedino kaj na nekim mapama (mape u gradu ili kolodvoru), postajes beskoristan jer si vrlo laka meta, a nemozes pucat iza zgrada ili pucanje iz blizine ti je skoro nemoguce.
Pošto je igra free ipak ću je probat , jer po komentarima vidim da vam se sviđa . Nick u igri mi je nixXxa .
Koji vam je najbolji skor u jednoj partiji do sad (ne racunajuci betu)?
meni samo bijednih ~5000, sa 4 killa sa SPGom....
6 killova s PzKpfw-om 35 (t).
Dajte mi molm vas koji savjet. Sad neznam koji tenk da uzmem PzKpfw II ili PzKpfw 35 (t)? Koji da uzmem i zašto, razlika u cijeni je 500 srebrnjaka.
Ja ti mogu preporučiti 35 (t). Zašto? Ne znam..meni je bolje sjeo. Igram trenutno paralelno s PzKpfw-om III, Wespe-om, Bizonom (rijetko kad) i PfKpfw-om 35 (t) i 35 (t) mi je debelo najdraži tenk...
Jednostavno s njim gotovo uvijek upadneš u partije u kojima si najjači, a tenk je sam po sebi dosta okretan i precizan..
Koji vam je najbolji skor u jednoj partiji do sad (ne racunajuci betu)?
meni samo bijednih ~5000, sa 4 killa sa SPGom....
Isprika za dupli post.
Meni je 4 killa sa Panzerjägerom I
ja sam najvise imao 5 i to 3x negdje sa t-26
sa njime sam imao odlicne rezultate
gotovo uvjek iznad 3 killa
Nemogu vise igrati s ovim g?vnima od light tenkova, prodajem i prelazim na nesto drugo ... jednostavno nisu za moj tip igre..
Sad se ne mogu odluciti Tank Destroyers ili SPGs ?
Dobre i lose strane?
Tank Destroyeri - ne mogu okretati kupolu, dalje?
SPGs - cini mi se komplicirano :S
Ni SPG nema kupolu (izuzev SU-26). Zavisi ti od tipa igre gdje dalje krenuti.
Ako hoces...
- ...da mozes primiti jako puno pogodaka, onda ides na Njemacku heavy liniju, prema Mausu.
- ...da si u prvoj liniji napada onda Rusku heavy liniju - IS-7. Jako brz i okretan za heavy tenka i dosta odbija.
- ...gađas neprijatelje iz daljine ili iz zasjede onda ides na TD. Njemacki su nesto precizniji i imaju bolji oklop, dok ruski imaju bolji top.
Americkog Tier 10 T30 jedino izvlaci ta skoro neprobojna kupola i "magicni" top. Ima vrlo slab oklop.
Medium tenkovi se koriste za flankiranje heavy-a. U beti sam cesto vidio kako T-54 kruzi oko Mausa i unistava ga. U nizim tierima po meni Amerikanci imaju bolje mediume, dok kod Rusa zabava pocinje tek sa T34-85.
Gdje god krenuo, trebao bi imati jednog SPGa za zarađivanje para, na kraju ce ti i samo za to sluziti.
I moj najbolji rezultat poslije bete sam danas napravio sa KV-om. 8 ubio i 1299 XP, nije double, nije premium. Stvarno se ne sjecam koliko sam kredita dobio.
Kad me pogode , jel se mogu spamat na neko mejsto ili moram čekat da runda završi ?
Kad me pogode , jel se mogu spamat na neko mejsto ili moram čekat da runda završi ?
Ako te unište, čekaš da završi
Ali nije tako strašno, jer možeš napustiti borbu (tenk ostaje) i igrati s nekim drugim tenkom u međuvremenu. Kolko god ih imaš, sa svima se možeš boriti...
Ali nije tako strašno, jer možeš napustiti borbu (tenk ostaje) i igrati s nekim drugim tenkom u međuvremenu. Kolko god ih imaš, sa svima se možeš boriti...
A kako da zamjenim tenk .. odem u garažu i samo kliknem na njega ?
Nemoj zezat????
Znao sam da se moze napustit borba, al nisam probao igrat s drugim tenkovima u garazi .-))))
A kako da zamjenim tenk .. odem u garažu i samo kliknem na njega ?
Escape => Exit battle => Izabereš u garaži tenk koji nije u borbi => Battle..
Simple as that.
da, i ja to koristim, posebice sad kad sam kupio ovog pazera III Aufs. A pa me igra stavi u partiju sa grdosijama poput T1 i KVa pa brzo umrem a partija traje dugo jer se ovi ostali natežu pa ja idem baciti u međuvremenu jos jednu partiju :)
Užas...nema zvuka paljenja tenkova na startu...da to ubace...bilo bi brutalno!
Jucer sam ljepo probao svoju novu taktiku.
Ako sam sa u igri gdje ima slabijih od mene zaletim se izmedju njih i sa 76-mm topom napravim pokolj,nitko mi nista ne moze.Obicno me ubiju ali ih spotam i unistim barem 3.
Kako se napiše ono Attention To Sector XX?
Stisneš i držiš Ctrl, nakon čega ti se pojavi kursor. Kursorom klikneš na dio mape koji želiš.
Drzis CTRL tipku i kliknes na mini mapi sektor koji hoces
Ja to radim da pretisnem Enter u igri i onda mi se pojavi strelica i oblijezim sektor.
Ja to radim da pretisnem Enter u igri i onda mi se pojavi strelica i oblijezim sektor.
OK, ali enterom ti se aktivira chat prozor pa ....
Evo i ja ću stavit da mi se skida...Baš tražim nešta za ubit vrijeme :D
Upozoravam te da će ti ovo čudo ubit vrijeme i kad ne treba...:P
Upozoravam te da će ti ovo čudo ubit vrijeme i kad ne treba...:P
Hahaha neka :P
Samo da pitam jel ima smisla igrat ako ne planiram plaćati ništa neko vrijeme(Jer kod nekih MMO-a ako ne platiš nemaš sta igrati,iako su "f2p")
Samo da pitam jel ima smisla igrat ako ne planiram plaćati ništa neko vrijeme(Jer kod nekih MMO-a ako ne platiš nemaš sta igrati,iako su "f2p")
Itekako ima :-)
Svakako da ima, mislin da niko od ove ekipe ni ne plaća.
Sa plaćenim računom imaš neke dodatne pogodnosti, na primjer možeš brže napredovat te kupovat tenkove sa zlatnicima, dok sa besplatnin to radiš nešto sporije.
Ma po meni razlog zašto se isplati platiti jest Platoo.