Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 274.502
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Watch Dogs
k1klop kaže...
softwaremaniac kaže...

Došao sam do misije gdje moram preko mobitela zatražiti Hacking target. Kad to stisnem pojavi se Please wait while we connect you to the Ubisoft servers i stoji. Help?

Mislim da trebas stisnut esc na tipkovnici, inace igra šteka jer je optimizirana za nove konzole koje koriste 3 gb vrama navodno su rekli da rade na nekakvom patchu koji bi trebo fixat probleme.

Koje glupo riješenje, ali upalilo je. {#} hvala :)

12 godina

Da i meni na ps4.  zavrsio sam prci act tek. ali kolko vidim bit ce jako puno side misija tak da mi se to sviđa. imam sad 2-3 mjeseca sta igrat:)

16 godina

Ako tko želi sweetfx, pomoću ovog konfiguratora je najlakše srediti, umjesto ručnog ubacivanja u mapu igre, ovaj programčić to radi sam.

Isto tako, mogu se koristiti preseti kolege koje je ranije objavio.

Vrlo jednostavno korištenje, upali se program (konfigurator), stavi putanja igre, on sam napravi mapu i to je to...ostalo je na vama da se igrate sa postavkama.

Uvijek se može deaktivirati efekte ukoliko vam dozvizde ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 18:33 (mrxa1).
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Ne znam je li ovo već postano, but whatcha gonna do.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Looka kaže...

Ne znam na cemu su ovo vrtili tada na E3.

15 godina
Almin94 kaže...
Looka kaže...

Ne znam na cemu su ovo vrtili tada na E3.

Sigurno ne amd konfi.

{#}

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
17 godina
Looka kaže...

Već par puta...ali...

Igra je downgradeana, ali dok zalazi sunce i površine se suše nakon kiše igra izgleda fantastično! Mogao je makar tada radit usporedbu, a ne po noći...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 20:30 (doktor1).
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Na kakvim cu postavkama moci igrati igru sa svojom konfom kad kupim monitor sa rezolucijom od 1920x1080?

0 0 hvala 0
13 godina
sebnov kaže...

Na kakvim cu postavkama moci igrati igru sa svojom konfom kad kupim monitor sa rezolucijom od 1920x1080?

SKines, pogledas... kako da to itko zna.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Pitam zato da ne skidam bezveze

15 godina
Watch Dogs

medium

Prodajem Asus Nexus 7
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

evo malo smijeha {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

evo malo smijeha {#}

Ovo mi sve počinje ličiti na ekspanziju Goat simulatora.

I'm very large!
11 godina
Watch Dogs

pozdrav evo jedno pitanje jel moguce da mi igra steka na medium?

+ graf.. sapphire R9 270 2G DUAL-X OC

smijeno je da bf4 mogu na ultra a ovo nemogu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 12:37 (toma20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toma20 kaže...

pozdrav evo jedno pitanje jel moguce da mi igra steka na medium?

+ graf.. sapphire R9 270 2G DUAL-X OC

smijeno je da bf4 mogu na ultra a ovo nemogu...

Ja imam i5 3570k i 2x 270x na 1680x1050, u CF nisam prvo ni mogao pokrenut igru, pa sam izvadio jednu grafu radilo mi je na mid/high, sad nisam testirao sa novim beta driverima dal su "slozili" CF.

Na kojoj rezi igraš? Ako na 1080 onda nije ni cudo igra je "neoptimizirana" za AMD :(, dok BF4 leti bar na mojoj rezi i sa CF i bez, za 1080 nemogu govoriti jer nisam testirao :/.

Frend ima i5 3570k i 780ti testirao na 1680x1050 tako da imamo istu rezu igra leti na Ultra, znam da nije fer uspoređivat 270x i 780ti ali igra leti, Nvidia je ovog puta "dobro" složila drivere.

16 godina
Watch Dogs

ma ubisoftove igre u zadnje vrijeme jebu amd grafe..,.i na AC4 sam imao dosta nizak fps a kada gledam Nvidijine grafičke kartice slične jačine... igra leti {#}

3 1 hvala 0
11 godina

igram na 1080 neznam kad sam ju poceo igrat prije jedno 3 dana radi normalno na med. jucer igram na med steka svaki 10 sek nezz izgubio sam volju za igrati hh :)

16 godina
neaktivan
toma20 kaže...

igram na 1080 neznam kad sam ju poceo igrat prije jedno 3 dana radi normalno na med. jucer igram na med steka svaki 10 sek nezz izgubio sam volju za igrati hh :)

Sad nisam siguran ja mislim na guru3d sam čitao da igra ima memory leak, pa mozda radi toga, znam kod mene u jednom trenutku je počelo jest 12gb/16gb rama :/. 

Imalo je nešto veze sa memory paging - om, možda ti tu neko bolje zna reči više o tome. Još jedno glupo pitanje AA i tu kozmetiku si isključio? Jer zna jesti tonu vrama na 1080p čak na 

780ti 3gb nije dosta ako sve staviš do ibera :/. Možda guru nije ono naj stranica ali za neku silku o igri da se dobije je oke.

http://www.guru3d.com/articles_pages/watch_dogs_vga_graphics_performance_benchmark_review,1.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 13:17 (f1lt3r).
11 godina

jesam sve je iskljuceno sta bi trebalo biti ali nazalost steka :( uglavnom necu je igrat zasada jer mi se neda igrati sa takvim stekanjem hh ;)

16 godina
Watch Dogs

znate li kakav program da prati opterečenje komponenti,cpu,gpu,ram,u igri watch dogs? Također neki program kaj mi prikazuje ping. Xfire inače pokazuje ali u ovoj igri ne,a fraps je stalno u promjeni brojeva jer je...da...ono...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
izvone kaže...

znate li kakav program da prati opterečenje komponenti,cpu,gpu,ram,u igri watch dogs? Također neki program kaj mi prikazuje ping. Xfire inače pokazuje ali u ovoj igri ne,a fraps je stalno u promjeni brojeva jer je...da...ono...

MSI afterburner

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
17 godina
Watch Dogs

Samo savjet za one koji imaju stuttering...

Nekima je pomoglo limitiranje igre na 30 FPSa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Jel ima sta za amd?

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
15 godina
maxy0 kaže...
doktor1 kaže...

Jel ima sta za amd?

Bit će za godinu dana kad magarci slože super duper watch dogs drivere koji će omogućvati igranje na 40+fps.

sramota!

{#}

13 godina
fila2208 kaže...
maxy0 kaže...
doktor1 kaže...

Jel ima sta za amd?

Bit će za godinu dana kad magarci slože super duper watch dogs drivere koji će omogućvati igranje na 40+fps.

sramota!

{#}

Nisu oni krivi sto su se Nvidia i Ubisof dogovorili..

15 godina
Zvonimir110 kaže...
f

Nisu, ali mogu jednom pokušati napraviti adekvatne drivere koji bi userima njihovih kartica dopustili da igru igraju u miru.

Korisnik sam AMD-a ali nikad više jer mi je dosta svako malo nekog faila di igre rade upola lošije nego kod zelenih.

12 godina
Watch Dogs

Igra stuttera i na nvidiji i na amdu i na ultra nemozete trenutno igrat kako treba niti na gtx 780 ti niti na titanima sa 6gb vrama itd,uzrok je vec objasnjen na netu i developeri rade patch koji ce ispravit navedeni problem.

http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/watch_dogs-pc-performance-analysis-part-2-high-end-system/

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 18:12 (MEGATAMA).
Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
fila2208 kaže...
Zvonimir110 kaže...
f

Nisu, ali mogu jednom pokušati napraviti adekvatne drivere koji bi userima njihovih kartica dopustili da igru igraju u miru.

Korisnik sam AMD-a ali nikad više jer mi je dosta svako malo nekog faila di igre rade upola lošije nego kod zelenih.

A gle sta da ti kazem, sve znas...

12 godina
Watch Dogs

Evo poceo igru i odmah u startu ju lockao na 30 fps bar dok ne dodje najavljeni patch.

Stavio sam apsolutno sve postavke u igri na ultra(teksture takodjer) i 4xmsaa i igra se koliko vidim drzi na apsolutnih 30 fps bez padova ispod i stuttering ne postoji na ovaj nacin,apsolutna fluidnost koliko moze bit na 30 fps.Za sad sam vidio samo taj pocetak po noci,bjezao od policije,skocio u vodu i sad odam po onim livadama okolo i dojam je da je igra za sad preljepa ne kao onaj e3 demo ali ima svojih jakih strana sto se tice vizuala.....e sad treba vidjet i po danu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Watch Dogs
Ma igra uopce nije losa dapace me i je bas oke. MP je bas fora,misija ima puno. Najbolje vam je odmah otkljucati svih 13 ctos tornjeva. Prica mi nije bas nesto ultra zanimljiva jer je prozvakana sto puta

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice