Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 274.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Watch Dogs

Level design done (not so) right...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
mrxa1 kaže...

Ko ti je kriv kad s autom ideš po prugama {#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
16 godina
fila2208 kaže...
mrxa1 kaže...

Ko ti je kriv kad s autom ideš po prugama {#}

Iako je čudno, to je na neki način dio jedne misije.

kad sam ju prešao, jedan od načina je preko rampe preletiti na prugu.

Ili to ili proći kroz zgradu punu ekipe koja ti ne želi sve najbolje ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

iskreno,igra je odlična,ali toliko loše optimizirana da to nije istina {#}  stalni fps dropovi..katastrofa

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Watch Dogs
Mozda ti nesto nije u redu s kompom. Na ps4 radi super i izgleda odlicno na 102cm tvu. Jedino mi nije jasno zasto mi online ne radi

2 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...

iskreno,igra je odlična,ali toliko loše optimizirana da to nije istina {#}  stalni fps dropovi..katastrofa

I kod mene tako, kad krenem vozit auto od onog stuttera je to skoro pa nemoguće. Navodno problem s vramom, valjda će patch to popraviti.

Pitam se kak bi tek igra radila da izgleda ko na onoj prvoj prezentaciji...

13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
lazicki88 kaže...

I kod mene tako, kad krenem vozit auto od onog stuttera je to skoro pa nemoguće. Navodno problem s vramom, valjda će patch to popraviti.

nevalja,pa da ,stalno dropovi,a kad se voziš nemoguće je igrati igru,ajd kad sa likom ne radim nagle pokrete ok,ali kad se naglo okrenem to šteka ko k----......ali kužiš stari moj,fakat da im se nahebeš mamice,pa jebote kolko moram izdvojit da se normalno igram ajd reci?!pa necu valjda kupovat dvije titan z black i stavljat ih u sli da mogu normalno na "60" frameova igrati hebenu igru!

14 godina
lazicki88 kaže...
Praetorian1 kaže...
lazicki88 kaže...

nevalja,pa da ,stalno dropovi,a kad se voziš nemoguće je igrati igru,ajd kad sa likom ne radim nagle pokrete ok,ali kad se naglo okrenem to šteka ko k----......ali kužiš stari moj,fakat da im se nahebeš mamice,pa jebote kolko moram izdvojit da se normalno igram ajd reci?!pa necu valjda kupovat dvije titan z black i stavljat ih u sli da mogu normalno na "60" frameova igrati hebenu igru!

Igra je dobro optimizirana i tvoja konfa bi trebala to žvakati bez problema. Kod mene novi 337.88 driveri, day 1 patch, još neki tweakovi (by doktor1) u NVidia Inspectoru i Control Panelu s isključenim Shader Cacheom + SweetFX i igra klizi na High/Ultra postavkama. Pogledaj si to malo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 23:42 (vrinho).
11 godina
neaktivan
Watch Dogs

Ja stvarno ne znam, neću više ni pokušavati. Sada mi baca kao Watch_dogs.exe stopped working bla,bla...

Nego koliko vaša vezija (original) ima GB 13 ili 22?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
lazicki88 kaže...
Praetorian1 kaže...
lazicki88 kaže...

Igra je dobro optimizirana i tvoja konfa bi trebala to žvakati bez problema. Kod mene novi 337.88 driveri, day 1 patch, još neki tweakovi (by doktor1) u NVidia Inspectoru i Control Panelu s isključenim Shader Cacheom + SweetFX i igra klizi na High/Ultra postavkama. Pogledaj si to malo.

a imaš možda kakav img od postavki u nvidia inspectu i sweet fx?ovo s shader cacheom sam probo ali ništa

14 godina
lazicki88 kaže...

a imaš možda kakav img od postavki u nvidia inspectu i sweet fx?ovo s shader cacheom sam probo ali ništa

Driveri su najbitniji i Day 1 patch. Dolje na slikama su moje postavke a Sweet FX je samo za ljepšu grafiku, oštrinu i slično (Preset koji koristim s DL linkom za SweetFX)

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

I ekipo, kakvi su dojmovi nakon par dana igranja? Kakav je story? Sporedne misije? Dal ima puno sadržaja po gradu za radit nakon prelaska storya? dali mi se isplati uzet igru ua xONE?

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Nemoj nikako za pc, barem sačekaj jedno par mjeseci ili par godina dok srede optimizaciju. Žešće smeće od igre u tehničkom pogledu. Igra ima puno glitcheva, bugova, problema sa uplay serverima, problemi sa sinkronizacijom, da ne nabrajam dalje... Šteta, ali ipak se nadam da će koliko toliko stvari popraviti patchovima.

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
0 6 hvala 0
12 godina
Watch Dogs
Da ponovim igra ima probleme samo na PC-u na konzolama radi savrseno a ja idiot se dvoumio dal da uzmem za PC ili ps4.

6 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...

Ja stvarno ne znam, neću više ni pokušavati. Sada mi baca kao Watch_dogs.exe stopped working bla,bla...

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
13 godina
Watch Dogs

Evo kako meni vrti na Full HD na medium, uključen FXAA, driveri 14.6.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
TheMenstalist kaže...

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
17 godina
FileFicho kaže...

Evo kako meni vrti na Full HD na medium, uključen FXAA, driveri 14.6.

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 11:46 (Romano).
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Zašto je ubisoft dozvolio da ova igra ima toliko propusta? Te neke stvari tipa da nema real time reflekcija ili da je sve napravljeno od čačkalica (loša ragdoll fizika) su amaterske greške.

Ubisoft je još jednom izveo LAŽAN MARKETING što je baš jadno ali j*be se njima oni su valjda već zaradili na igri.Načekat ćemo se mi next-gena još siguran sam da i AC Unity neće biti next gen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ima li kakvog govora o nekom hd texture pack-u?

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

od 1 do 5 koliko je dobro igra optimizirana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfa pod moj PC nije moj PC.
Probao igrati na ultra. 15 FPS ali igra izgleda vrlo dobro. Onda sam se vratio na 50-60 FPS na low-medium .
Mislim da bi mogao i medium-high ali trebam više vRAM. Inače na ultra od 4GB RAM koristi 3.6 GB.

Ovi koji se žale da im igra ima 14GB od 22-23 to je zbog toga jer light verzija sadrži samo engleski jezik dok ova druga engleski i ostale jezike.

"Moja" konfa:
CPU: Core i3 3210 (Ivy Bridge)
RAM: 4GB Kingston DDR3
GPU: Asus Radeon 7770HD OC
HDD: WD 500GB 7200rpm

Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
11 godina
neaktivan
Watch Dogs

Budimo realni što je je Ubisoft je puno obećavao u 2012 godini a sada je jako malo i dao....Nisu prešli s riječi na djela jako sam se razočarao u Watch Dogs

Poxcicle
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Poxcicle kaže...

Budimo realni što je je Ubisoft je puno obećavao u 2012 godini a sada je jako malo i dao....Nisu prešli s riječi na djela jako sam se razočarao u Watch Dogs

zamisli kaj bi tek bilo da igra nije odgođena

http://www.snabbox.org/
11 godina
protjeran
jameshook kaže...
Konfa pod moj PC nije moj PC.
Probao igrati na ultra. 15 FPS ali igra izgleda vrlo dobro. Onda sam se vratio na 50-60 FPS na low-medium .
Mislim da bi mogao i medium-high ali trebam više vRAM. Inače na ultra od 4GB RAM koristi 3.6 GB.

Ovi koji se žale da im igra ima 14GB od 22-23 to je zbog toga jer light verzija sadrži samo engleski jezik dok ova druga engleski i ostale jezike.

"Moja" konfa:
CPU: Core i3 3210 (Ivy Bridge)
RAM: 4GB Kingston DDR3
GPU: Asus Radeon 7770HD OC
HDD: WD 500GB 7200rpm

Ma to nije istina....ja sam skinuo original verziju direktno sa Uplaya i ima također 14 GB, a sumnjam da bi UBISOFT bilošto rezao, pa makar to bili i jezici

13 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

od 1 do 5 koliko je dobro igra optimizirana?

1,čak i na medium-high postavkama i SMAAA nemam lockanih 60 frame-ova,naravno textures je na high,ne na ultra, sa svojom karticom..{#}

15 godina
Watch Dogs

Došao sam do misije gdje moram preko mobitela zatražiti Hacking target. Kad to stisnem pojavi se Please wait while we connect you to the Ubisoft servers i stoji. Help?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Da ponovim igra ima probleme samo na PC-u na konzolama radi savrseno a ja idiot se dvoumio dal da uzmem za PC ili ps4.

Evo upravo instalirao na Xbox ONE, radi super za sad! :)

XBL - skols1555
15 godina
neaktivan
Tek sam sad vidio koliko je ova igra neoptimizirana. Pa koristi mi samo 40% - 50% GPU.
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
14 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Došao sam do misije gdje moram preko mobitela zatražiti Hacking target. Kad to stisnem pojavi se Please wait while we connect you to the Ubisoft servers i stoji. Help?

Mislim da trebas stisnut esc na tipkovnici, inace igra šteka jer je optimizirana za nove konzole koje koriste 3 gb vrama navodno su rekli da rade na nekakvom patchu koji bi trebo fixat probleme.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice