Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 281.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Watch Dogs

DOF zamućuje kokpit...

Zašto to forsiraju u svim igrama...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

ja sam napravio preorder na ps4. i po svemu viđenom već unaprijed žalim za time :(

Tomb Raider DE izgleda 22 puta lijepše i bolje od ovoga a da ne pričam o Infamous Second Son

Lp,

psn id: mNik987
Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Watch Dogs
Rocinante2112 kaže...

Eh,meni je ovo koma,neznam kak vama :D

Sve šta ubisoft lately napravi je jednostavnije od prijasnjeg naslova. Pa dosadi mehanika hekanja kad zapravo je i nema. Kad izgubi početnu draž (prvih 2 sata) onda je sve prakticki isto. Ista stvar im je s Assasins Creedom i ostalim igrama.

Igre sve rade za nas,ko da gledam interaktivni film,ne igru.

Sve što probam,ništa me ne drzi duze od par sati,nemam onaj poriv opet upalit igru,kamoli opet ić prelazit ako sam vec jednom prešao (što je isto jako rijetko jer mi se jednostavno neda.)

Probaj Far Cry 3, ja sam ga presao 4 puta {#}.

14 godina
Mquany kaže...
Rocinante2112 kaže...

Eh,meni je ovo koma,neznam kak vama :D

Sve šta ubisoft lately napravi je jednostavnije od prijasnjeg naslova. Pa dosadi mehanika hekanja kad zapravo je i nema. Kad izgubi početnu draž (prvih 2 sata) onda je sve prakticki isto. Ista stvar im je s Assasins Creedom i ostalim igrama.

Igre sve rade za nas,ko da gledam interaktivni film,ne igru.

Sve što probam,ništa me ne drzi duze od par sati,nemam onaj poriv opet upalit igru,kamoli opet ić prelazit ako sam vec jednom prešao (što je isto jako rijetko jer mi se jednostavno neda.)

Probaj Far Cry 3, ja sam ga presao 4 puta {#}.

Ista stvar.

Priča je bila fora do pola igre dok glavni negativac nije umro koji je bio genijalan. Mada bilo mi je propusta na početku igre,od nekog studoša koji samo partija postanes killing mašina u manje od pol sata. -.-'

Ostalo je onako,tako-tako. Brzo dosadi napucavanje po otoku,farmanje zivotinja isto. Postane zamorno. One brze eksekucije isto postanu smijeh kad zaredom 5 komada u chainu skineš. Hocu rec: brzo mi je dosadilo pa nisam ni zavrsio FC3. I tako,proslo par dana i izbriso. Nisam imao potrebu opet se vratiti nazad. Grafiku na stranu,lijepa je i ''zivahan'' je otok al AI protivnika mi je frula totalna.

17 godina
doktor1 kaže...

Probao sam slično, samo bez motora, samo tip... Vlak uz škripu kočnica ne uspjeva stati i pregazi me baš onako, ljepo

EIDT: Probao i sa motorom... Isto sranje kao u videu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 19:13 (doktor1).
15 godina
Watch Dogs

ja više čekam drivere. imao sam neke obrise na prošloj  {#} verziji

jel ima ko kakve inf. kad bi driveri mogli biti vani. vidim da je nvidija svoje izbacila.

Prodajem Asus Nexus 7
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 17:46 (zagy15061984).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Watch Dogs

Zašto još nema recenzija? Obično se pojave koji dan prije početka prodaje.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

ja sam napravio preorder na ps4. i po svemu viđenom već unaprijed žalim za time :(

Tomb Raider DE izgleda 22 puta lijepše i bolje od ovoga a da ne pričam o Infamous Second Son

Lp,

Pao si pod utjecaj ovih pc pirata koji od dlake u jajetu prave katastrofu. Da dobiju Lamborghini besplatno, proglasili bi ga smećem od auta. Pc verzija je vjerojatno los port ps4 verzije.

Potpis!
17 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Zašto još nema recenzija? Obično se pojave koji dan prije početka prodaje.

Embargo za WD se diže na dan izlaska. To nikad nije dobar znak.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
13 godina
Watch Dogs

Evo službene usporedbe...
http://www.geforce.com/whats-new/guides/watch-dogs-graphics-performance-and-tweaking-guide 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Evo zavsrsio sam main story, iako je pocelo zanimljivo pred kraj je sve otislo u {#}. Necu uopce pricat o optimizaciji koja je ocajna i o voznji lol {#} nego u prici i likovima koji su bijeda.Glavni likovi su opcenito tako lose karakterizirani da se doslovno nista o njima ne sazna. Aiden i nejgova sestra su mi cijelo vrijeme zracili kao jamie i cersei iz got-a, bas mi je taj njihov odnos cudno sjeo, mozda sam ja to zamislio, neznam haha.

SPOILER

Jordi chin te izdaje na kraju, zasto? Clara koja tako forsirano umire da je to za ne povjerovat, zasto je aiden nije upozorio da joj je Lucky Q. poslao fixere sto se jasno vidi sa poruka u koje hakiras? Zasto si haker koji se bavi hakiranjem i lociranjem drugih preko mobitela ne iskljucuje mobitel kada zna da se je moze locirat? I jos od svih mjesta umre na grobu necakinje, dajte molim vas ko da gledam epizodu cobre11, znaci prica srednja zalost.

Ma mogao bi ovako do sutra ali nema smisla reko bi da je WD u nominaciji za razocaranje godine..

3 5 hvala 0
13 godina
Ezio kaže...
toxic kaže...

Lp,

Pao si pod utjecaj ovih pc pirata koji od dlake u jajetu prave katastrofu. Da dobiju Lamborghini besplatno, proglasili bi ga smećem od auta. Pc verzija je vjerojatno los port ps4 verzije.

vise to tako ne ide

nema portanja sa konzola na PC, bar ne sa XBOX1 i PS4 posto obje imaju x86 arhitekturu koja je identicna PCevima

igru mozes napraviti za PS4 i da ti identicno izgleda na PCu, nema vise onih budalastina kao sa PS3 i XBOX360 koji su svaki imali svoju neku fensi arhitekturu koja nije bila kompatibilna sa PCevima

pa kad bi portali igre na PC to bi bio horor od optimizacije..

15 godina
Watch Dogs

Sad sam stao na Mad Mile, jesam prošao bar sredinu xd

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ezio kaže...
toxic kaže...

Lp,

tebi je jasno da pirati nerade port nego kompanija tj. developer cija igra je. Ako je smeće od auta i loše napravljeno onda to nema veze s piratima. Kriv je onaj ko je radio. zar ne?

16 godina
Rocinante2112 kaže...
Ezio kaže...
toxic kaže...

Lp,

tebi je jasno da pirati nerade port nego kompanija tj. developer cija igra je. Ako je smeće od auta i loše napravljeno onda to nema veze s piratima. Kriv je onaj ko je radio. zar ne?

Tebi nije jasno da sam mislio na vas koji igrate jogurt verzije, svaki dan si skidate neku novu igru, pokrenete je iz dosade na par minuta i pljuckate po forumu. 

Potpis!
14 godina

Ja se vodim politikom ak mi se svidi da kupim. Dosad se toga drzim. Nemam novaca za kupovanje neuspjelih projekata i buganih igara,nit mi se da preorderat više,opeko sam se par puta i dosta.

Do para je teško doc,igre su skupe.

Jogurt verzije nisu nista razlicite od originala,osim ak je multi ili takva nekakva komponenta u igri,onda je izostavljen veliki dio igre.  Dosada nema veze s time,ako je meni igra dosadna ,dosadna je. Watch dogs spada u tu kategoriju,za mene. Jako brzo,JAKO BRZO se izliže.

13 godina
Ezio kaže...
Rocinante2112 kaže...
Ezio kaže...
toxic kaže...

Lp,

Tebi nije jasno da sam mislio na vas koji igrate jogurt verzije, svaki dan si skidate neku novu igru, pokrenete je iz dosade na par minuta i pljuckate po forumu. 

Nema igre koju valja a da ju nisam kupio... ali da bi ju ja kupio mora imati kvalitetnu MP komponentu. Doso sam u te godine da me igre ne zanimaju osim ako u taktickom ili nekom smislu nije fenomenalna.

CoH2, Wargame, BF4 ( zaheb svjetskih razmjera ) i tako dalje. 

Watch Dogs mi je bio na preorderu ali sam hvala bogu prekinuo na vrijeme. Ovo ne vrijed novaca uopce. Pogotovo je SP komponenta traje 2-3h... a po gradu da lunjam i rjesavam side misije koje su jedno te iste ne dolazi u obzir. I sad bi ja trebao dati 250-400kn za igru koju cu igrati 3-5h i odustat ? Nema smisla... 

Ostale igre kupim samo zato jer su 1-5€ kostale i najbolje mi je bilo Metro koja je fenomenalna igra ! 

Tako da igram istu igru ko i oni koji plate. Samo sta neki nemaju lovu na bacanje, kupis si sta volis a ne zato jer bi igro.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Skidam Deluxe edition 14gb i pri kraju je, izaso je dns reloaded 22gb, u cemu je razlika, sta je izrezano ?

Allen
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
xFx889 kaže...

Skidam Deluxe edition 14gb i pri kraju je, izaso je dns reloaded 22gb, u cemu je razlika, sta je izrezano ?

fizika{#}!{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
neaktivan

Kakva bre fizika 

Allen
17 godina

po ovim komentarima sto citam cini mi se da sam donio dobru odluku da a) ne kupujem watch dogs i b) da ne kupujem novi pc radi te jedne igre.

ceka se drugi mjesec 2015 godine kad izlazi i witcher 3 pa cu tek tada probat watch dogs.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Watch Dogs

gledam komentare, videje watch dogs vs gta IV..po komentarima i videima igra ne izgleda ni prilicno dobro kao u onim nabrijanim trailerima..eh sad se pitam, dali se isplati davat 400 kn za ovu igru? ili sacuvat novce za neku drugu..bolju?

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
16 godina
haydara kaže...

Evo zavsrsio sam main story, iako je pocelo zanimljivo pred kraj je sve otislo u {#}. Necu uopce pricat o optimizaciji koja je ocajna i o voznji lol {#} nego u prici i likovima koji su bijeda.Glavni likovi su opcenito tako lose karakterizirani da se doslovno nista o njima ne sazna. Aiden i nejgova sestra su mi cijelo vrijeme zracili kao jamie i cersei iz got-a, bas mi je taj njihov odnos cudno sjeo, mozda sam ja to zamislio, neznam haha.

SPOILER

Jordi chin te izdaje na kraju, zasto? Clara koja tako forsirano umire da je to za ne povjerovat, zasto je aiden nije upozorio da joj je Lucky Q. poslao fixere sto se jasno vidi sa poruka u koje hakiras? Zasto si haker koji se bavi hakiranjem i lociranjem drugih preko mobitela ne iskljucuje mobitel kada zna da se je moze locirat? I jos od svih mjesta umre na grobu necakinje, dajte molim vas ko da gledam epizodu cobre11, znaci prica srednja zalost.

Ma mogao bi ovako do sutra ali nema smisla reko bi da je WD u nominaciji za razocaranje godine..

sjedi 1

15 godina
neaktivan
Watch Dogs
There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

gledam komentare, videje watch dogs vs gta IV..po komentarima i videima igra ne izgleda ni prilicno dobro kao u onim nabrijanim trailerima..eh sad se pitam, dali se isplati davat 400 kn za ovu igru? ili sacuvat novce za neku drugu..bolju?

Ja bi rekao ne. Po dosad viđenome izgleda generično i nezanimljivo. Da ne govorim kako je 400 kuna baš fina svotica i može se ubost štošta toga ljepšega za te pare.

15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Sta jos moze izazvati fps drop, toliki fps drop da se ne moze igrati? Takodje i zvuk štuca. Gpu usage uzasan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Vidim da je preorder ekipa skupa sa ps4 naivcima okupirala temu i sada predvodeni griznjom savjesti vode bitku sa TD i pokusavaju na sve nacine opravdat bacenih 500 kna na ovaj, nazalost, osrednji naslov... Jbga decki ne srljajte sljedeci put ni ja osobno nisam ovo ocekivao nakon dobrog FC3 i AC4

11 1 hvala 0
11 godina
protjeran
haydara kaže...

Vidim da je preorder ekipa skupa sa ps4 naivcima okupirala temu i sada predvodeni griznjom savjesti vode bitku sa TD i pokusavaju na sve nacine opravdat bacenih 500 kna na ovaj, nazalost, osrednji naslov... Jbga decki ne srljajte sljedeci put ni ja osobno nisam ovo ocekivao nakon dobrog FC3 i AC4

Ma kojih 500 kuna čovječe pa ja ju nisam platio ni 270 kn...........kakve ti nebulozne cifre spominješ. Kom se nije svidjela igra neka ju neigra i ne dolazi u temu i gotova priča, kome se svidjela neka nastavi igrati i podijeli radost s narodom. Ne shvaćam potrebu za pljuvanjem nečega što igraš sat-dva što je nedovoljno za konačni dojam.

17 godina
Almin94 kaže...

Sta jos moze izazvati fps drop, toliki fps drop da se ne moze igrati? Takodje i zvuk štuca. Gpu usage uzasan.

Day one patch:

"Whatever patch that they threw in at the last minute made a world of difference. High textures are completely playable now.. VRAM usage down a lot."

15 godina
Reanimator kaže...

Ma kojih 500 kuna čovječe pa ja ju nisam platio ni 270 kn...........kakve ti nebulozne cifre spominješ. Kom se nije svidjela igra neka ju neigra i ne dolazi u temu i gotova priča, kome se svidjela neka nastavi igrati i podijeli radost s narodom. Ne shvaćam potrebu za pljuvanjem nečega što igraš sat-dva što je nedovoljno za konačni dojam.

Ne mogu se baš složiti. Kad imaš barem 5-6 godina gamerskog staža, 1-2 sata igranja ti je dovoljno da stvoriš sasvim solidan dojam o igri. Naravno da može igra nakon toga imati neki fora twist ili zabavnu mehaniku, ali u pravilu, ako me igra u tih sat - dva apsolutno ničime ne privuče, dalje ju niti ne igram. Ima toliko igara koje još nisam stigao probati da nema logike trošiti vrijeme na tako nešto.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice