Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 275.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Sad radi super na 14.4 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

pa dobro koji klinac je sa ovom igrom bas igram act di treba dofurat aute naravno frame fucking skipping savkih 5 metara i razmijem se ko budala pobijem 10 ljudi a moram doc za hebenu minutu na cilj{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Watch Dogs

mislim da vam je bolje da pricekate malo :)
barem da izađe igra ili ak vec piratizirate da dojde reloaded verzija il vec koja :)

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

ma ok ali ak ovak druge kopije nastave stucat i amd driver ne izadju za njih ,hebo me pas ako je necu kupit za ps4 {#} super igra tj gamplay AI odlican  , nabrijo se totalno na nju i sad moram cekat fixeve ma mrsh ubisoft {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Watch Dogs
GamingOnline
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 16:49 (Mihael610).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Watch Dogs

Prekrasno... sta je onda uopce ova leakana verzija, o cemu se radi? 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Watch Dogs

na pb nema nis od skidrowa nego p2p-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Watch Dogs

Ma to je neka noobina koja je skinula fake release i sad se zali...ugl. budala

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

Da mi je samo znati gdje je panj našao Skidrow verziju...

Tip trola bezveze

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 16:55 (doktor1).
12 godina
athlon64 kaže...

na pocetku mi je bilo malo sumljivo sve to...
ja cekam utorak za skidanje{#}

GamingOnline
15 godina

Ovaj watch dogs je totalni zaj...čak pirati uspiju izbacit krivu verziju haha{#}

12 godina
protjeran
Watch Dogs

Neznam za vas al bez obzira na handling taj i sve sta pricate da nevalja , ja sam nabrijan ko pas na tu igru . Jedva cekam da me nazovu iz sophoslaba da mi jave da dodem po nju ;) 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Meni je igra igriva sa samo 3 gige rama+amd fusion, na med  fxaa refleksije su na haj. Jos samo da Ubitards znaju napravit vsync kako spada ane da bez njega imam 35+fps a sa njim mi pada na 24 isto kao i u AC...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Jel moguće pokrenut igru s 4 gige rama ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Watch Dogs

naravno da je

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Watch Dogs
Nakon par sati igranja moram priznat da je igra odlična uz sve te, ajmo reć, nedostatke. Naravno da se svi žale na grafiku kad nam je ubisoft prikazao u par navrata kako igra može izgledat i svi su upravo to i očekivali. Jedino što mi je smetalo na početku je mehanika vožnje ali i to me je prošlo s vremenom, navikneš se tjt. Ono što sam osobno primjetio je da igra po noći izgleda vrhunski dok se po danu vide ti grafički nedostaci koji su realno gledano zanemarivi uz priču koja mi zasad čini dobrom.

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

na kojim postavkama ali tocno napisi igras i kolki ti je frejm u autu , zatvorenom , i na ulici

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Ima li netko problem s zvukom? Tj da uopce nema zvuka ili da se ne cuju ljudi dok govore? 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Watch Dogs

ne kontam cemu je bilo toliko izdrkavanje na ovu igru 

na osnovu trailera i screenshotova koje je developer izdavao? ma da da ce na njima igra izgledati svjetski..

uostalom cim se vidjelo da igra izlazi za 8g stare konzole to je vec trebao biti znak za uzbunu (tj da bas i nece biti next gen grafika), a pogotovo nakon zadnjih trailera koji graficki nisu bili blizu onom sa E3 2012..

a i po gameplayu nije bilo niceg posebnog

preorderat igre u danasnje vrijeme nema nikakvog smisla (osim ako ti nije stalo do ugl beznacajnih exclusive preorder DLCova), pogotovo kad se uzme u obzir koliko laznih obecanja developeri/publisheri imaju, tj koliko mazu oci 

preorderao sam rome total war 2 i svjetski se zaj*bao (sto reci za igru koja ima 14+ patcheva u manje od godinu dana)

nadam se da sa watch dogs nece biti ista stvar

Moj PC  
5 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Fanu kaže...

ne kontam cemu je bilo toliko izdrkavanje na ovu igru 

na osnovu trailera i screenshotova koje je developer izdavao? ma da da ce na njima igra izgledati svjetski..

uostalom cim se vidjelo da igra izlazi za 8g stare konzole to je vec trebao biti znak za uzbunu (tj da bas i nece biti next gen grafika), a pogotovo nakon zadnjih trailera koji graficki nisu bili blizu onom sa E3 2012..

a i po gameplayu nije bilo niceg posebnog

preorderat igre u danasnje vrijeme nema nikakvog smisla (osim ako ti nije stalo do ugl beznacajnih exclusive preorder DLCova), pogotovo kad se uzme u obzir koliko laznih obecanja developeri/publisheri imaju, tj koliko mazu oci 

preorderao sam rome total war 2 i svjetski se zaj*bao (sto reci za igru koja ima 14+ patcheva u manje od godinu dana)

nadam se da sa watch dogs nece biti ista stvar

pa već je ista stvar {#}

16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Meni je npr neigrivo totalno zbog RAMa vjerojatno. Updateat ću drivere ovih dana pa vidjeti ako će što pomoći, ali neće jer zapinje čak i windowed 800*600 na low. Ali ajde, OS je 4 godine već gore bez reinstalla pa me ne čudi previše, čeka se ljeto za rušenje.

I također, pitanje je kakva je ovo zapravo leaked verzija i te fore.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 17:54 (TIR669).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TIR669 kaže...

Meni je npr neigrivo totalno zbog RAMa vjerojatno. Updateat ću drivere ovih dana pa vidjeti ako će što pomoći, ali neće jer zapinje čak i windowed 800*600 na low. Ali ajde, OS je 4 godine već gore bez reinstalla pa me ne čudi previše, čeka se ljeto za rušenje.

I također, pitanje je kakva je ovo zapravo leaked verzija i te fore.

Meni radi na Ultra neko vrijeme super, a potom crasha jer je bugovita igra. Treba čekat bolju verziju koja se neće crashat.

15 godina
Watch Dogs

Je igrao ko pokera? Kak vam se čini? Meni je zakon

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

nvidia inspector + sweetFX WIP, (oštrina, korekcija boje, osvjetljenje) + xml tweaks.

1080p, High, FXAA, HBAO Low.

Galerija slika

Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
Watch Dogs

jel neko mozda probao ili ima info dali radi na 32bit win..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
doktor1 kaže...

nvidia inspector + sweetFX WIP, (oštrina, korekcija boje, osvjetljenje) + xml tweaks.

Galerija slika

Predobro.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Galerija slika

sasvim solidno izgleda...jel ima negdje taj sweetFX za skinut? Ovaj jedan što mi google izbaci mi crasha igru odmah pri pokretanju.

Battlelog: D3XT3R_HR
11 godina
neaktivan
Watch Dogs

Ja sam igro "onu" :) verziju igre, samo ne mogu nac sejvove kad dodu bolja izdanja igre u utorak :) na mojoj konfi radi izmedu 30-70, a najcesce 45-50 pa malo trza, cekam nove drajvere i koji update da postane igrivo. Nabacit cu koji screen.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Watch Dogs

Ja sam se predomislio i radije ču pričekati pravu jogurt verziju.

Ironično verziju koju sam skidao su upravo izbrisali sa stranice.... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 20:34 (Firefox72).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

Isključio sam pagefile u Windowsima i nemam više FPS dropove...

*samo za 8GB+

Više ne šarafi po disku već koristi RAM...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 21:46 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice