Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 281.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Watch Dogs
Vincent88 kaže...

Sutra ću probati kako radi ali po slikama mi se grad čini nekako isprano,bezbojno, bar po danu??? Jel se vidi onda šteta na autu?

Isprano i bezbojno? Neznam ni što bi to trebalo značiti.......naravno da se vidi šteta na autu. Maloprije sam ganjao nekoga lika u autu i hakiram semafore ispred njega, svi auti krenu i on se zabije  u drugi auto, odbije, prevrne i zapali.....

17 godina
Diazz72 kaže...

Gledam malo SSove i Gameplaye na Ultra te texture mi se cine mutne...kaj vi velite koji igrate??

Ja cekam 28-29. da zaigram svoju kopiju {#}

Igra je prezentacijski smješna! Isprana, muljva i slično... Pa ne izgleda ništa bolje od Sleeping Dogsa...

Sa teksturama na medium izgleda užasno dok za ultra treba imati 3GB+ VRAMA...

Ovdje su postavke - 1080p, FXAA, HBAO low, teksture High, ostalo n amaksimumu i na crvenim crtama nestaju ljudi i auti.. Na tim postavkama se vozim i auti se iscrtavaju ispred mene...

Fizika vožnje je govno teško! Nevjerovatno, bilo voziš kamion, auto, kombi sve je isto - užasno! Da ne pričam da sam pet minuta razbio auto svuda i svagdje i imao je crtu na boku i otpala mu je hauba.. Farovi svjetle, branik je na mjestu... Okoliš je djelomično destruktivan, ali opet sve je to meh...

Ubisoft opet laže, nahajpava ljude na neki next gen i onda okrljašti igru do kosti... Mislim  0.5 draw distance! Bravo!

Isto su okrljaštili Far Cry 3 - E3 preseravanje i onda miči sve to van igre...

Mouse smoothnes i mouse acceleration su presmješni!! {#}

Ja mislim da je igranje na tipkovnici i mišu dizaster naspram kontrolera, (samo sam malo probao sa gamepadom i čini mi se drastično bolje)

FPS dropovi sa 35 na 10, (iste imaju ljudi sa 3GB+ VRAMa)

15 godina
Watch Dogs

Igra je super jedino upravljanje vozilima je glupo.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Watch Dogs

Ajmo dojmovi ko je probao na dual core.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
13 godina
Watch Dogs

Vec vidim da sam bacio pare... A ovi SSovi mi ne daju ni malo nade:

http://i.imgur.com/w9ARAii.jpg

http://i.imgur.com/qGllPZy.jpg

http://i.imgur.com/3nZHC6G.jpg

ULTRA na GTX 780ti, i7 3770k @ 4.8ghz, 16gb 2000mhz ram, 500gb Samsung SSD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Ovisi kak ko gleda, meni grafika i nije tolko važna. Kak recimo wow, grafika mu je užas a koliko ga je igrača igralo.

Meni je igra odlična jedino je bezveze to sa vožnjom auta, ko u saints row, užas, možda dok se naviknem bude super.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Watch Dogs

El ima na netu pirat verzija igre? Nece mi se kupovat dok ju ne isprobam a i vidim da dosta vaših mišljenja nisu bajna.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Watch Dogs
Ja stvarno neznam šta bi vi htjeli od grafike, razmažena derišta......
Moj PC  
6 20 hvala 0
16 godina
Reanimator kaže...

Problem jest u tome da smo previše očekivali, ubisoft nas je previše nahajpal i sad smo u bedu :D

17 godina
Reanimator kaže...

Mali, stabiliziraj se...

13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Realno, grafika nije bog zna što za 2014. Ali ono što ljude ljuti je kako je igra izgledala puno bolje na E3 2012 i čak tamo na ljeto 2013 naspram finalnom proizvodu. Ostali su se svojom krivnjom previše nahajpali na ovo i naravno da im nije ispunilo očekivanja. Ali ne tugujte, za godinu dana će WD 2, pa će na proljeće 2016. WD Brotherhood...

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
protjeran
doktor1 kaže...
Reanimator kaže...

Mali, stabiliziraj se...

To bih ja tebi trebao napisati hahaha nisam ja taj koji tu rejđa na internetu oko piksela XDDDD et sad si pojeo vlastito govno XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 14:03 (Reanimator).
12 godina
neaktivan
Watch Dogs

Nije najbitnija grafika,ali sva ta očekivanja,nabrijavanja,next gen ovo ono i odgoda, čovjek bi pomislio sprema se čudo ali vjerojatno je gameplay cool i priča,sama ideja je vrhunska. Neka noć u Watch dogsu bude duža od dana, što se tiče grafike :)))

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Mali, stabiliziraj se...

Upri to malo x ispod avatara mu i spasi se debilnih postova

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
15 godina
Watch Dogs

Izvinite al nesto mi nije jasno xd. Igra nije jos sluzbeno izdana uopce... znam da se ode ne smije o jogurt verzijama ali okej, leakalo je nesto velicine 14GB (iako je najavljeno da ce igra bit 20GB velika) sad svi to igramo na PC-u i placemo da nije dobro... okej ali, da li je ovo finalna verzija? Sta je ovo uopce leakalo?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
athlon64 kaže...

Izvinite al nesto mi nije jasno xd. Igra nije jos sluzbeno izdana uopce... znam da se ode ne smije o jogurt verzijama ali okej, leakalo je nesto velicine 14GB (iako je najavljeno da ce igra bit 20GB velika) sad svi to igramo na PC-u i placemo da nije dobro... okej ali, da li je ovo finalna verzija? Sta je ovo uopce leakalo?

Da, ne smije se o krekiranim verzijama ali nekako svi ipak pričamo o njima bez ikakvih kazni, čudno zar ne? Ili su možda svi iznenadno dobili nekoliko dana ranije preorder originala XD

14 godina
Watch Dogs

Ubisoft je uvijek radio cinematic i pre-rendered trailere. Igra nikad nije bila takva ;)

http://www.youtube.com/user/MsDome007

0 0 hvala 0
15 godina
Reanimator kaže...
athlon64 kaže...

Da, ne smije se o krekiranim verzijama ali nekako svi ipak pričamo o njima bez ikakvih kazni, čudno zar ne? Ili su možda svi iznenadno dobili nekoliko dana ranije preorder originala XD

A mislim nije mi sad do toga... svi suptilno komentiraju igru a zna se kako je nabavljena s obzirom na datum... ali nebitno to nego, ja sam na par mjesta procitao da ovo sta je procurilo nije finalna verzija igre i da su teksture uzasne jer je ovo neka beta bila? Dafuq's happening?

12 godina
neaktivan
Watch Dogs

Meni ubisoft poslao par dana ranije da čuju moje mišnjenje :D hehe. Ja isto mislim da ovo nije prava verzija... Premalo je to 14gb,neznam... :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Ok, sad kad si spomenuo ovo je malo čudno s obzirom da su u zahtjevima stavili 20 gb, a ovo sto vecina nas vec igra ima svega 13.9, to je cca 6 gb manje od najavljivanog, s druge stane na ovoj leakanoj verziji pise da je kopija uplay retail verzije {#}

Battlelog: D3XT3R_HR
16 godina
neaktivan

Na PS3 je cca 16gb + 7gb game data

17 godina
Watch Dogs

Samo engleski jezik 13 GB

Sa dodatnim jezicima 20 GB

______

Force tripple buffering mi je popravio performanse!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Slučajno naišao na ovaj link (DSO Gaming). Možda vam ovo pomogne. Neki su riješili problem, valjda je u postavkama bio problem(točnije: ''DeferredFXQuality''). Sve u svemu pročitati vijest.

Link

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 14:50 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

Nikakvog učinka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
-zip- kaže...
athlon64 kaže...

Ok, sad kad si spomenuo ovo je malo čudno s obzirom da su u zahtjevima stavili 20 gb, a ovo sto vecina nas vec igra ima svega 13.9, to je cca 6 gb manje od najavljivanog, s druge stane na ovoj leakanoj verziji pise da je kopija uplay retail verzije {#}

Uvijek su igre leakale i uvijek je to bio finalni proizvod. Ovo sa manjkom GB.a su jezici a i najvjerovatnije su racunali vise ovih smecarskih DLC.ova. Igra je daleko od NExtGena, uostalom nije ga niti vidjela.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
doktor1 kaže...

Nikakvog učinka...

Također

15 godina
Watch Dogs

http://www.guru3d.com/files_details/download_nvidia_geforce_337_81_beta_driver.html

Nvidia izbacila svjezi beta driver za poboljsanje performansi u watch dogs i Wolfenstein

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Pozz

Zanima me jel vidi ko razliku na amd driverima 13.9 i 14.4.Imam hd6850 toxic i nakon nekog vremena mi se igra samo crasha na 13.9 pa sam sada stavio 14.4 da vidim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

U čemu je točno problem - grafika, performase? S obzirom da igra nije službeno izašla, kao što su kolege prije to utvrdile, problemi mogu biti razni (posebice na leak verzijama). Vidima da na Guru3D forumu raspravljaju o nekom patchu koji se javio prilikom instalacije. E što se tiče grafike tu svatko ima svoje ukuse. Makar komentari na igru su dosta različiti, a posebice na grafiku, tako da što je istina to stvarno ne znam. Sve u svemu pratiti forume, možda naiđete na rješenja koja su vam potrebna i svakako drivere za grafičke kartice (eto kolega je već objavio da su izašli beta driveri).

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 15:56 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

Ja bi rekao da ima nešto u tome šta je piratska...

Evo ovo mi se dogodilo dok je nakon novog pokretanja sve bilo OK... Promjenio sam crack i dobio na performansasma...

Promjenio neke stvari u xml datoteci, malo nvidia inspector tweakanja i već je to malo bolje..., (High NE Ultra detalji, FXAA, HBAO Low)

SLIKA 1 SLIKA 2

Baš stavljam 337.81 drivere za probat... I da, sa gamepadom se drastičnio bolje upravlja autima, ali i ošćenito mi boplje leži...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 15:55 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice