hehe i ja se nadam budem sam probao pa javim dojmove 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze
ja necu tak skoro imam posla nekog :\
nekuzim te nis , rekoh javim kak izgleda na 4k 
nekuzim te nis , rekoh javim kak izgleda na 4k 
ma nist nist sam ti javi kak izgleda :P
čuj 4k...
tak svejedno koja je rezolucija, ne znam šta očekujete, neku ljepšu grafiku ili ?!
Ništa šta SweetFX sa korekcijom boje, dodatkom AO i AA te promjenom osvjetljenja nemože rješit... 
čuj 4k...
tak svejedno koja je rezolucija, ne znam šta očekujete, neku ljepšu grafiku ili ?!
uglađenost
izgleda kao da umjetno zaoštrena
Evo ja igrao sada pola sata na PC, igra je onako :S jednostavno su napravili preveliki hype pa sad nije to to, koncept i stvari na koje su se fokusirali su odlične, grafika nije nit tolki WOW (samo po noći kad je kiša, onda je stvarno vrhunski izgleda) al inace je onako :S meh. Kaj se tiče handlinga, da loš je i modeli auta su napravljeni kao od kartona, bez ikakve refleksije i icega. Kad ne pada kiša igra izgleda kao Sleeping Dogs. Igrao sam na High postavkama (dakle ne ultra nego high), bez vsynca, fullhd reza. U gradu, guzvi minimalan fps mi je oko 35, prosjecan je 40-45, a u prostorijama je ok, 60-70.
Evo i nekoliko SS-ova:
A sad će i AMD uskoro izdati drivere posebno za wd
Iskreno, igra mi bas i nije prelijepa s obzirom da je izasla u 2014 god (slazem se s onim sto je rekao da po noci dobro izgleda, voda takoder dobro izgleda itd), to je sto se tice izgleda.... za ostalo cu vidjeti kada probam.
BTW bas kao sto sam i ocekivao, suska se da se igra normalno pokrece s 4GB-3GB rama itd (neki spominju da radi i s dvojezgrenim procesorima itd). Autori igre su ipak potvrdili da zapravo ne trebamo imati 6GB rama (dakle, laz je bila u pitanju).
4GB is lower then min specs. It might run if nothing else is running, but when it swap to your hard drive it will lag.
To su mogli odmah reci (a ne lagati), tako je sa svakom igrom (odnosno svaku igru mozete pokrenuti s jednom jezgrom i s jos manje rama kao npr. 2GB ukoliko ugasite nepotrebne procese itd na windowsima), a normalno, nacekati cete se dok vam se igra ne loada itd. U ovom slucaju, jedini uvjet je da imate bilo kakvu DX 11 graficku karticu i 64 bit OS (navodno ne radi na 32bit).
Vidim da ste dobro zaokupljeni igrom čim ništa ne pišete ;)
hahah ima veze, evo prelazim malo kampanu ali se trudim ici na svaku sporednu kad mi iskoci, tesko se naviknuti na voznju (motor iznimka) ali ono sve u svemu fora mi je , a najvise volim one stupice u cesti kad "slucajno" se podignu i naprave kaos :) (btw samo da se ogradim, to je moje misljenje , da nebude ispalo jedan zec dva zeca)
dns sam je igral 2 sata odlicna tj gampe play osjecaj nadmoci putek hackiranja (malo greekovski zvuci ali fuck it!) no dosta je bugovita i ziviciraju me oni obrisi od textura lol
probao sam CF ne sljaka uopce tj baca me out
al dobro jos igra nije off izasla pa se cekaju novi AMD driveri za istu i cf profil ...uglvanom zadovoljan za sada 
ovo je sa sweetfx ja mislim
http://a.pomf.se/acrhml.webm
ljudi ako vam trzaju texture na MSSA postavkama stavite ih na FXAA i iskljutie HBAO high + tko je na AMD grafama ... 
Svi vi igrate a ja ovdje gledam kako se meni downloada sa 50kb/s i pijem kavu....
I btw imate performanse u igri?
Pozdrav!
Odakle da skinem uplay klijent, http://uplay.ubi.com/ ne radi ?
EDIT
Uspio sam, treba samo imati strpljenja prevelika je navala na njihov site ;)
Jel ko ima problema sa texturama na ATI-u kad kad upali MSSA,wtf
Jel ko ima problema sa texturama na ATI-u kad kad upali MSSA,wtf
3 posta iznad .
Sutra ću probati kako radi ali po slikama mi se grad čini nekako isprano,bezbojno, bar po danu??? Jel se vidi onda šteta na autu?
Gledam malo SSove i Gameplaye na Ultra te texture mi se cine mutne...kaj vi velite koji igrate??
Ja cekam 28-29. da zaigram svoju kopiju 
Da i kaj bi ja sad trebao igrat na FXAA kakva debilana ne vjerujem,,valjda ce amd izbacit neke nove drivere jebali oni sebe