Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 276.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Watch Dogs

http://www.guru3d.com/news_story/watch_dogs_will_run_with_4gb_ram.html

Pojedinci željni igre mogu odahnuti ili ne?

U svakom slućaju {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Watch Dogs

Evo i ja sam danas odradio prednarudzbu za watch dogs u sophos labu za 319 kunelica ;) sad cekamo igru samo :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Watch Dogs

Launch Trailer:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Igra je spremna da razočara kolko sam vidio po streamovima jucer, nema radia, handling auta me podsjeca na onaj iz saints rowa, mapa velicine one iz gta 4. Jedino što kolko tolko spašava stvar je grafika ali to cemo jos vidit kolko je optimizirana...

Moj PC  
0 8 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Watch Dogs
k1klop kaže...

Igra je spremna da razočara kolko sam vidio po streamovima jucer, nema radia, handling auta me podsjeca na onaj iz saints rowa, mapa velicine one iz gta 4. Jedino što kolko tolko spašava stvar je grafika ali to cemo jos vidit kolko je optimizirana...

Koliko znam igra ima Radio. 

16 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Mene jedino ovo boldano zabrinjava...nadam se da neće izgledat kao iz Saints rowa jer bi to bila prava šteta s obzirom na ukupnu mehaniku igre od ovog što smo vidjeli iz gameplaya...

Battlelog: D3XT3R_HR
13 godina
protjeran
k1klop kaže...

slazem se s vecinom, osim s velicinom mape u gta4? lol kaj ti je pre mala? grafika nemre spasiti losu igru koliko god ona lose ili dobro isla ili izgledala...{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
Watch Dogs

Lp danas sam kupio gtx 660 i uz nju dobio besplatno watch dogs. i aktivirao sam i na mail sam dobio poruku u kojoj pise:
"To access your new game, you will need to launch Uplay PC.

Your game will be visible in the “GAMES” section.

Please note that there could be a delay for your game to appear in this section.

If you have any problems please contact Ubisoft support at www.support.ubi.com"

ali meni na uplayu pod games ne pise nista.zna netko ako ce se pojavit u utorak tek ili?

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

IGN Live - za 10 min počinje stream na PS4

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...
k1klop kaže...

Nema u smislu radia iz gta vec imas playlistu i mozes mjenjat pjesme, sta nije ovo trebao bit AAA naslov?

14 godina
Watch Dogs

Interesantno kako nakon lančanog sudara svi automobili netaknuti, nadam se da će to poraviti do release date-a.

Također skretanje automobila je koma, mogli su to malo smoothati.

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

kupljen ram, sad se nemoram brinuti :D sad samo da igra ne razocara

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Watch Dogs

Kak ces ti na Celeronu igrat ? :O

8 0 hvala 0
15 godina
Dex.pwn kaže...

Kak ces ti na Celeronu igrat ? :O

ne kuzim se bas u kompove ali ako sam battlefield 4, zadnji cod itd., igrao na medium/high mislim da ce ovo najmanje na low ic

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
14 godina
odjavljen

Ne znam ja kako si ti uspio igrati te igre s Celeronom, ali WD neces moci nikako igrati :/

11 godina
protjeran
k1klop kaže...
Firefox72 kaže...
k1klop kaže...

Nema u smislu radia iz gta vec imas playlistu i mozes mjenjat pjesme, sta nije ovo trebao bit AAA naslov?

Kakve debilne izjave ovdje sve nema za pročitati pa to nisu istine.................kog briga za radio, čisto mi se hebe i da cijelo vrijeme trešte narodnjaci ili klapa. Usput napravljen preorder, sad čekamo......

15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Mene je ovo malo razočaralo.. Mislim ne izgleda tako loše, ali brate kakav su hype napravili... A car handling mi izgleda grozno

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Mene je ovo malo razočaralo.. Mislim ne izgleda tako loše, ali brate kakav su hype napravili... A car handling mi izgleda grozno

a kaj svi taj "car handling" spominjete,ak oš vozit pravi "car handling" kupi ps3 i ganjaj gran turismo...ili kupi xbox pa ganjaj forzu {#}

14 godina
odjavljen

A cuj... to je Ubisoft...

Kod svake igre(nebitno Rockstar, Ubisoft...), tj. open world igre se fokusiraju na samo neke stvari(kao ovdje taj hacking system) a ostale stvari naprave cisto da se kaze...

Gledam taj live, kad lik se zakuca s motorom i nista... sve na mjestu, il te iskre, kao da je neko dijete od 5 godina dobrano pritisla bojice u bojanki.... Nije bas taj dio igre realan... 

15 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

a kaj svi taj "car handling" spominjete,ak oš vozit pravi "car handling" kupi ps3 i ganjaj gran turismo...ili kupi xbox pa ganjaj forzu {#}

Jesi ti gledao uopće... Ne pričaj gluposti, ovo ne liči ni na šta, od zvuka do skretanja do damagea

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
13 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...
lazicki88 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Jesi ti gledao uopće... Ne pričaj gluposti, ovo ne liči ni na šta, od zvuka do skretanja do damagea

bome sto vise filmica izlazi to sve vise nedostataka izlazi na povrsinu! starudija (doslovno) od gta4 svojim fizikalnim,zvucnim i opcenito vizualnim systemom(zanemarite sto wd ima bolje teksture) ovo jede za dorucak...{#} malo sam razocaran!

edit. gta4 nas je izgleda previse razmazio{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 23:49 (Stjepanj).
11 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
PLASMAorLCD kaže...
lazicki88 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

bome sto vise filmica izlazi to sve vise nedostataka izlazi na povrsinu! starudija (doslovno) od gta4 svojim fizikalnim,zvucnim i opcenito vizualnim systemom(zanemarite sto wd ima bolje teksture) ovo jede za dorucak...{#} malo sam razocaran!

razočaran, nije ni probao igru.............{#}

13 godina
protjeran
Watch Dogs

pa imam oci a i debelog iskustva da usporedim gameplay i sve sto ide uz to! ti ne??

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Valjda mogu nakon 10 godina igranja iz trosatnog live streama otprilike shvatiti sviđa li mi se ili ne

11 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

pa imam oci a i debelog iskustva da usporedim gameplay i sve sto ide uz to! ti ne??

Koliko sam se puta razočarao u videu nekog gameplaya pa probao igru sam i svidjela mi se.........isto s filmovima, serijama. Tko kaže da ti se ostatak igre neće svidjeti ako ti se nije svidio taj dio koji si vidio?

16 godina
Watch Dogs

ja sam se razocarao u gta v kad sam vidio finalne videe one voznje, kad sam upalio igru savrseno je bilo. tako da nemora znacit da je lose ako tako izgleda na gameplayu, no i ja sam primjetio da ova igra ima sve vise i vise nedostataka, a htjeli su konkurirat jednom gta, pih.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mar123 kaže...

ja sam se razocarao u gta v kad sam vidio finalne videe one voznje, kad sam upalio igru savrseno je bilo. tako da nemora znacit da je lose ako tako izgleda na gameplayu, no i ja sam primjetio da ova igra ima sve vise i vise nedostataka, a htjeli su konkurirat jednom gta, pih.

evo jos malo gameplaya!

kaj reci...

(neznam koji K s youtubeom sad{#} uglavnom premotati na 5:55min)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 0:58 (Stjepanj).
14 godina
Watch Dogs

Gledam taj video i ne mogu se nacudit kako lose ta igra izgleda.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Watch Dogs

Igra je malo kvalitetnija od Sleeping Dogsa... drago mi je da sam prekinuo pre-order jer ovo zahtjeva bolesnu konfu a ne dobivas nista nazad osim lijepe grafike.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zivila leakana igra i moj jailbreakain PS3, sumnjam da ce mi ici glatko na PC-u pa da probamo ovako, stavim sutra par fotkica....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice