- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni ovo na zalost ne izgleda dobro kao prvi prikaz 2012 na e3........tuzno posto smo sad u 2014......
Cim vidim nvidia vec znam da ce ova igra radit ko krepana macka na AMDu
Imutak, slazem se, AC III, na mojoj konfi umire na 15 fpsa u Bostonu, AC IV ide pristojno, al ima uzasan screen tearing, a kako je krenulo Watch Dogs necu moc ni pokrenut kako trebam
AC 3 i 4 imaju gadne probleme i na nvidiji,doduse na AC3 su apdejtovi popravili situaciju ali sam svejedno mogao sanjat o stabilnih 60 fps na gtx 680 nazalost.Ubisoft je katastrofa na bilo kojoj platformi.....
Očekujem jedno 25-40 fps-a. Klasika kod Ubisofta i AC serijala, a vjerojatno i WD bude radio tako. Samo da ne bude gore...
nije me nesto bas ni briga za grafiku, inako cu na low :D samo da je gameplay dobar i zabavan kao sto izgleda na ovih par videa
Kak mozete pljuvat po necem sto ste vidli samo na youtubu. Hebote tu sve neki intelektualci nisu igru ni igrali al vec znaju da ce bit koma.
http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-pc-ultra-specifications-revealed/1100-6418973/
Ultra specke su vani... uostalom... na low ce se rokat pa ko ga sisa. Dobro je jedino sta imam Nvidia grafulju pa mozda bude optimizirano kako treba.
http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-pc-ultra-specifications-revealed/1100-6418973/
Ultra specke su vani... uostalom... na low ce se rokat pa ko ga sisa. Dobro je jedino sta imam Nvidia grafulju pa mozda bude optimizirano kako treba.
Kladim se da ako izbacis HBAO+ i staviš AA na neku pristojnu razinu a ne 8X MSAA i igra če raditi na Ultra i sa slabijim računalima.
Jel ima kakvih predvidanja sto se cijene tice? Kolko para za PC verziju igre?
Ne isplati se kupovat ova igra...
Rađe skupljaj za prave stvari poput Arkham Knighta ili Witchera III.
Jel ima kakvih predvidanja sto se cijene tice? Kolko para za PC verziju igre?
Bila ti je 140kn deluxe edition na indijskom originu...
Ahahahahaha
Hoću li ja moći ovo pokretati? Prema "Can you run it" neću, ali koliko čujem nije baš za vjerovati toj stranici
Kani se tih "can you run it" site-ova.....
Pokrenuti ces igru 100% jer imas GPU koji podrzava DX 11 (Watch Dogs je "DX 11 only" igra), a to kako ce ti raditi i na kojim detaljima, nazalost jos ne mozemo znati.
Evo i jedna proljetna akcija...€24 ili 182kn i nešto sitno.
Jefitnije i neće...ovo je povoljnije i od odlaska u Meksiko ;)
Ovo ću zaigrat na ps4 sigurno
Neki posljednji videi su maknuli svaku sumnju oko kupnje ove igre....ovo sigurno uzimam!
Neki posljednji videi su maknuli svaku sumnju oko kupnje ove igre....ovo sigurno uzimam!
Također:)
Ja ću vjerojatno sad neki dan napravit preorder na GO2ARENA, najjeftinije što sam našao, cca. 200 kn.
Samo neznam hoću li ja moći ovo pokrenuti.....piše minimum requirements 6 GB rama, ja imam 4 GB i minimum Phenom 3.0 Ghz, moj nije phenom ali ima 3.2 Ghz
Moc ces pokrenut al ce ti bit slideshow radi rama.
Ocel moj moc tjerat na 8 gb, e5700 3 ghz i 210(xD koje ja gluposti pitam), ali planiram prebacit na 260x
Nije bitno da bude na najacem, moze i na low, samo da je bez laga :D