Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 276.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Watch Dogs

Ne zna se, mozda je i PS4 verzija (nigdje nije potvrdeno).

Ne znamo sto nas ceka ali ako se prisjetimo Far Cry 3, nisam bas optimistican.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 8:34 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Meni onaj story trailer pari ps3/x360 gameplay. Ne vjerujem da će onako izgledati na pc-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Nemojte suditi po filmiću kakva je grafika.. Znamo da sve te kompresije, ovo ono, srozavaju detalje i slično..

Uostalom, zar mislite da bi oni jednu vrlo poželjnu novu franšizu olako zeznuli?

MiR; Prestigio PAP 5000T DUO on stock JB 4.1.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Watch Dogs
Omerta23 kaže...

Nemojte suditi po filmiću kakva je grafika.. Znamo da sve te kompresije, ovo ono, srozavaju detalje i slično..

Uostalom, zar mislite da bi oni jednu vrlo poželjnu novu franšizu olako zeznuli?

Nije samo zbog pixela.... pogledaj malo bolje. Nedostaju efekti ili su oslabljeni, jasno se vidi da je osvijetljenje losije, teksture su losije, nedostaje objekta itd.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
12 godina
neaktivan
Watch Dogs

Ja nisam nikada očekivao da če Watch Dogs izgledati kao E3 2012 reveal. Nemojte to ni očekivat od The Division.

Onaj gif sa mostom je slab primjer i izgleda slabo jer se cjeli most zabljeli jer ga možeš hackat. 

Igra je i dalje ljepa možda ne kao prije ali vidim ljude po internetu kako pluju po igri kao da izgleda katastofalno slabo a to nije istina.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 18:17 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

a nikome nije bitna grafika...

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Juce sam na jednom forumu citao nekog lika koji je igrao tu E3 verziju. Kaze da mu prijatelj radi na toj igri. Kaze da su je dosta srezali. Ali je isto rekao da je ta E3 verzija zahtjevala 16 giga najbrzeg RAM-a. Ako je tako nije ni cudo so je srezana. A ipak ima logike. Da bi prikazali igru u sto boljem svjetlu, nabiju je do vrha. A ko bi je kupio da zahtjeva toliko RAM-a?

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Znači ti podržavaš muljanje u ovom smislu?

Lako je zapalit raju sa detaljima a onda ih srezat.. Zar je to u redu? A bome nije..

MiR; Prestigio PAP 5000T DUO on stock JB 4.1.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

Znači ti podržavaš muljanje u ovom smislu?

Lako je zapalit raju sa detaljima a onda ih srezat.. Zar je to u redu? A bome nije..

Gdje si ti vidio da podrzavam?

Samo kazem da je nerealno ocekivati takvu igru kako su je prikazali, jer je prezahtjevna. Vidjeli smo reakcije na zadnji CoD, kada je zahtjevao 6 giga RAM-a. Samo zato sto je mogu napraviti da tako izgleda, ne mora znaciti i da bi trebali, jer mnogi to nece moci pokrenuti. A tada ni prodaja nece biti dobra. Ali je zato nisu trebali takvu ni reklamirati. I sa tim se nikako ne slazem.

Trebali su odmah prikazati onakvu grafiku, kakvu je realno ocekivati da ce biti u gotovom proizvodu. A ne reklamirati nesto sto je nerealno napraviti.

Ipak, ja nisam toliko lud za grafikom. I ovako ce igra dobro izgledati, kao sto neko ranije rece. Ali je nebi smjeli tako reklamirati. Ali jbg, tako rade svi. Svi oni na tim sajmovima prikazuju najbolje sto mogu napraviti, a onda kada treba izbaciti igru, vrate se u realnost.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 3:19 (Bilal).
16 godina
Watch Dogs

Jedino tko to ne radi jest Nintendo odnosno oni koji rade igre za Nintendo konzole (pogledajte primjer 3DS igara - sve je pixelasto na trailerima itd odnosno doslovno je tako i na konzoli xD)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 3:24 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Mah ok je da je downscale-u al nadam se ce ostavit pc-anere da mogu zabit na max pa da izgleda kako je i prezentovano na E3.

0 0 hvala 0
16 godina
immolation kaže...

Mah ok je da je downscale-u al nadam se ce ostavit pc-anere da mogu zabit na max pa da izgleda kako je i prezentovano na E3.

To i jest problem, do sada se uvijek downgrade-ala i PC verzija. Preostaje ti samo nadati se...

15 godina
Watch Dogs

Watch Dogs - PS4 Sharing Commercial 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Ubisoft je poznat po tome da zna downgraedati igru. Sjetimo se samo Far cry trojke. Osobno, grafika mi nikada nije na prvom mjsetu, ali mislim da nije uredu mazati oči kupcima.

No dečki iz ubisofta ipak govore da downgraedanja nema.

"PS4 will look like E3 2013
PC will look better than E3 2012"

Ništa, vidit ćemo što će biti kad igra izađe. Tek kad pogledamo prve gameplay filmiće sa konzola i PC-a, onda možemo suditi. Ili još bolje, kad isprobamo igru :D

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Watch Dogs

Official Watch Dogs Minimum PC System Requirements:

• Processor: IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz or AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz
  • Memory: 6GB RAM
  • Video card: 1024 VRAM DirectX 11 Shader 5.0
  • Sound Card: DirectX9
  • Hard drive: 25 GB

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

sto je blize releasu to izgleda sve gore..  epic {#}

od pocetka mi smrdi na teski konzolitis. mislim da pc igraci tesko mogu ocekivat next gen igru osim u slucaju pc ekskluzive. cim to izlazi na svem platformama od jednom nema od toga nista

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
acca kaže...

Official Watch Dogs Minimum PC System Requirements:

• Processor: IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz or AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz
  • Memory: 6GB RAM
  • Video card: 1024 VRAM DirectX 11 Shader 5.0
  • Sound Card: DirectX9
  • Hard drive: 25 GB

{#}

12 godina
Watch Dogs

pa kolko vidim netreba imati tak jki komp za to pokrenuti. 1 gb grafa 6gb ramanije nis pposebno u danasnje vrijeme cak bi reko i dosta slabo.

samo kak ce to izgledati na takvom kompu.  ja cu ju kupit za ps4 cim izade jer m previse zanima kakva ce biti

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

pa kolko vidim netreba imati tak jki komp za to pokrenuti. 1 gb grafa 6gb ramanije nis pposebno u danasnje vrijeme cak bi reko i dosta slabo.

samo kak ce to izgledati na takvom kompu.  ja cu ju kupit za ps4 cim izade jer m previse zanima kakva ce biti

6gb za kaj?jedan skyrim nakrcan 4k teksturama i sa breath taking prizorima i scenama na uzme mi vise od 4 gb sistemskog rama

xfact
16 godina
=xfact= kaže...

sto je blize releasu to izgleda sve gore..  epic {#}

od pocetka mi smrdi na teski konzolitis. mislim da pc igraci tesko mogu ocekivat next gen igru osim u slucaju pc ekskluzive. cim to izlazi na svem platformama od jednom nema od toga nista

Vidjet cemo ali svakako da ovo nije prava next gen igra.... AI, handling vozila, fizika i sve ostale stavke ce biti identicne na svim platformama (osim grafike i eventualno mozda poligona). Prave next gen igre cemo vidjeti tek tada kada ce izlaziti igre iskljucivo za X1/PS4/PC.

Zahvaljujuci PS4/X1 konzolama, konzolitis je stvar proslosti.

omomomomoomm kaže...

Iz prve ruke znam da 99% igara (pa i najnovije) mozes pokrenuti s jednojezgrenim procesorom, 2 GB rama, a to sto na papiru pise "minimum 1 GB VRAM-a" je takoder glupost... npr. moja GTX 460 sa 768 MB VRAM-a ce sigurno pokrenuti igru, a to kako ce raditi, to je vec druga prica. BTW mozda ce cak netko izdati i "downgrade patch" odnosno kako bi i slabije konfiguracije mogle vrtjeti igru sto fluidnije.

Jedini pravi reqquirementsi su shaderi odnosno verzija DirectX-a (npr. ukoliko igra zahtjeva MINIMUM 4.0 shadere, tada igru neces moci pokrenuti ako ti GPU podrzava iskljucivo 3.0 shadere), a sve ostalo je nebitno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 12:18 (lovac82).
17 godina
omomomomoomm kaže...

ma uopće, i to nam govori lik koji ima komp u vrijednosti 10 000 kn, lako tuđim ku**cem koprive mlatit {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 12:22 (lobotomac90).
12 godina
Watch Dogs

sta ima veze kakav komp ja imam samo sam rekao sto mislim i nisam ni najmanje mislio nikoga uvrijediti.

1 0 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

Bez uvrede ali onda ti nije konstatacija baš na mjestu, jer još uvijek dosta ljudi ima dual core procesore(pogotovo vamo na forumu) ili stare quadove,te 4 gb rama, a oni traže quad kao minimum, te 6 gb rama koje ne znam na koju foru može igrati iskoristiti no dobro, a tih 1 gb za grafiku apsolutno ništa ne znači kada nisu a naveli koju grafiku, jer nije ista 5770 sa  1gb memorije i neka 6950. A ako ravnaš po svom kompu onda mi je jasno zašto si ispalio takav zaključak, ali realno tvoj komp prelazi neki mid range računala tako da se nije baš po tome ravnati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 13:52 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja cu uzet X360 verziju. Nadam se da ce bit bar kao GTA5 sta se tice grafike, ili u tom rangu(ako i bolje s obzirom da GTA5 izgleda s obzirom na velicinu) Pa cemo vidit sve kako ce ispast :)

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Službeni zahtjevi:

Minimalna konfiguracija:
OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit
Procesor: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz ili AMD Phenom II X4 940 3.0Ghz
RAM: 6 GB
Grafička: 1024 VRAM DirectX 11
Hard disk: 25 GB slobodnog prostora

Preporučena konfiguracija:
Procesor: Core i7 3770 3.5Ghz ili AMD FX-8350 4.0Ghz
RAM: 8 GB
Grafička: 2048 VRAM DirectX 11

Izvor: HCL

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
-zip- kaže...

Službeni zahtjevi:

Minimalna konfiguracija:
OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit
Procesor: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz ili AMD Phenom II X4 940 3.0Ghz
RAM: 6 GB
Grafička: 1024 VRAM DirectX 11
Hard disk: 25 GB slobodnog prostora

Preporučena konfiguracija:
Procesor: Core i7 3770 3.5Ghz ili AMD FX-8350 4.0Ghz
RAM: 8 GB
Grafička: 2048 VRAM DirectX 11

Izvor: HCL

Smjeh.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Da da, to je konfiguracija za igru koja će izać za 8 godina staru konzolu? Nek odu lovit rake s tim.

Ali 6GB rama min, alo ej 6! BTJ ja ću uposlit dicu po kvartu koja će bolje optimizirat to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 22:08 (Lopoc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Da da, to je konfiguracija za igru koja će izać za 8 godina staru konzolu? Nek odu lovit rake s tim.

Ali 6GB rama min, alo ej 6! BTJ ja ću uposlit dicu po kvartu koja će bolje optimizirat to.

Igra izlazi i za nove konzole tako da su zahtjevi donekle opravdani, pogotovo ako će igra na PC-u izgledati kao igrin prvi trailer. Kad bi pisijaši dobili verziju za trojku i Xbox360, cijeli internet bi kukao...

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Ne govorim o preporučenima, tu se stvarno može svašta nafrljit, od ubersamplinga do uber tesalacije i čega već ne. Ali ako su ovo stvarno minimalni zahtjevi, vjerujem da masa ljudi neće moć pokrenut igru. No ipak mislim da je ovo prenapuhano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako sam mogao witchera 2 sa ovom konfiguracijom normalno vrtit na high onda zbilja pretjeruju

istina da mojoj konfiguraciji ima godina i zbog toga cu i novu masinu nabavit, al ovo je vec pretjerivanje...

It's not who u are, it's who u know.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice