Wardogs 2026

poruka: 65
|
čitano: 15.103
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Wardogs 2026
Ne znam kak je vama ali meni je igra ok. Bila bi bolja da ljudi znaju kome je koja zadaca i da ljudi zatvaraju vrata od baze ali nemozes pobjeci od ljudske gluposti.
Treba proci jos tjedan dva da ljudi polove "pravila" igre i kaj se zapravo radi pa bude jos bolje. Performanse igre su ok, grafika je ok, igra je pucacina ali ne pokusava biti pretjerano realisticna tak da i zgubidan ko ja moze ubiti nekoga, loading je ok, servera ima i brzo se pune, komunikacija je ok i po meni je najbolje se drzat njemaca jer oni u pravilu najvise komniciraju i znaju kaj rade.
Moraju malo balansirat neke sitnice tipa heli ima metaka i metaka pa puca pola sata te pobije sto ljudi ako zna kaj radi.
Sve u svemu dobar pocetak za igru koja obecava.

Ima nas malo vise na discordu koji se igramo svaki dan i zabava je zagarantirana.

Iskreno receno kad ima ljudi onda je i cjepat drva zabavno.
16 godina
NEW_MAN kaže...
Ne znam kak je vama ali meni je igra ok. Bila bi bolja da ljudi znaju kome je koja zadaca i da ljudi zatvaraju vrata od baze ali nemozes pobjeci od ljudske gluposti.
Treba proci jos tjedan dva da ljudi polove "pravila" igre i kaj se zapravo radi pa bude jos bolje. Performanse igre su ok, grafika je ok, igra je pucacina ali ne pokusava biti pretjerano realisticna tak da i zgubidan ko ja moze ubiti nekoga, loading je ok, servera ima i brzo se pune, komunikacija je ok i po meni je najbolje se drzat njemaca jer oni u pravilu najvise komniciraju i znaju kaj rade.
Moraju malo balansirat neke sitnice tipa heli ima metaka i metaka pa puca pola sata te pobije sto ljudi ako zna kaj radi.
Sve u svemu dobar pocetak za igru koja obecava.

Ima nas malo vise na discordu koji se igramo svaki dan i zabava je zagarantirana.

Iskreno receno kad ima ljudi onda je i cjepat drva zabavno.

Drito, ali mislim da igra više cilja laid back ekipu, jer su ova trenutna smeća postala neigriva i toksična koliko forisrjau meat grinder sheme.

bf6 ne može vode donijet bf3 po paceu i map flowu, ali boli njih birga, ciljali su cod publiku, sad je imaju, brojke i sa free weekendima i redsecom padaju iz tjedna u tjedan.

wardogsu skidam kapu, internet i streameri rade svoje, ljudi su zadoovljni i super.

Samo da ne daju petama vjetra kad zagusti ili cheateri preuzmu igru.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina

ja sam izgubio svaki interes za wardogs kad sam saznao da ce doci i na konzole. 

16 godina
Rocinante2112 kaže...

ja sam izgubio svaki interes za wardogs kad sam saznao da ce doci i na konzole. 

Pa jasno, tu je kupac i prodajna mogućnost.

Slože dobar aim assist, sinkronizacija će bit banana, ali hej, bude se opet dobro prodala radi hypea, i novčić ide, no kako rekoh, samo da ne zaborave držat igru, content  fix dripat kao ea svoj bf.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
Wardogs 2026

Ovo sa sezonama je ekstra pederasto di resetaju sve na početak... Koju kitu onda ljudi grajndaju? Ova igra će umret brže nego BF čim se stremeri "ohlade"...

Ili ovo sranje:

https://www.youtube.com/shorts/HjDalCx7o84?feature=share

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:25 (dj_renny).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice