Wardogs 2026

poruka: 34
|
čitano: 8.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Wardogs 2026
dj_renny kaže...

Igram igru od prve Alphe.
Ovo niće preživjeti dulje od godinu dana s ovakvim gameplay loopom. Previše se kampa. Nema incentive da se bilo šta drugo radi osim kilovi farmaju. Stock "free" oružja te tjeraju da trošiš novce na bolje tako da će velika većina novih igrača odustati kad skuže da recimo LMG je zaključan na LVL 10 support a to je jedno 4 FOBa izgrađena. Kad smo kod FOBova koja im je namjena?????? Po meni nema nikakve namjene osim kao resupply point ali čak ni to jer nemaš di kupit ili resupply municiju.
Tko se dohvati helija rano i izgrajnda do attack helija ubija u pojam ostatak mape. Kupovanje armora i chest rigova???? koji kurac??? Da su 1:1 iskopirali KOTH ne bi nitko ništa rekao. Ovako neće preživjeti zimu. Prošla igra(Battalion) im je također vrlo brzo crknula...
Ne kupujte.

Iako sam hateao ekipu koja simulira Bob the Builder, ako imas ekipu koja kuzi kako supply funkcionira, lako ti dostave municiju koju trebas ili neku opremu u FOB pa mozes napraviti resupply, samo zahtijeva koordinaciju, nista vise.

FOBovi mogu biti interesantni ako ih se ne radi direktno oko towera jer onda bude samo kamperaj, ali ako ih naprave negdje drugdje moze ti fino zapaprit planove. Npr, u jednom gameu su zeleni smradovi od one dvije visoke zgrade napravili FOB, na sve prozore postavili barijere, na vrh zgrade CIWSove, u dvoriste mortare i sparkirali si APC unutra. Fino smo se namucili da to razbijemo, trebalo je par pokusaja, ali je bilo vrh kad smo uspjeli na kraju.

Posto su bili na poziciji di jesu, mogli su si vuci resupply blizu napada na towere, ekipa se mogla respawnati tamo.... Nista gamebreaking, ali dovoljno da te prca svako malo.

Ova igra je meni nekaj novo (da, nisam nikad igrao KOTH) i mogu vidjet kako cu potrosit hrpu sati u tome. Nek malo rebalansiraju cijene opreme and shit, kad bi slozili da oruzja rade damage ovisno o tom kakvi meci lete van, a ne per weapon bilo bi vrh, s ostalim sam impresioniran.

Jedino na sta ne mogu utjecat je to kakve cu igrace dobit u timu, al kako god uvijek si mogu nac neku zabavu.

16 godina

Nemam ništa protiv Bobana bauštelca i ekipe koja se bavi time ali kad taj FOB ne služi ničemu osim kao malo bolje utvrđenom mjestu ne vidim poantu čemu graditi uopće. A3 KOTH nije imao gradnju ali je imao dobru destrukciju. Ovdje ni toga nema.
Ne znam. Ne vidim da će ovo uhvatiti ikakvu veću trakciju osim fanboy diehard ekipe.
Također zaboravio sam spomenuti hitreg koji je također smeće nad smećem. Ali nije ni čudo kad rade MP igre na enginu koji nije za MP igre namjenjen.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
16 godina
Wardogs 2026

Da, plati se 40 i kad i ako ikad izađe iz EA dobiješ full game.

Na prvu me ne privlači, ali marketing i ''iskren'' pristup je osvježavajuć.

Danas je teško dovući hardocore crowd, jer em je sve manje takvih igrača, em imaju baze (cs, hell let lose, insurgency, arma...) povući ljude od tamo, teško, dok dovući mainstream klince run and die nema šanse.

Malo sam gledao gameplay i mislim da ću preskočiti. Nemam vremena za ovakve igre, iako pojvaljujem ideju.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice