Vampire the Masquerade: Bloodlines - slične igre?

poruka: 4
|
čitano: 806
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dakle, nedavno sam završio navedenu igru po drugi put.

Unatoč tu i tamo pokojem bugu (Unofficial patch naravno imam),   igra mi je opet bila iznimno zabavna.

Dugo vremena nisam imao ovako dobro single player iskustvo (zapravo, otkad sam prošli put igrao VTM: Bloodlines) - a od multiplayera igram jedino Dotu 2 jer mi je ostalo predosadno.

Pošto imam previše slobodnog vremena, imate li preporuku za igru koja će mi dati ovako dobru atmosferu, ovako razrađene razgovore i klase (tj klanove),   ovako dobar način raspodjele XP-a kakav ga ima VTMB?

Doslovno mi se trenutno događa ono što se dogodilo autoru ovoga članka...

"I realised I fucking hated Vampire: The Masquerade - Bloodlines. I hated it because it killed gaming for me. It was just an experience too good to be compared to anything else."

Pokuštao sam zaigrati S.T.A.L.K.E.R.-a ali me nije uvukao, BioShock je bio dobar za sat-dva, ali nije to to.

Itko?

1 2 hvala 0
18 godina

Gle ti njega, elita. Sad mu ništa nije dovoljno dobro {#}

Imam i ja par favorita pa ne pradim toliku dramu oko toga da mi sad sve igre moraju bit tako dobre kao tih nekoliko. Ako želiš odličan leveling i priču, igraj pravi RPG, preporučam Fallout 2, budi hardcore. Jedinica je isto dobra, no nije toliko interesantna. Možeš početi od nje, no nije nužno.

A ako ne želiš ovakav odgovor, mogao bi upotpuniti post detaljima poput onog koje igre su ti do sada bile dobre i tako dalje... :) jesi li igrao Morrowind? Koliko znam, još ga ništa nije dostiglo po sustavu klasa i nadogradnji.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Tesko da ces naci neki kvalitetan rpg nakon 2004.kad je izasao Bloodlines,osobno jedino prvi Witcher mi je ostavio impresije poput Bloodline-sa ,prije 2004 ima mnogo kvalitetnih,epskih/kultnih rpg-ova.Graficki su zastarjeli ali sto se tice gameplaya i koncepta nenadmasni su.

Da li si odigrao VTM;Redemption ?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Vampire the Masquerade: Bloodlines - slične ig
Možda da probaš odigrati fenomenalnu FPS/RPG igru System Shock 2,istina starija igra(1999g)ali G.O.G verzija istoimene igre u Full HD rezoluciji što se grafike tiče neizgleda uopšte loše.Priča,gameplay,atmosfera i zvuk su zaista fenomenalno kreirani na Von Braunovom svemirskom brodu gdje vlada S.H.O.D.A.N kom.inteligencija koja vrši zlo na brodu te čete imati priliku kao marinac iskusiti pravu horror seansu...klasik!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice