Upravljanje COD4 serverom?

poruka: 11
|
čitano: 3.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pa ovako, iznajmio sam cod4 server, i pošto sam totalni noob što se tiče upravljanje serverom treba mi pomoćNamigiva  i sad skinuo sam Cod Rcon Tool i sad bih trebao valjda neznam kako da kažem drugačije nego ''podesit '' server da radi sve kako spada, a pošto ni sam neznam što sve moram napraviti trebam pomoć od dobrih ''duša'' koje imaju iskustav s tim.

Hvala svima koji će pomoći i sudjelovati u ovoj temiCool

P.S. valjda sam u dobra podforum stavio temuNevinašce

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Upravljanje COD4 serverom?
kostolomac kaže...

Pa ovako, iznajmio sam cod4 server, i pošto sam totalni noob što se tiče upravljanje serverom treba mi pomoćNamigiva  i sad skinuo sam Cod Rcon Tool i sad bih trebao valjda neznam kako da kažem drugačije nego ''podesit '' server da radi sve kako spada, a pošto ni sam neznam što sve moram napraviti trebam pomoć od dobrih ''duša'' koje imaju iskustav s tim.

Hvala svima koji će pomoći i sudjelovati u ovoj temiCool

P.S. valjda sam u dobra podforum stavio temuNevinašce

Prvo bih trebao otici u control panel od servera od servera od kojeg si kupio, tamo namjestis mod i sve sta zelis. Vjerujem da ces taj server koristit za warove i slicne stvari. Nakon sta stavis mod preko control panela od server koji ces nac na stranici od servera odes na srv i ujdes u rcon a mozes i preko rcon toola iako ja ulazim preko konzole jer mi je tako lakse.Dakle kada dojdes na server upises /rcon login PWRCONPASSWORDA nakon toga radis sto oces ako zelis mjenjat mapu upises /rcon map mp_crash... etc za fast restart i ostale stvari ti je isti princip ali ako si tek poceo sa tim najbolje ti je da skines moder rcon ili onaj rcon tool i procitas tutorial.

16 godina

Pa daj mi reci koji mod da stavim jer ima oko 20 modova tj koji modovi su nazastupljeniji, server će na početku biti public pa bih ga htio i tako namjestit, S&D će biti sever

17 godina
neaktivan

stavis promod live ili obicni mod s perkovima ...

Be NooB To Be Cool...
16 godina

instalirao sam promodLive i sve namjestio u rcon-u ali mi ništa nije prihvatilo tj. server mi ima samo nekolko oružja za koristit a ja sam stavio da se sve može koristit., i k tome sve ostalo što sam namjestio mi nije prihvatilo, a pokušao sam nekoliko puta, jedino što mi je prihvatilo rotaciju mapa...

17 godina
neaktivan

pa nakon sta sve podesiš moraš server resetirat preko control panela.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 8:54 (buky).

0 0 hvala 1
16 godina

To nisam napravioSramim se , budem kasnije sve ponovio pa ću vidjet dal je  u tome samo problem Namigiva

Javim se kasnije da vidim dal je uspijelo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 10:04 (kostolomac).
17 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

To nisam napravioSramim se , budem kasnije sve ponovio pa ću vidjet dal je  u tome samo problem Namigiva

Javim se kasnije da vidim dal je uspijelo...

hehe, np ja sam isto imao problema prvi put kad sam uzo srv ali diabolic ima prilicno dobar control panel tako da sam brzo skuzio

16 godina

Ovako, kad namjestim one poruke koje se vrte cijelo vrijeme na serveru, radi mi samo ka je admin logiran, tj. kad izgasim rcon se te poruke više ne prikazuju na serveru, u čemu bi bio problemčić?? Jer nakon postavljanja restartam server, pa mi je stoga još više čudno da se te poruke ne prikazju kad ugasim rcon..

16 godina
kostolomac kaže...

Ovako, kad namjestim one poruke koje se vrte cijelo vrijeme na serveru, radi mi samo ka je admin logiran, tj. kad izgasim rcon se te poruke više ne prikazuju na serveru, u čemu bi bio problemčić?? Jer nakon postavljanja restartam server, pa mi je stoga još više čudno da se te poruke ne prikazju kad ugasim rcon..

nisam siguran al ako hočeš da ti se te poruke vrte i kad admin nije online otiđi tamo di si pisao poruke i mislim ima neka tipka "set as PB" ili slično nisam siguran al ja sam tak na svojem...

sad sam deinstalirao i cod4 i server jer mi je počeo ići na živce jer su serveri puni citera...

16 godina
system kaže...
kostolomac kaže...

nisam siguran al ako hočeš da ti se te poruke vrte i kad admin nije online otiđi tamo di si pisao poruke i mislim ima neka tipka "set as PB" ili slično nisam siguran al ja sam tak na svojem...

sad sam deinstalirao i cod4 i server jer mi je počeo ići na živce jer su serveri puni citera...

e baš je to trebalo napravitCool,  a što se tiče citera, istina je da ih ima sve više i više, ali treba se borit protiv njih, uvijek će netko od admina biti na serveru da smanjimo  mogućnost

korištenja cheata, vidjet ću kad ga dovedemo u 100% funkciju kako će to funkcionirat....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice