Tomb Raider (Reborn)

poruka: 605
|
čitano: 120.650
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Kad se po 35. put (i ne, ne pretjerujem) sve počne urušavati, svi pucaju po tebi, sve gori, a ti se opet nekako izvučeš za dlaku, lagano vidiš da je rambo pussy smoke za ovu Laru...

0 6 hvala 0
13 godina
Re: Tomb Raider (Reborn)
Someone kaže...

Kad se po 35. put (i ne, ne pretjerujem) sve počne urušavati, svi pucaju po tebi, sve gori, a ti se opet nekako izvučeš za dlaku, lagano vidiš da je rambo pussy smoke za ovu Laru...

E jbga, onda moja ranija procjena, odnosno post je kriv u neku ruku...znaci otisli su u drugu krajnost...eh eh...ajde bar se izvuce sa nekakvim ozljedama i tako to...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
Someone kaže...

A u kojoj igri/pa i filmu tipa Indiana Jones toga nema? I indiana Jones je avanturistički film pa može našamart Ramba samo tako!

Mislim, šta su ljudi počeli fantazirat to je prestrašno? Zar bi trebao kada se sve počne urušavat poginut? E to bi bio izazov preći igru, da jednostavno nemožeš preći određeni dio jer ljudi kukaju kako uvijek preživimo.

Pa plakanje da Lara jedva ubije jelena, a posle brzo postane Rambo.. A šta su trebali? Napravit uvod od negdje 30 sati tipa Simsi kako preživit i plakat u divljini dok ne ojačamo? Ili nam dati Laru koja će kroz cijelu igru ubit jednog čovjeka i tri jelena?

Nikad nevalja! Da je manje akcije bi svi plakali kako je igra dosadna, kme kme, od akcije ni a, kme kme i slične stvari! Da izmisle nešto drugo bi se plakalo koji su k išli mjenjat to i to.... I tako je uvijek - nikad zadovoljni

A ima tako jednostavna opcija kada ti 35 puta smeta jedna te ista stvar - prestaneš igrat igru i rješiš se problema.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 7:45 (doktor1).
15 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Ne shvaćaš što sam htio reći, meni igra uopće nije loša, samo se previše odmakla od nekih temelja serijala. U kojem si to TR nastavku vidio toliko akcije, a toliko malo puzzleova ( a i ti koji postoje su isključivo platformerske naravi). Ne znam jesi li igrao Uncharted, ali ovo je po meni čisti Uncharted sa ženskim likom.

2 2 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Počeo igrat, predivna je lara, onako mlada, fora je.

Grafika jako lijepa, igra lijepo radi...samo imam porblem. Gamepad neće rotirat kameru sa desnim analogom i ponekad ne radi lijevo desno u quick time eventu već moram na tipkovnici..

ali sve u svemu, odlično, odigrao do costal woodsa, sad moram ić hranu tražit.

Jel tko prešao? Koliko sati igre? da si znam tempirat :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Someone kaže...

Ne shvaćaš što sam htio reći, meni igra uopće nije loša, samo se previše odmakla od nekih temelja serijala. U kojem si to TR nastavku vidio toliko akcije, a toliko malo puzzleova ( a i ti koji postoje su isključivo platformerske naravi). Ne znam jesi li igrao Uncharted, ali ovo je po meni čisti Uncharted sa ženskim likom.

istina utjecaj je velik

ali dobro ja se ne zamaram dal je to Tomb Raider pravi ili ne
bitno da mi je igra dobra

http://revohd.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Grafika jako lijepa, igra lijepo radi...samo imam porblem. Gamepad neće rotirat kameru sa desnim analogom i ponekad ne radi lijevo desno u quick time eventu već moram na tipkovnici..

Koji gamepad imaš? Ak je neko đubre onda nije niš čudno.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

Koji gamepad imaš? Ak je neko đubre onda nije niš čudno.

Kakve to veze ima ako nije neki super skupi điđe miđe?

dosad sam snjime igrao sve i jednu takvu igru, pa i pes, i tučnjave, hck slsh i sve je radilo...jedino ovo se čudno ponaša.

Očito da nije na list prepoznatih ili odobrenih kontrolera...možda ima neki peč ili nešto, buidem pronjuškao.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Ima veze zbog drugačije tehnologije. Možda ti gljive ne prepoznaje kao odvojene, nego kao jednu, što se kod škart kontrolera često dešava.

No, koji je?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Ima veze zbog drugačije tehnologije. Možda ti gljive ne prepoznaje kao odvojene, nego kao jednu, što se kod škart kontrolera često dešava.

No, koji je?

to se i meni događa na fifi sa ps2 kontrolerom
sigurno bi i na ovoj igri

http://revohd.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Znam, Filin je vjerojatno neka izvedenica tog PS2 kontrolera, takve su česte.
15 godina
Danny_HR kaže...

Ma e, neki no name jer, ali ono dosad nisam imao problema, ali očito da moram imat xboxov ili tako nešto.

Igram na tipke nije ni tako loše.

Došao do onog djela di se sa rusima borim. Dobra je igra...ali nekako nema mi onaj tomb raider štimung...fali mi onaj mir i tišina i rješavanje puzzli.

12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

Ma e, neki no name jer, ali ono dosad nisam imao problema, ali očito da moram imat xboxov ili tako nešto.

Igram na tipke nije ni tako loše.

Došao do onog djela di se sa rusima borim. Dobra je igra...ali nekako nema mi onaj tomb raider štimung...fali mi onaj mir i tišina i rješavanje puzzli.

Upravo to! Nije ovo TR, opet kažem, da se ne spominje njeno ime u igri nebi ni znao da je TR

16 godina

Ja imam logitech rumblepad 2 wireless pa mi isto desna gljiva ne radi.

Nemožeš stisnut i prdnut.
17 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Budući da se radi o rebootu imaju slobodu promijeniti koncept. 

Pitanje je koliku bi prođu stari koncept imao u današnje vrijeme. Ne sumnjam da će ovako ostvariti puno bolje rezultate.

A što se mene tiče može se zvati kako hoće - rula!

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 14:44 (Danny_HR).

2 0 hvala 0
16 godina
Tomb Raider (Reborn)

tek sam počeo igrati...na high vrti 70 fps,stavim onu HD kosu  bam na 40 fps...

igra vrvi kolektiblsima koliko vidim,stalno challenge,achievementi itd.samo mi je sve tako smeđeg tona...

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodie kaže...

Rumblepad 2 je isto zastarjeli komad hardvera. Sad je u štimungu ona F linija od Logija.

15 godina
Danny_HR kaže...

Budući da se radi o rebootu imaju slobodu promijeniti koncept. 

Pitanje je koliku bi prođu stari koncept imao u današnje vrijeme. Ne sumnjam da će ovako ostvariti puno bolje rezultate.

A što se mene tiče može se zvati kako hoće - rula!

Ma hoće kad svi drkaju na uncharted i akciju....ali šteta, mislim, dobra je igra, zabavna je...ali nekako nije to to, ne drži me koliko bi me prije neki drugi držao.

Otkrio neku tajnu špilju pa sam tu malo uživao...ali inače.

Igra je odlična, ali fali mi lara, stara lara.

17 godina
neaktivan
Pa kolko sam skužio imaš ovdje puno za istraživati.
A ova mi Rala onu staru rula svaki dan. :)
16 godina
Danny_HR kaže...
goodie kaže...

Rumblepad 2 je isto zastarjeli komad hardvera. Sad je u štimungu ona F linija od Logija.

Ta F linija je kanta za stari dobri Rumblepad.Izgleda da će se morati instalirati onaj x input ili tako nešto......u opcijama igre je na slici Xpad koji je još veća kanta od F linije.

17 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Zato ja svima preporučujem Xbox kontroler i mirni su.

8 4 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Zato ja svima preporučujem Xbox kontroler i mirni su.

Ja krenuo igrat sa tipkovnicom i mišem, al ubacio gamepad x360 i sad derem bez beda, jedino ciljanje i to mi je malo spetljano, nije kao sa mišem, al nema veze naviknut cu se, vidi se da pucacine nisu za gljive...al sta je tu je:D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ja krenuo igrat sa tipkovnicom i mišem, al ubacio gamepad x360 i sad derem bez beda, jedino ciljanje i to mi je malo spetljano, nije kao sa mišem, al nema veze naviknut cu se, vidi se da pucacine nisu za gljive...al sta je tu je:D

Navika, meni ide ko zmaj, al ja već dugo igram na konzolama.

13 godina
Danny_HR kaže...
TheDarkSide kaže...

Ma igram i ja, imam i x360, al ciljanje i to, bas se vidi da je puno sporije na gljivi nego mišu. Prvenstveno radi quick time eventova sam uzeo x360 gamepad za laru, lakse se igra..

15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Tomb Raider - TressFX Graphics Comparison (PC)

0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...
Danny_HR kaže...
TheDarkSide kaže...

Ma igram i ja, imam i x360, al ciljanje i to, bas se vidi da je puno sporije na gljivi nego mišu. Prvenstveno radi quick time eventova sam uzeo x360 gamepad za laru, lakse se igra..

Ali kontrole na PCu su odlične...

A Inferno miš radi odlično sa Larom, (wtf, Lara i miš se vole {#}); E i F na bočne tipke i klikaj do mile volje te Storm Tactics tipka + ljeva i desna tipka na mišu simuliraju A i D tipke te u quick time eventima koristim samo miša...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 15:55 (doktor1).
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Igrao još malo, čistim one bunkere kod radio towera. I dalje...igra je dobra, sve mi se to sviđa, ali nisam navikao na ovakvu laru, prepuno otvorenih prostora...jumpanje i akrobacije su non existent..ali dobro, kvalitetna igra sve u svemu, odigrat sa užitkom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Ovo ne samo da je najbolji Tomb Raider ikad nego i jedna od najboljih igri koje sam ima prilike odigrati zadnjih par godina...

Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
Tomb Raider (Reborn)

Gamepad radi samo treba mapirati desnu gljivu da radi kao miš.

To se napravi u Logitech Profiler-u.

Btw igra je odlična.......a i Larica.....{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Tomb Raider (Reborn)

Fantastična igra , najvece iznenađenje u zadnjih nekoliko godina . Prolazim još pa cu kad prođem detaljniji osvrt napisat .

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 19:15 (Bubabug).
Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice