Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 253.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Što se tiče loot-a, ono što će nas zanimati je ilvl32, manje/više, sigurno bi i koji dobro rollani ilvl31 još dobro sjeo.

Znači, ako će svaki named boss sigurno baciti jedan HE, to znači da nema smisla ni ulaziti u DZ04 i niže, nego samo čučati oko Pit-a i i onih par bossova u DZ05-06 - ali to znači da će 90% populacije (jerbo ćemo biti na gearscore 160+ instanci) isto pokušati to raditi. Bit će povremeno izlet u druge dijelove DZ-a kada dropa onaj Free for all Supply Drop i jednom da za svaki slučaj obiđeš DT kutije.

Iako osobno više volim drop-ove, smatram da je 100% HE drop rate od named boss-a previše, jer tko igra par sati dnevno će biti u ilvl 32 za manje od tjedan dana. Također, Scavenging onda izgleda ni ne trebamo, da brže dođemo do DZ rank 75/90, staviti XP per kill gdje god ide. 

Također, nisam vidio da ne spominju ništa u vezi DZ kutija na ključ, ali bojim se da će ostati isto kao i do sad. Eto, meni nakon hrpe otvorenih chest-ova, jučer prvi puta dalo HE item iz toga, i još jedan malo kasnije, ali su svi ilvl 30, kao i superiori u njima. Neće se ni isplatiti ih otvarati.

Ali, ajde da vidimo taj 12.4. i kako će to stvarno izgledati.

Neka loot bude sa nama!

EDIT:

Igra je napravljena da svatko može završiti bilo koji content, pa čak i u Public-u nakon nekog vremena. Rješavat će se najveća težina Incursion-a prvi dan (možda ne mi, ali hoćemo iduća 2-3 dana). Jedan sa sticky flash-om, jedan sa gas seeker-ima, 2 DPS-a mislim da će biti dovoljno, nakon što naučiš odakle dolaze valovi protivnika.

EDIT2:

Trebalo bi imati jednog alt-a na gear score 159 (mislim da je to sve ilvl 30 osim jednog ljubičastog, organizirano se i s takvim može po DZ05-06, a trebala bi biti manja gužva u Gear score 160 bracket-u)

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 12:04 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Obučemo se u purple gear (GS ispod 163), uđemo u lower bracket i imamo free farming u gornjem dijelu DZ-a. Bracket vjerojatno gleda trenutno equippan gear pri ulasku - ne vjerujem da ako promjeniš gear da te automatski switcha. Nekako mi je to prenapredno za Massive/Ubisoft.

Anyway, i meni se čini da je malo previše 100% drop rate. Poprilično sam siguran da će to napraviti totalni kaos u dark zoni, što kod roamanja sa saznanjem da ti svatko pored tebe može baciti mogući upgrade, što prilikom extractiona.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Mene nema online do sutra na vecer.
Daj nek neko da ip i pass za taj TS gdi visi ekipa sa fejsa da se paralelno spojim i na taj server.

17 godina
mrsmith kaže...

Obučemo se u purple gear (GS ispod 163), uđemo u lower bracket i imamo free farming u gornjem dijelu DZ-a. Bracket vjerojatno gleda trenutno equippan gear pri ulasku - ne vjerujem da ako promjeniš gear da te automatski switcha. Nekako mi je to prenapredno za Massive/Ubisoft.

Anyway, i meni se čini da je malo previše 100% drop rate. Poprilično sam siguran da će to napraviti totalni kaos u dark zoni, što kod roamanja sa saznanjem da ti svatko pored tebe može baciti mogući upgrade, što prilikom extractiona.

Jok, (bar su rekli/napsiali) da će gledati i opremu koju imaš u backpack-u, baš zbog takvih situacija. Pa ako imaš na sebi GS chest 190 (koji ti možda bolje paše za build koji koristiš), a u rezervi chest sa GS 204, računat će ti taj slot kao GS 204.

Vidim jedino problem, šta će se desiti ako si u GS 160 bracket-u, i od Supply drop-a pokupiš item koji je GS186, npr, hoće li te automatski prebaciti "na više".

@NEW_MAN, pošaljem ti dok budem kod TS-a da pogledam (ako nitko drugi ne pošalje prije)

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 12:10 (TomoR).
17 godina
Koristili budemo fintu G16 i sve bude super ko onda kad smo division techove skupljali.
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
mrsmith kaže...

Jok, (bar su rekli/napsiali) da će gledati i opremu koju imaš u backpack-u, baš zbog takvih situacija. Pa ako imaš na sebi GS chest 190 (koji ti možda bolje paše za build koji koristiš), a u rezervi chest sa GS 204, računat će ti taj slot kao GS 204.

Vidim jedino problem, šta će se desiti ako si u GS 160 bracket-u, i od Supply drop-a pokupiš item koji je GS186, npr, hoće li te automatski prebaciti "na više".

@NEW_MAN, pošaljem ti dok budem kod TS-a da pogledam (ako nitko drugi ne pošalje prije)

I ja sam negdje pročitao da će gear score vući s najboljeg itema kojeg trenutno imate (makar bio u backpacku), ali nisu ništa spominjali za stash. U koliko modovi ne utječu na gear score ja imam dosta kvalitetnih purple itema u koje mogu napucat high end modove, sve ostalo poslat u stash i farmat DZ04 +  sporijim tempom, ali ako nema previše konkurencije, who cares?

17 godina

Nema veze ako imaš GS 204 u stash-u, bitno da nije u backpack-u.

Ja ne mogu, ali tko može nek baci oko, navodno su rekli da će danas popodne objaviti koji su set item bonusi:

https://www.twitch.tv/thedivisiongame

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

"Glitchana" maska će vjerojatno biti "popravljena" 12.4.

I, ispričavam se, sjetio sam se da sam snimio jučer onih 3-4 kutije za redom koje su mi bacile "zlatni" DTech, moram to staviti na YT kasnije.

A, trebalo je i onog mađara snimit, što smo skakali oko njega, tko zna šta je njemu prošlo kroz glavu dok nas je vidio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Objavljeni set talenti, onako, meh:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4dwxgy/new_gear_set_talents_released/

https://twitter.com/TheDivisionGame/status/718461871502843904?lang=en-gb

Striker's Battlegear

• Set bonus (2): +20% enemy armor damage.
  • Set bonus (3): +100% critical hit damage.
  • Set bonus (4): Talent: Shooter (every consecutive hit deals 1% more enemy damage. Stacks up to 100%. Missing shots drops bonus by 2% Bonus is reduced by 1% every second.

Path of the Nomad

• Set bonus (2): +50% scavenging.
  • Set bonus (3): +20% health on kill.
  • Set bonus (4): Talent: Nomad: When receiving fatal damage, you are instead healed to full health. Can occur once every 10 minutes.

Tactician's Authority

• Set bonus (2): +4000 skillpower.

• Set bonus (3): +20% skill haste.

• Set bonus (4): Talent: Tactician's Authority: Every 60k damage your group deals adds 1% skillpower to you for a max of 100% bonus. Bonus is reduced by 1% every second the group isn't dealing damage.

Sentry's Call

• Set bonus (2): +30% headshot damage.

• Set bonus (3): +20% damage to elites.

• Set bonus (4): Talent: Stalker: Headshots mark the enemy, increasing the damage inflicted on the target by 15% for duration of 10 seconds each. A target can receive up to three marks.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 18:17 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

pakhan prolazi kroz challenging, ludnica lmg.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav da li ima kakva fb grupa za ps4 gdje se igra the division, ili da napravimo fb grupu za ps4 da lakse mozemo misije dogovarat i sve ostalo :)

0 0 hvala 0
17 godina

Magična kutija!

P.S. Imao sam streak od 4 žutih HE DT-a iz 4 kutije - ovo na slici je par kutija poslije toga.

EDIT:

Evo i video: 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 10:02 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
sonicfox93 kaže...
Pozdrav da li ima kakva fb grupa za ps4 gdje se igra the division, ili da napravimo fb grupu za ps4 da lakse mozemo misije dogovarat i sve ostalo :)

Pod tema ovog foruma je oc igre, na krivom si mjestu mače......

Tom koji si ti papak jebote, neće mene tako posrat ne brini......

EDIT: Tom aj ili napravi fc ili nekakvo komunikacijsko sredstvo osim foruma.... Kad cemo igrat danas????

BTW sinoc kad smo ja patron prema i zemo isli bacit chaleng nije bilo daly misija u 2 i 40 jesu se pojavile????

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 13:02 (Du_Jo_Cro).
17 godina

Nisu se pojavile daily misije, ako ikoga još zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...
sonicfox93 kaže...

EDIT: Tom aj ili napravi fc ili nekakvo komunikacijsko sredstvo osim foruma.... Kad cemo igrat danas????

BTW sinoc kad smo ja patron prema i zemo isli bacit chaleng nije bilo daly misija u 2 i 40 jesu se pojavile????

Tebe nece posrat, tebe !?!???

Tebe kojem baci 3x za redom na najlaksoj challange misiji zlatni socom m1a first v., pa jos 2 zlatne puske i to sve dok je nama trojici bacao kikirikikostice... i onda se ti nadjes buniti da te ne posere, buraz tebe je posralo bolje u pola sata igre nego mene u 220 sati tak da suzi i uzivaj i zahvali se

17 godina
VooDooZg kaže...

Tebe kojem baci 3x za redom na najlaksoj challange misiji zlatni socom m1a first v., pa jos 2 zlatne puske i to sve dok je nama trojici bacao kikirikikostice... i onda se ti nadjes buniti da te ne posere, buraz tebe je posralo bolje u pola sata igre nego mene u 220 sati tak da suzi i uzivaj i zahvali se

Ti si njegov komentar ozbiljno shvatio? 

11 godina
protjeran

OMG  ne mogu virovat da na ovom forumu još ima takvih ljudi........ PRN8

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
VooDooZg kaže...
Du_Jo_Cro kaže...
sonicfox93 kaže...

Pricaj u svoje ime ....meni je bacao samo kostice bez kikirikia :)

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
15 godina

kaj je s dailyima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

kaj je s dailyima?

Zbugirani, ne znaju ni ovi u Massive, kaj im je.

https://twitter.com/TheDivisionGame/status/718747638858969089

16 godina

Bija san sam u manhuntu i lik me skine jednin metkon iz snipera pa kad san mu opsova mater čiterku pohvali se on kako je udrija 160k crit. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jos uvijek nema dailya... ode sve k vragu

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Bija san sam u manhuntu i lik me skine jednin metkon iz snipera pa kad san mu opsova mater čiterku pohvali se on kako je udrija 160k crit. 

hahahahahahahahahahahahahahahahahahah jesi to iša sa chareacteron koji je 6 lvl pa te to ubilo?

btw od kad se sat prominia daly dolaze u 2...... jel ih ima sada???

17 godina
RePlaY kaže...

Glass canon, sa craftanim M44, pulse + cover rade critove od oko 1M na mobove, tako da takav crit bi te sigurno ubio.

Također, ekipa voli kombinirati snajper sa eksplozivnim mecima (koji rade environmental damage), a svaki environmental u ovoj igri se računa kao Headshot (a navodno je brutal buggan tako da prvo pomnoži HS damage i na kraju ga još i zbroji), evo ti zašto ljudi tako lako sa snajperom skidaju druge ljude koji nisu naglitchali opremu do kraja.

EDIT:

Daily-a i dalje nema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 8:40 (TomoR).
17 godina

Konverzija materijala je genijalno riješena. Klikam već 10 minuta space i ESC, a nisam ni desetinu konvertirao.

Koji luđak je to osmislio.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Pa lik kaze da je napravija 160k crit, pa meni snajper radi headshot hit bez crita 180k. Po tome bi ja triba skidat svakoga headshoton.
17 godina

BTW, riješo sam konačno problem sa iritiantni input lagom.

Bilo je do logitechovih drivera za gaming hardware, pogotovo ko ima G93x headset i LED tipkovnicu:

http://support.logitech.com/en_us/article/Keyboard-input-lags-when-playing-The-Division-and-G933-headset-is-connected-to-PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RePlaY kaže...
Pa lik kaze da je napravija 160k crit, pa meni snajper radi headshot hit bez crita 180k. Po tome bi ja triba skidat svakoga headshoton.

160k crit na čovjeka.

Čovjek prima manje od 40% damage-a što ga prima PvE, onda na to još ide armor reduction od onih 60+%, pa 160K na čovjeka je jako puno.

15 godina

Pa jel mogu ja jednom igru pokrenuti normalno bez black screena?

Alt i enter bace u window i nemrem više full screenat ga...pa mjesec dana tako već, koji qurac!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Pa jel mogu ja jednom igru pokrenuti normalno bez black screena?

Alt i enter bace u window i nemrem više full screenat ga...pa mjesec dana tako već, koji qurac!

Ne znam, meni kad je crni ekran (jednom u 5 loadanja možda), unutar igre iz Windowed prebacim u Fullscreen i sve 5. Na idućem load-u onda radi dobro. Moguće da se igra tuče s Afterburner-om ili nečim sličnim ako imaš instalirano.

BTW, 100% CHC, Pulse ide iznad 60% CHC cap-a u igri:

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice