Što se tiče loot-a, ono što će nas zanimati je ilvl32, manje/više, sigurno bi i koji dobro rollani ilvl31 još dobro sjeo.
Znači, ako će svaki named boss sigurno baciti jedan HE, to znači da nema smisla ni ulaziti u DZ04 i niže, nego samo čučati oko Pit-a i i onih par bossova u DZ05-06 - ali to znači da će 90% populacije (jerbo ćemo biti na gearscore 160+ instanci) isto pokušati to raditi. Bit će povremeno izlet u druge dijelove DZ-a kada dropa onaj Free for all Supply Drop i jednom da za svaki slučaj obiđeš DT kutije.
Iako osobno više volim drop-ove, smatram da je 100% HE drop rate od named boss-a previše, jer tko igra par sati dnevno će biti u ilvl 32 za manje od tjedan dana. Također, Scavenging onda izgleda ni ne trebamo, da brže dođemo do DZ rank 75/90, staviti XP per kill gdje god ide.
Također, nisam vidio da ne spominju ništa u vezi DZ kutija na ključ, ali bojim se da će ostati isto kao i do sad. Eto, meni nakon hrpe otvorenih chest-ova, jučer prvi puta dalo HE item iz toga, i još jedan malo kasnije, ali su svi ilvl 30, kao i superiori u njima. Neće se ni isplatiti ih otvarati.
Ali, ajde da vidimo taj 12.4. i kako će to stvarno izgledati.
Neka loot bude sa nama!
EDIT:
Igra je napravljena da svatko može završiti bilo koji content, pa čak i u Public-u nakon nekog vremena. Rješavat će se najveća težina Incursion-a prvi dan (možda ne mi, ali hoćemo iduća 2-3 dana). Jedan sa sticky flash-om, jedan sa gas seeker-ima, 2 DPS-a mislim da će biti dovoljno, nakon što naučiš odakle dolaze valovi protivnika.
EDIT2:
Trebalo bi imati jednog alt-a na gear score 159 (mislim da je to sve ilvl 30 osim jednog ljubičastog, organizirano se i s takvim može po DZ05-06, a trebala bi biti manja gužva u Gear score 160 bracket-u)