Pogledaš samo tko je napustio CDPR, koga su zaposlili pa ti bude jasno zašto je glavni lik Ciri i fokus na nepravdu žena u ta vremena kako je rekao direktor studija...
U svakom slučaju očekujemo nešto slično concordu, dustbornu, outlawsu, dragon age-u... Ne znam tko se više danas veže za ime studija i igre, to danas više apsolutno ništa ne znači.
Očekujem više floop nego nekakvu izvrsnu igru. Nažalost
ako zele bit ubisoft 2.0, slobodno. na kraju krajeva, sami sebe ce devastirat jer ljude ne zanima woke debilana.
sto se tice te neke tematike, sam witcher je svijet je rasisticki nastrojen, seksizam i ostale sheme su normalna pojava. to svi odavno znaju i vide. problem je kad se ti elementi, koji su realno sekundarni (ali pridonose prici itd) pocnu previse naglasavat. nikoga to ne zanima. oni tu moraju biti jer ne bi bilo smisla da ih nema, ali ne do te mjere da idu u tezu apostrofaciju cijele situacije.
to sto ljudi odlaze iz studija, to je priroda same industrije. recimo, creative director je otisao iz firme 2018 godine nakon 12 godina u firmi. ljudi zele nesto novo, ne zele bit vezani nonstop za jednu te istu firmu. ono sto mene zanima je kako trenutni CEO, Michael Nowakowski drzi uzde. on je taj koji ima zadnju rijec. bez obzira koga oni zaposlili i ko radi u firmi, on je odgovoran. e sad, nakon upitnog launcha cyberpunka, pitanje je jel si oni mogu priustiti dodatne failove. po meni mislim da ne jer trebaju nesto sto ce revitalizirat povjerenje u firmu.
ja ne ocekujem nista. davno sam sebe obuzdao i ne skacem ny hype. bit ce sta bude, steta bi samo bila da witcher franchise nestane (kao recimo ac) samo zato jer ljudi guraju debilne ideologije.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska