The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.217.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: The Witcher 3
korbu kaže...

Završio Blood And Wine

još mi side questovi ostali i to je to onda

Ciri došla na kraju. Ccc znači da si opalio i Triss i Jen u glavnoj priči pa si dobio korpu od obe :D

17 godina
BeLLicus kaže...
korbu kaže...

Završio Blood And Wine

još mi side questovi ostali i to je to onda

Ciri došla na kraju. Ccc znači da si opalio i Triss i Jen u glavnoj priči pa si dobio korpu od obe :D

Pa, tko bi tome odolio 

Tigar Krezumica
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja sam pokusao threesome sa njima,nije bila bas dobra ideja 

1 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Mislim da je to prirodni tijek misli svakog muskarca, meni je srecom frend rekao da ne napravim to :P Al definitivno genijalnost samo takva...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
The Witcher 3

Sta nitko nije opalio Priscillu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Upravo suprotno. Nisam ni yen ni Triss - otkantao sam ih tokom igre. Jedine koje su opaljene su Shani, Keira i još neka nebitna :D

Drago mi je što mi je Ciri na kraju došla i što mi vječno ispod drveta sjedi :D

0 0 hvala 0
11 godina
Čitatelj kaže...

ja sam opalio sve žensko što se moglo, uključujući i one succubus, ali se ne sjećam da sam priscillu, ako se ne varam ona je od dandeliona ženska, a to mi nije baš bilo odano za napraviti

13 godina
The Witcher 3

Ja san sve odjeba, ostavija samo Yenn, i ona mi je stigla na moje imanje u ekspanziji da na klupici pričamo o svemu...prolivamo krv i pijemo vino zajedno ... 

Not funny dude
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Cansee kaže...
Čitatelj kaže...

ja sam opalio sve žensko što se moglo, uključujući i one succubus, ali se ne sjećam da sam priscillu, ako se ne varam ona je od dandeliona ženska, a to mi nije baš bilo odano za napraviti

Ma trola te Priscillu nije ni moguće opaliti :D

9 godina
protjeran
The Witcher 3

Kako nije moguce? Prvo opalis Maslacka pa nju

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Čitatelj kaže...

Kako nije moguce? Prvo opalis Maslacka pa nju

nije maslačak nego neven 

9 godina
protjeran
The Witcher 3

U srbiji je Neven, u engleskoj Maslacak, u poljskoj je Zutica

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3
Tko se na peticu opeko i na šesticu puše.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

loš izbor za Geralta, ali jebiga, teško je naći kompatibilnog mutanta

inače,nakon trojke krenuo witchera 2 i odustao zbog gluposti koje su ukomponirane u igru. nakon što sam par puta morao stiskati  A, D, S da bi nešto izbjegavao, tukao se i slično - pao mi je mrak na oči i odmah sam deinstalirao igru

idem prvi dio bolje igrati

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je Witcher 2 odlicna igra. Imam zelju da je ponovo nekad odigram. 

9 godina
protjeran
korbu kaže...

inače,nakon trojke krenuo witchera 2 i odustao zbog gluposti koje su ukomponirane u igru. nakon što sam par puta morao stiskati  A, D, S da bi nešto izbjegavao, tukao se i slično - pao mi je mrak na oči i odmah sam deinstalirao igru

idem prvi dio bolje igrati

W2 je kontrolama i inventorijem konzolaski orijentiran, to se vidi u svemu.
Meni je zapravo inventori najveca mana, pa nakon toga te gluposti sa "quick time" eventima odnosno stiskanje tipaka.

Na kontroleru je to normalno, al na PC-u je to onako, bespotrebno.

Inace, ako hoces odgirati najboljeg Witchera, onda definitivno W1 EE + Rise of the White Woolf mod.

Jedini koji zaista drzi do toga da moze biti potpuno neutralan, kao i u knjigama,

dok W2 i W3 ne mozes biti neutralan, osim u ponekim situacijama, ali u vecini ne.

dzelo kaže...

Meni je Witcher 2 odlicna igra. Imam zelju da je ponovo nekad odigram. 

W2 je vise-manje politicka drama, i zbog toga ga vrijedi vise puta odigrati da se isprobaju sve putanje kroz pricu.

Meni je osobno zao sto vise likova nije preneseno iz W1/W2 u W3.

13 godina
protjeran
The Witcher 3

W2 je nažalost proizvod svog vremena. QTE je bio u modi tada.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
The Witcher 3

I danas je u modi... kod konzola.

Recimo W1 nije imao QTE, ali je imao ritmicki combat,

koji je meni bio prilicno simpotican, i dan danas mi je uzivancija igrati W1,

a sad ga vrtis na svemu - uskoro i na Smartwatchu.

Po meni, CDPR bi ga mogao portati kao mobilnu igru za mobitele i tablete,

nista mu nebi falilo - bila bi vrhunska mobilna igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Konačno pređen The Witcher 1 EE!!!! Nakon duge borbe!

Igra za prave muškarce! :D I ispred svog vremena.

Sad počinjem The Witcher 2! Koristiti modove ili ne? Ako da, koje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Azmo kaže...

Konačno pređen The Witcher 1 EE!!!! Nakon duge borbe!

Igra za prave muškarce! :D I ispred svog vremena.

Sad počinjem The Witcher 2! Koristiti modove ili ne? Ako da, koje?

br. 1 bi trebao biti onaj što miće one pizdarije po ekranu kad koristiš onaj dark armor ili kako se već zove onaj heavy metal komad armora. A za drugo si vidi na nexus mods koji su najpopularniji pa stavljaj redom... Vidiš, mogao bi i ja krenuti opet sa 2. stvarno je dobra priča i  u toj igri su mi najljepši armori - baš izgledaju skoro ko narodne nošnje - samo malo prilagođene za fajtove.

Sve Vas Volim
11 godina
The Witcher 3

Ja kad budem zaigrao jedinicu i dvojku sigurno ću ih igrati na kontroleru, mislim da to nema prevelikog smisla igrati sa mišem i tipkovnicom. Jel igre podržavaju veće rezolucije od 1080p sa nekim modovima, volio bih to na tvu u 4k odigrati ako je uopće moguće.

Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
protjeran
The Witcher 3

Od modova kod W2 je OK Combat Rebalance Mod (tip koji ga je radio je nakon toga zaposlen u CDPR-u i radio je na W3 combat enginu).

https://www.nexusmods.com/witcher2/mods/822

Od drugih mislim da ti ne treba nista.

Osim zivaca sa invertorijem. Mozda ima kakav inventori mod, ako ti ne bude pasao.

Svasta se nadje na Nexusu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
7 godina
The Witcher 3

Bome, sinoć i ja instalirao 2-ku... Naprdio par modova, nešto za teksture, nešto za neke generalne fixeve i nešto za gameplay. 

Sve Vas Volim
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

nakon 3-ojke. u Assasins of Kings me smetaju linerani putevi, nemogućnost skretanja s puta, otvaranje škripavih vrata. likovi nose prešarenu odjeću, spawnanje monstera iz ničega, malo questova, ljudi u naseljima-gradovima kraj kojih prolazim ponavljaju iste rečenice non stop i to je iritantno. sve je generičko i isprazno realno gledajući u dvojki, ali ću je svejedno završiti do kraja

igram, ali nikako da mi sjedne već jednom

0 1 hvala 0
14 godina
korbu kaže...

nakon 3-ojke. u Assasins of Kings me smetaju linerani putevi, nemogućnost skretanja s puta, otvaranje škripavih vrata. likovi nose prešarenu odjeću, spawnanje monstera iz ničega, malo questova, ljudi u naseljima-gradovima kraj kojih prolazim ponavljaju iste rečenice non stop i to je iritantno. sve je generičko i isprazno realno gledajući u dvojki, ali ću je svejedno završiti do kraja

Witcher 2 "generican i isprazan", sad mogu rec da sam sve cuo na internetu...

putevi nisu "linearni" vec je igra semi-open world. odnosno ogranicene zone koje slobodno istrazujes. otvaranje skripavih vrata i presarena odjeca, nemam uopce komentara, osim da je oboje i u witcheru 3. spawnanje monstera iz nicega je izmisljotina i ne dogada se - eventualno izadu iz podzemnih jazbina, ili se wraithovi materijaliziraju blizu tebe. genericko i isprazno.... lol. igra je mala opsegom i ima relativno malo questova, ali to sto ima je sve na vrhunskoj razini. ako je Witcher 2 generican i isprazan bas me zanima primjer neke igre koja nije.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
10 godina
neaktivan
korbu kaže...

Iskreno da ti kažem ni meni ne sjeda dvojka. Pokušao sam već 4 puta da ju odigram ali jednostavno se ne mogu natjerati. Nakon par sati igranja ugasim i kad moram ponovno pokrenuti gledam u tu ikonu i ne mogu se prisiliti da kliknem na nju.

Trojku prelazim trenutno 5 put. 

12 godina

ja prešao witcher 1, a isto odustao s dvojkom nakon par sati, svaki put se tjerao da je upalim. Iskreno ne znam zašto je tako.

13 godina
The Witcher 3

Ja sam jedinicu jedva zavrsio na silu bila mi je losa.. i borba i sve puno bugova.. dvojku sam isto pokusao par puta igrat i nekako mi se ne da... pocetak je ok i onda postane zamorno.. trojku presao 2 puta i uskoro treci put.. najbolja igra svih vremena.. bas igram rdr 2 i mislim kak bi radije igrao witchera lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Igrao sam sve tri igre kako su izlazile i svaka ima nešto svoje što mi se svidjelo. Baš se vidi konstantan ogroman napredak u kvaliteti serijala. Trojka je vjerojatno većini vrh serijala, ali da su i prvi i drugi dio neke stvari uradili bolje, jesu. U svakom slučaju netko tko je prvo igrao trojku... razumijem da nije baš lagan povratak unazad.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
protjeran
The Witcher 3

CDPR 20% na skoro sve dostupno iz shopa:

https://eu.store.cdprojektred.com/eng_m_Shop-Now-152.html

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice