Igram main story vec nekih 70-ak sati, prakticki sam tek dosao na skellige. Igra mi postaje malo repetitivna, a da ne govorim da mi je pola kvestova sivo i to me nervira. Imam osjecaj da ce DLC-ovi imati bolji pacing, odnosno bit ce osvjezavajuci. Igra je stvarno super, samo malo to sa levelima je glupo napravljeno, imam osjecaj da me igra forsira da derem main quest, a toliko toga ima za napravit i istrazit.
Skellige je idealan od 16tog lvla ali navuku te da se držiš glavne priče pa završiš na 20+ kroz Velen/Novigrad priču...repetetivno ti postane ako konstantno radiši jednu stvar samo, zato trebaš kombinirati glavnu priču,side questove,gwent i čistu znatiželju istraživanja po svijetu...iskreno ako netko igra ovu igru kao nekakav mmo gdje trčeš bezglavo za boljom opremom jako brzo će mu igra dosaditi...priča i otvoren svijet su ono što čini ovu igru toliko genijalnom i da, ne žuriti nigdje...što se tiče sivih questova tome su isto doskočili sa novim patchem što dolazi ali bio je i super mod za to tko je htio da ima full XP od svih questova...prvi DLC je genijalan i nemaš taj osjećaj da te netko požuruje glede glavne priče,mislim da ćeš uživati puno više nego sa main igrom...

PSN - DeniZg80