The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.187.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Presao igru, ocjena 95/100, sto igru stavlja u moj top10 igara svih vremena.

Vec sam prije u nekim postovima naveo nedostatke igre i ima ih, AI, invenotry, kretnje i sucelje prilagodjeno za konzole itd... Ali svi ti nedostaci su zasjenjeni dobrim stranama igre, jednostavno su ga pogodili kad su radili igru, gledano u paketu stvarno dobro odredjen posao. Mozda da ja radim igru napravio bih vise da je sandbox, a da je manje sotrydriven igra, ali to onda ne bi bio Witcher, iako sam odigrao prva dva tek su mi sada likovi i sam Geralt pravo sjeli, prica je odlicno ispricana, wild hunt je awesome cool, i iako se skoro nicega nesjecam iz prva dva(pokoji flash dok igram tu i tamo) nisam imao nikakvih problema da pohvatam pricu i da uzivam. Kapa dolje i za ispoliranost i kolicinu bugova i glitcheva koji su stvarno svedeni na minimum za igru ove velicine, tako da se netreba cekati GOTY izdanje igre da se u potpunosti uziva.

Geralt mi sad ide uz bok Zagoru, Snakeu, Gordonu, Conanu... kao ikona. Najbolje mi je kada treba cekati nekog monstera koji se pojavlju kad padne mrak na nekom groblju bogu iza ledja, onako sam, zna da nema tko drugi, zna da mora, sjedne i ceka da jos jednom zaplese ples sa smrti...

There is an old tale goes, that Herne the Hunter
(Sometimes a keeper here in Windsor forest)
Doth all the winter-time, at still midnight,
Walk round about an oak, with great ragg’d horns,
And there he blasts the tree, and takes the cattle,
And makes milch-kine yield blood, and shakes a chain
In a most hideous and dreadful manner.
You have heard of such a spirit, and well you know
The superstitious idle-headed eld
Receiv’d and did deliver to our age
This tale of Herne the Hunter for a truth.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Evo par stvari koje bi ja volio vidjet u nekom od idućih patcheva:

1) Da se Geralt automatski zakotrlja kad skače s neke visine, ili da se zdravlje gubi samo kod velikih visina.

2) Da se isključi automatsko klizanje kad se penješ na neku planinu/uzbrdicu.

3) Da možeš napraviti fast travel u bilo kojem trenutku bez da moraš prvo doći do onog znaka.

Te tri stvari kad bi bile ubačene, pa ja igru ne bi gasio nikad.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Meni fali opcija quicksorta inventorya (to su inace dodali u TW2 EE), te mogucnost da vidim koliko pojedinih itema imam u inventoryu kad kupujem. I jos jedna stvar, da se biljke mogu pokupiti jednim klikom. To je isto bilo u TW1 mislim, te su u EE smanjili sa dva klika na jedan. Mislim, drugi klik je stvarno nepotreban, cemu otvoriti prozor s biljkom na prvom kliku, jednostavno je spremi u inventory i izbaci 'picked up king's folly'.

Ostalo sve kul, mozda bi bilo ok da malo modificiraju sistem abilitiesa, volio bih da mogu maxat glavne skilove i stavit po jedan bod u par pomocnih. Ovako je ili maxaš skill ili ga uopće ne koristiš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
Odoakar kaže...

Meni fali opcija quicksorta inventorya (to su inace dodali u TW2 EE), te mogucnost da vidim koliko pojedinih itema imam u inventoryu kad kupujem. I jos jedna stvar, da se biljke mogu pokupiti jednim klikom. To je isto bilo u TW1 mislim, te su u EE smanjili sa dva klika na jedan. Mislim, drugi klik je stvarno nepotreban, cemu otvoriti prozor s biljkom na prvom kliku, jednostavno je spremi u inventory i izbaci 'picked up king's folly'.

Ostalo sve kul, mozda bi bilo ok da malo modificiraju sistem abilitiesa, volio bih da mogu maxat glavne skilove i stavit po jedan bod u par pomocnih. Ovako je ili maxaš skill ili ga uopće ne koristiš.

Pa kad stisneš "F" ti sortira inventory.

A ovo za biljke je dobra ideja, bilo bi fora da se to skuplja samo hodanjem preko njih, kao recimo zlato u Diablo 3.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Igram s kontrolerom, nisam imao pojma...stiskao sam select i ostale dugmice na inventory ekranu al nista se nije desavalo. Ajde bas probam. S tim da bih ipak volio imati mogucnost sortirati iteme po tezini, po prodajnoj cijeni, potioni prvi, bombe prve i slicno..

Al bas su ludi ti poljaci, na sve su mislili, cut screen sa triss a medaljon vibrira. Plus ima hrpa malih referenci na knjige, sad mi je skroz drago da sam ih procitao sve kao pripremu za igru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 13:31 (Odoakar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

He,he...,zaboravila se Triss nasminkat..

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 12:30 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

........

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 2:17 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Čovjek je osvjetljenje iz cutscena prebacio u gameplay. Kada završi će izbacit mod.

Ovo sa slika; iz gornjih primjera

SLIKA 1

SLIKA2

E3 2014 gameplay trailer osvjetljenje...

Koji li je razlog da je CDPR izbacio to?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 12:28 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
doktor1 kaže...

Koji li je razlog da je CDPR izbacio to?

Die Konsolen 

11 godina
neaktivan
windir_zg kaže...

Evo par stvari koje bi ja volio vidjet u nekom od idućih patcheva:

3) Da možeš napraviti fast travel u bilo kojem trenutku bez da moraš prvo doći do onog znaka.

Casual spoted! 

Real men don't use fast travel! 

13 godina
The Witcher 3

nek ubace fast travel opciju za one zeljne toga, ali nek onda bude i random encountera kao u falloutu gdje naidjes na krdo ogromnih skorpiona koji je one hitaju ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Nek ubacuju taj fast travel ako hoće, ali neka ga stavljaju po težini

Neka u Death march nema uopće fast travela, stepenicu ispod od znakova, ovo ispod di hoćeš.. Ako se baš to toliko želi...

Inače u datotekama je otkrivena New Game Plus opcija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Inače u datotekama je otkrivena New Game Plus opcija...

Baš je netko to spomenuo u komentaru na vijest da nema limita kod levelanja. Nadam se da ta opcija ne bude samo čisti c/p normalne igre sa jačim protivnicima. I ovaj Witcher potvrđuje da je najpametnije čekati dok ne dođe Enhanced Edition verzija. Tek onda je to to. Znam da neću toliko izdržati, ali bilo bi pametno :D.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 14:21 (Hexfire).
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ne isplati se čekati, treba odigrati odmah jer je igra presavrsena, uz par manjih sitnica koje se mogu smatrati minusima. EE je za drugi-treci walkthrough. Tko kod čega, uskraćuje se nečeg posebnog.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

Totalno bedasto pitanje, ne igram na WSDA već na numeričkoj i u kontrolama nema nigdje da mogu promjeniti movement na 8,5,4,6. 

Nema uopće aswd u kontrolama.

Što mi je činiti?

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 0
15 godina
gocc01 kaže...

Totalno bedasto pitanje, ne igram na WSDA već na numeričkoj i u kontrolama nema nigdje da mogu promjeniti movement na 8,5,4,6. 

Nema uopće aswd u kontrolama.

Što mi je činiti?

skinuti patch koji to omogućuje

lp

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
18 godina
The Witcher 3
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 17:09 (doktor1).
Moj PC  
9 0 hvala 2
12 godina
The Witcher 3

Našao, hvala! 

Ima patch 1.04, trebam li skinuti i prijašnje ili je ovaj dovoljan? 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

• Deploys the Bovine Defense Force Initiative.

Šta je ovo lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gocc01 kaže...

Našao, hvala! 

Ima patch 1.04, trebam li skinuti i prijašnje ili je ovaj dovoljan? 

..ma samo ovaj/all in one je...

14 godina
The Witcher 3

Meni se evo nakon patcha vec  dvaput crashalo. Bez ikakvog errora, samo nestane igra. Nikad dosad se nije dogodilo >.<

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Patch mi je nesto zeznuo sa sjenama, konstantno trepere ove u daljini. Totalno lose. Doduse, to je sa .ini editima, ocito cu morati vratiti defaultni usersettings.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

E nikad mi nece biti jasno koji sklop u glavi moras imati da kupis super novu igru i onda u prolog podrucju ides nabijati lovu kroz glitcheve i potpuno unistis smisao prolaska kroz igru. Jednostavno ne kuzim takav pristup.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Minneyar kaže...

Meni se evo nakon patcha vec  dvaput crashalo. Bez ikakvog errora, samo nestane igra. Nikad dosad se nije dogodilo >.<

..sve je OK...2 sata igre u komadu...

14 godina
Odoakar kaže...

Šta je ovo lol

16 godina
iv4n kaže...
Odoakar kaže...

Šta je ovo lol

Upravo sam to videl, EPIC! Tak i treba za gamad exploitersku!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

haha, fantastično, obožavam cdpr, neki lijeniji dev team bi to zakrpao tako što ne bi respawnao krave u tom području.

E dijkstra mi je zasad najdraži npc, koji lik. A king of beggars izgleda ko vinnie jones, plus prelude tetovaze po tijelu.

Edit: 8 sati igranja u komadu, oči lagano krvare...odavno nisam imao ovakav binge play...i na kraju dana mogu samo ponoviti 'koja igra'. 45h, a tek se probijam kroz lvl 12 novigrad quest.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 3:24 (Odoakar).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Nisam ni blizu Novigrada, istrazujem sve detaljno evo moji statsi.

http://img661.imageshack.us/img661/7048/EzAiGO.jpg

http://img661.imageshack.us/img661/7048/EzAiGO.jpg

http://img673.imageshack.us/img673/5451/wyjaIt.jpg

http://img908.imageshack.us/img908/706/cRGk5k.jpg

http://img913.imageshack.us/img913/998/4i6w7U.jpg

http://img538.imageshack.us/img538/7849/2he45X.jpg

http://img673.imageshack.us/img673/8928/wBSoxT.jpg

Edit: usput, ove postavke na kojim igram, i sve na low i postprocesing i graficke postavke, dodaju mi nekih 5/6 fps.a 

Jedini veliki pomak u fps.u dobijem sa manjom rezolucijom. Ovako imam nekih 25fps prosjecno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 10:45 (Xpider).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Stalno mi se postavke resetaju, ili texture na low ili sa fullscreen na borderless window. Ima netko rjesenje za ovo, read only na setting ini ne pomaze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice