Presao igru, ocjena 95/100, sto igru stavlja u moj top10 igara svih vremena.
Vec sam prije u nekim postovima naveo nedostatke igre i ima ih, AI, invenotry, kretnje i sucelje prilagodjeno za konzole itd... Ali svi ti nedostaci su zasjenjeni dobrim stranama igre, jednostavno su ga pogodili kad su radili igru, gledano u paketu stvarno dobro odredjen posao. Mozda da ja radim igru napravio bih vise da je sandbox, a da je manje sotrydriven igra, ali to onda ne bi bio Witcher, iako sam odigrao prva dva tek su mi sada likovi i sam Geralt pravo sjeli, prica je odlicno ispricana, wild hunt je awesome cool, i iako se skoro nicega nesjecam iz prva dva(pokoji flash dok igram tu i tamo) nisam imao nikakvih problema da pohvatam pricu i da uzivam. Kapa dolje i za ispoliranost i kolicinu bugova i glitcheva koji su stvarno svedeni na minimum za igru ove velicine, tako da se netreba cekati GOTY izdanje igre da se u potpunosti uziva.
Geralt mi sad ide uz bok Zagoru, Snakeu, Gordonu, Conanu... kao ikona. Najbolje mi je kada treba cekati nekog monstera koji se pojavlju kad padne mrak na nekom groblju bogu iza ledja, onako sam, zna da nema tko drugi, zna da mora, sjedne i ceka da jos jednom zaplese ples sa smrti...
There is an old tale goes, that Herne the Hunter
(Sometimes a keeper here in Windsor forest)
Doth all the winter-time, at still midnight,
Walk round about an oak, with great ragg’d horns,
And there he blasts the tree, and takes the cattle,
And makes milch-kine yield blood, and shakes a chain
In a most hideous and dreadful manner.
You have heard of such a spirit, and well you know
The superstitious idle-headed eld
Receiv’d and did deliver to our age
This tale of Herne the Hunter for a truth.