The Saboteur

poruka: 330
|
čitano: 356.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: The Saboteur
Miro7 kaže...
Riper_CRO kaže...

Ja vjerujem da je igra odlična...samo me je*e ovaj black screen...pa ako mi neko može pomoći...pls nek mi pomogne... Osmijeh

Probaj instalirati novi patch, ja sam probao ali mi svejedno ne radi

ma već sam probavao...ne ide našao sam neki i 2 puta mi je uslo u igru i nakon toga mi je lik sam poceo hodat skakat po kucama i sranja nisam ju mogai iskljuci ni preko task managera...jedini izlaz oba puta bio je restart na tipku...Viče

15 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Meni radi bez problema na full 1680x1050! Ima par muha ali radi i nema zamrzavanja! Cra.ked! Sa patchom!

ma mene je*e ova ATi grafička...mislim ne radi na ATI-jevim grafičkama treba mi fix ili tako nešto...Osmijeh

a to što ti možeš igrat...nadam se da je igrica odlična i sretnoSmijeh

17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Gledajte ljudi, stvar je u tome da li imate legalnu ili ilegalnu verziju igre. Kad ste igru skinuli s torrenta, crackirali ste igru, i ako imate ATI kartice igra se zamrzavala (što je i meni bio slučaj).

Heh, ja imam nelegalnu verziju igre, crackirao sam je, imam ATI graficku karticu, i igram bez ikakvih problema. Ja sam valjda jedan od rijetkih kojima igra radi na Radeonki, i to jos nije ni original.

Ali sve u svemu solidna igra.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina

Hvala, ja danas "nabavio" igru i probao fix iznad i radi prilično dobro. Sve na high, reza 1440x900 i dobijam cca 20fps-a (konfa je sa strane).

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Hvala, ja danas "nabavio" igru i probao fix iznad i radi prilično dobro. Sve na high, reza 1440x900 i dobijam cca 20fps-a (konfa je sa strane).

nista =),meni isto nije radilo u pocetku no sad vrlo dobro radi...to je nvidia malo EA potplatila(ja mislim)

Gamer.. =)
16 godina
protjeran
Evo ja na HD5770 bez ikakvih problema igram sve postavke maximum,nelegalna igra bez patcha! Ama baš nikakvih problema!
16 godina
The Saboteur

Vecina ljudi s Radeonkama ima problema u igrici,a Ati Radeon se "reklamira"  kao "dobar izbor" za igrati......Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 10:42 (SHELBY_09).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Vecina ljudi s Radeonkama ima problema u igrici,a Ati Radeon se "reklamira"  kao "dobar izbor" za igrati......Iznenađen

To i meni nije jasno, ATI im je sponzor a puno ljudi sa njihovim karticama ne može igrati Mršti se

16 godina
neaktivan
The Saboteur

pa kolko vidim mnogi su rijesili taj problem s atijevim karticama pa svi sad mogu sabotera vise manje igrat

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Uspio sam srediti Saboteur, ali ponekad mi fale teksture i kao da vozim ili hodam po nevidljivom i ponekad kada vozim dosta brzo, igra se pauzira da učita mapu.. Izlanuo se To mi se nije dogodilo nigdje osim još kod NFS-Undercovera..

Ali, inače igra je fenomenalna! Imam neki jak osjećaj da će me držati više mjeseci, kao i Fallout..Namigiva

/| ACTA NON VERBA |\
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

Uspio sam srediti Saboteur, ali ponekad mi fale teksture i kao da vozim ili hodam po nevidljivom i ponekad kada vozim dosta brzo, igra se pauzira da učita mapu.. Izlanuo se To mi se nije dogodilo nigdje osim još kod NFS-Undercovera..

Ali, inače igra je fenomenalna! Imam neki jak osjećaj da će me držati više mjeseci, kao i Fallout..Namigiva

ja već drugi put prelazim......predobra je igra

16 godina

Dobra igra je, samo mi se čini da je prekratka. Igrao sam ful malo, možda malo više od sat vremena i već sam prešao oko četvrtinu, možda malo više. Izlanuo se

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Dobra igra je, samo mi se čini da je prekratka. Igrao sam ful malo, možda malo više od sat vremena i već sam prešao oko četvrtinu, možda malo više. Izlanuo se

Pa...rješavaj sporedne misije, ispunjavaj challenge za perkove i slično Smijeh

15 godina
neaktivan
The Saboteur

Ako neko ima problema sa ATI karticom može zaobići taj problem tako da ostavi samo jednu jezgru kartice uključenu a ostale isključi ali ima i loša strana al` se tako ubijaju performanse

il može čekat zakrpke

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
caky kaže...

Ako neko ima problema sa ATI karticom može zaobići taj problem tako da ostavi samo jednu jezgru kartice uključenu a ostale isključi ali ima i loša strana al` se tako ubijaju performanse

il može čekat zakrpke

nek uzme ovaj moj patch gore,da se ne komplicira,jer radi jako dobro..

Mrki =)
16 godina
neaktivan
The Saboteur

Jučer sam snimio Sabotera, nekoliko puta za vrijeme igranja mi se dogodilo da se igra zamrzne i prikazuje mi "ružičasti ekran".

Grafa je GTX 260.

Jel postoji neki univerzalni patch za igru ili ima samo za Nvidiu.Link je poželjan :)

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NiXoN45 kaže...

Jučer sam snimio Sabotera, nekoliko puta za vrijeme igranja mi se dogodilo da se igra zamrzne i prikazuje mi "ružičasti ekran".

Grafa je GTX 260.

Jel postoji neki univerzalni patch za igru ili ima samo za Nvidiu.Link je poželjan :)

Hvala

imas gore sam ti ja objavio ..

Mrki =)
15 godina
neaktivan
The Saboteur

el mi mozete reci zasto mi se stalno zaledi igra kada igram a cou sam da  je to zbog atieve graficke a zamolio bi va kakako da ja to rjesim moja graficka je ati radeon hd4350!!molim POMOĆ

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

<<<<JA ikljucim te jEZgre to vi kazete ali onda isto nece jer ima mozda neki patch za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem kad udjem u igru pojavi mi se crni ekran i dolje u kutu mi pise "loading" i nikamo se ne mice,molim pomoc ako netko zna u cemu je problem!?

15 godina
neaktivan
Rocker kaže...

Imam jedan problem kad udjem u igru pojavi mi se crni ekran i dolje u kutu mi pise "loading" i nikamo se ne mice,molim pomoc ako netko zna u cemu je problem!?

moras CIJELI KRAK STAVIT

Mrki =)
16 godina
neaktivan
The Saboteur

evo baš sam ga odigrao, odlična je igra, ne bi se žalio da nova Mafia bude slična,

misije su originalne i različite, vozni model je odličan kao i oružja, pravi biser od igre....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Saboteur

Jel se desava nekome da igra iz cista mira uradi crach na desktop i da nemozete refreshat nazad nego je jedino rjesenje da ubijete proces i ponovo pokrenete

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Jel se desava nekome da igra iz cista mira uradi crach na desktop i da nemozete refreshat nazad nego je jedino rjesenje da ubijete proces i ponovo pokrenete

Meni se događa.. Imam patch i sve, a ponekad se ne crasha, nego se jednostavno freeza.. Vidiš drva kako se miču, svastika-zastave se vijore, ali auto i svi npc-ovi stoje.. Tako mi je jučer zblokalo trku, a skoro sam je završio pa nisam dobio perk.. Viče

/| ACTA NON VERBA |\
15 godina
protjeran
The Saboteur

Ja nemam nikakvog beda.. Sve na max... poprilicno... nema stekanja, guranja, laganja, preskakanja, bad quality teksture.. i tak

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

Kod mene je slijedeća situacija , imam dva prilično slična compa, dvije iste grafičke  ali se razlikuju u procesorima  , jedan je Intel core 2 duo a jedan AMD Athlon X2 , igra mi ne radi na AMD ovom procesoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
makaj kaže...

Kod mene je slijedeća situacija , imam dva prilično slična compa, dvije iste grafičke  ali se razlikuju u procesorima  , jedan je Intel core 2 duo a jedan AMD Athlon X2 , igra mi ne radi na AMD ovom procesoru

Zato što se AMD grije ko ludjak

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
15 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
makaj kaže...

Zato što se AMD grije ko ludjak

ne, ne  nema RESTARTIRANJA  radi pregrijavanja , igra se učita i tako stoji , ide ona muzika na početku igre i nikud DALJE ,

15 godina
neaktivan
Miran54 kaže...
Rocker kaže...

moras CIJELI KRAK STAVIT

LOL    e jesi mu POMOGAO Smijeh

16 godina
neaktivan
Svi pričate o crackanju, ima li koga da igra igru? Koliko ste prošli?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice