Jel postoji mogućnost da bombe postavim na nekoliko mjesta (tornjevi,radio zvučnici) i da ih dignem u zrak sve odjednom?
ljudi ovo neradi, ja stavim patch onda krek je*e, nikak pokrenut. jel zna neko kak se to popravi??
EDIT: sve radi, steve90 puno hvala care
Jel postoji mogućnost da bombe postavim na nekoliko mjesta (tornjevi,radio zvučnici) i da ih dignem u zrak sve odjednom?
E to bi bilo zanimljivo svakako... Ne znam dokle si u igri doguro, ali mozda postoji nesto sto otkljucas kasnije, neki upgrade ili oni perkovi, nesto slicno...
da al za to ti treba RDX
da al za to ti treba RDX
Što je to RDX?
najjača mi je ona fora kad ja uzmem bazuku i lansiram u daljini u zraku daleko, daleko cepelin , i ono nakon 30-ak sekundi vidiš samo cepelin zapaljen počne padati nad Parizom haha, a pošto su ti cepelini prilično veliki i još ako je mrak, i ako si još na brdu ispada fenomenalan pogled haha
da al za to ti treba RDX
Što je to RDX?
pa vrsta exploziva koje moreš kupiti na black marketu ak imaš za to određen perk
ili pričekaj jednu od zadnjih misija di ga otkljucas
ljudi ovo neradi, ja stavim patch onda krek je*e, nikak pokrenut. jel zna neko kak se to popravi??
EDIT: sve radi, steve90 puno hvala care
Slobodno proslijedite znanje
Probo sam igrat ali mi se pojavljuje black screen i nemogu uć u igru
Pozdrav,
mene zanima ovaj black screen, jeli to ono što se pojavi na početku kad piše loading i više ništa?
Pozdrav,
mene zanima ovaj black screen, jeli to ono što se pojavi na početku kad piše loading i više ništa?
je, to je to. Dosta ljudi ima isti problem
ko bi vas razumio... jer na kraju ima jb*i patch za igru i jer se da igrati na sedmici sa ati
?????????
Nema teorije da ikak uspijes pokrenut
A od ovih zahtjevnijih igra samo mi nekoliko njih ne radi sto san proba.
+ radi
- ne radi
COJ2+
L4D2 i 1+
Far cry 2-
Batman-
trine+
Pure+
The path+
DMC4-
assassins creed-
+ radi
- ne radi
COJ2+
L4D2 i 1+
Far cry 2-
Batman-
trine+
Pure+
The path+
DMC4-
assassins creed-
Nekuzim u cem je problem? Ja sam ti pogedao moj pc i vidim da imas single i neku agp grafu od 256 mb i nema teorije da pokrenes sabotera..Sta ti tu nije jasno?
+ radi
- ne radi
COJ2+
L4D2 i 1+
Far cry 2-
Batman-
trine+
Pure+
The path+
DMC4-
assassins creed-
Čekaj, frend mi je imao ATI 1650 donedavno i mogao je igrati Far Cry 2 na Med-Low postavkama... A i procesor je neki jadan bio... Kako ti ne možeš?
+ radi
- ne radi
COJ2+
L4D2 i 1+
Far cry 2-
Batman-
trine+
Pure+
The path+
DMC4-
assassins creed-
Čekaj, frend mi je imao ATI 1650 donedavno i mogao je igrati Far Cry 2 na Med-Low postavkama... A i procesor je neki jadan bio... Kako ti ne možeš?
izbaci mi nekakav error
Je li tko uspio srušiti sve ono što je označeno bijelim točkicama na mapi?
Je li tko uspio srušiti sve ono što je označeno bijelim točkicama na mapi?
je ko se bu s tim tolko mucil
ja sam unistil vecinu +sve sekundarne i primarne misije riješio
Jel u ovoj igri moguce saveati, a da te vrati bas tamo gdje si saveao, a ne na checkpoint?
Možda pomogne određenim korisnicima koji još jašu ATI x1xxx seriju
http://enbdev.com/download_en.htm
Meni je čovik pomoga, odigrao Resident Evil 5 na ati x1950pro =DDD. A kartica je legacy i CAPCOM je odbebao, makar je ista hardverski dx9 ko službeno podržana 6600.
s beta patchom, opet kašljuca, black screen nakon uvodne reklame i loadinga....
radi li igra sa Ati-jevim karticama i kako?
radi li igra sa Ati-jevim karticama i kako?
Meni ne radi, ali mi komp ne zadovoljava minimalne zahtjeve
Ja sam je odigrao, i mogu reći da je to igra kojoj ću se vraćati još koji put...Igra je zaista izvrsna, dugotrajna, a što je najbolje, i nakon što se prođe glavna priča, tu je još mnogo novih, zanimljivih misija, i dovoljno nacista za ubijanje...
Interesira me dali ce izaci neki finalni patch i kada, koji ce popraviti pogreske oko ati-evih kartica znam za beta patch ali ne valja ...
I ja imam problem s beskonacnim Loadingom.....pokusao sam patch mijenjao affinity i priority i nista nije pomoglo....inace imam windows Quad Core 2.50 Ghz Nvidia 9800gt 4 gb ram molim vas ako neko ima rješenje bio bi mu zahvalan ko bogu cujem da je dobra igra a nemog je igrat zato pomozite molim vas
Gledajte ljudi, stvar je u tome da li imate legalnu ili ilegalnu verziju igre. Kad ste igru skinuli s torrenta, crackirali ste igru, i ako imate ATI kartice igra se zamrzavala (što je i meni bio slučaj). Kad je došao dugo očekivani patch, vjerovatno ste ga instalirali te pokušali pokrenuti igru. Vidjeli ste poruku da morate unesti ispravan CD/DVD. Dakle, patch je poništavao stari crack. I vi ste vjerovatno opet stavili stari crack koji je opet sve vratio na isto...Dakle, igra je ponovno blokirala. I to je to. Ja sam zahvaljujući crnoj magiji uspio pokrenuti i igrati igru, ali to je zabranjeno spominjati na ovom forumu, pa...
Ja vjerujem da je igra odlična...samo me je*e ovaj black screen...pa ako mi neko može pomoći...pls nek mi pomogne...
Meni radi bez problema na full 1680x1050! Ima par muha ali radi i nema zamrzavanja! Cra.ked! Sa patchom!