The Godfather 1 je bio ok ali nije me bas nesto posebno imresirao. Mnogo bolja mi je bila Mafia iako dosta straija od njega. Ali posto jos nema najavljenog datuma izlasak Mafia 2
zanimala bi me vasa misljanja vezena uz Godfathera 2 meni ovo izgleda obecavajuce a izlazi uskoro 7. travnja 2009
.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bolja je mafia
Da i meni izgleda bolje narocito otkako sam saznao da nije bas zahtjevna:
System requirements:
CPU: Core 2 Duo 2.8 GHz
RAM: 2 GB RAM
Hard Drive: 9 GB free HDD
Video: 256 MB T&L capable DirectX 9.0c
GeForce 7600 or higher
Meni je godfather 2 super igrica, igram je na Toshiba labtopu koji ima procesor 2130 Megaherci, 4 gb Ram memorije, 512 mb grafička kartica, Windows 7 operativni sistem. Iako piše da za igranje treba procesor od 2800 megaherci, na mom labtopu igrica radi perfektno bez problema na maximalnoj grafičkoj konfiguraciji. I još mnogo igrica sam igrao koje zahtijevaju još veću brzinu procesora i sve su radile bez ikakvih problema. Nemora da znači ako piše u sistemskim zahtjevima igrice 2500 Mhz ili 2800 Mhz ili čak 3000 Mhz samo je potrebno da imaš više RAM memorije i jaču grafičku karticu nego što igrica zahtijeva, a procesor može biti slabiji kao što je u mom slučaju 2130 Mhz. Igrao sam mnogo starijih igrica u kojima piše da je potreban 32-bita operativni sistem i sve su odlično funkcionisale na Windowsu 7 koji je 64-bita.
Meni je godfather 2 super igrica, igram je na Toshiba labtopu koji ima procesor 2130 Megaherci, 4 gb Ram memorije, 512 mb grafička kartica, Windows 7 operativni sistem. Iako piše da za igranje treba procesor od 2800 megaherci, na mom labtopu igrica radi perfektno bez problema na maximalnoj grafičkoj konfiguraciji. I još mnogo igrica sam igrao koje zahtijevaju još veću brzinu procesora i sve su radile bez ikakvih problema. Nemora da znači ako piše u sistemskim zahtjevima igrice 2500 Mhz ili 2800 Mhz ili čak 3000 Mhz samo je potrebno da imaš više RAM memorije i jaču grafičku karticu nego što igrica zahtijeva, a procesor može biti slabiji kao što je u mom slučaju 2130 Mhz. Igrao sam mnogo starijih igrica u kojima piše da je potreban 32-bita operativni sistem i sve su odlično funkcionisale na Windowsu 7 koji je 64-bita.
Stvarno dirljivo :)
Haha!!! Posto ti laptop ima 4gb rama i 512mb graficku da to onda nije dual core procesor na 2.1ghz, a posto igra zahtijeva single core na 2.8 ghz onda si debelo ispunio zahtjeve. Probaj igrati GTAIV pa onda reci da proc nije bitan.