The Godfather 2 (igra)

poruka: 6
|
čitano: 4.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
The Godfather 2 (igra)

The Godfather 1 je bio ok ali nije me bas nesto posebno imresirao. Mnogo bolja mi je bila Mafia iako dosta straija od njega. Ali posto jos nema najavljenog datuma izlasak Mafia 2Plač zanimala bi me vasa misljanja vezena uz Godfathera 2 meni ovo izgleda obecavajuce a izlazi uskoro 7. travnja 2009Osmijeh.

Bagi !
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 18:40 (Bagi).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Godfather 2 (igra)

Bolja je mafia

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Godfather 2 (igra)

Da i meni izgleda bolje narocito otkako sam saznao da nije bas zahtjevna:

System requirements:

CPU: Core 2 Duo 2.8 GHz

RAM: 2 GB RAM

Hard Drive: 9 GB free HDD

Video: 256 MB T&L capable DirectX 9.0c

GeForce 7600 or higher

Bagi !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: The Godfather 2 (igra)

Meni je godfather 2 super igrica,  igram je na Toshiba labtopu koji ima procesor 2130 Megaherci, 4 gb Ram memorije, 512 mb grafička kartica, Windows 7 operativni sistem. Iako piše da za igranje treba procesor od 2800 megaherci, na mom labtopu igrica radi perfektno bez problema na maximalnoj grafičkoj konfiguraciji. I još mnogo igrica sam igrao koje zahtijevaju još veću brzinu procesora i sve su radile bez ikakvih problema. Nemora da znači ako piše u sistemskim zahtjevima igrice 2500 Mhz ili 2800 Mhz ili čak 3000 Mhz samo je potrebno da imaš više RAM memorije i jaču grafičku karticu nego što igrica zahtijeva, a procesor može biti slabiji kao što je u mom slučaju 2130 Mhz. Igrao sam mnogo starijih igrica u kojima piše da je potreban 32-bita operativni sistem i sve su odlično funkcionisale na Windowsu 7 koji je 64-bita.

15 godina
neaktivan
Juleee kaže...

Meni je godfather 2 super igrica,  igram je na Toshiba labtopu koji ima procesor 2130 Megaherci, 4 gb Ram memorije, 512 mb grafička kartica, Windows 7 operativni sistem. Iako piše da za igranje treba procesor od 2800 megaherci, na mom labtopu igrica radi perfektno bez problema na maximalnoj grafičkoj konfiguraciji. I još mnogo igrica sam igrao koje zahtijevaju još veću brzinu procesora i sve su radile bez ikakvih problema. Nemora da znači ako piše u sistemskim zahtjevima igrice 2500 Mhz ili 2800 Mhz ili čak 3000 Mhz samo je potrebno da imaš više RAM memorije i jaču grafičku karticu nego što igrica zahtijeva, a procesor može biti slabiji kao što je u mom slučaju 2130 Mhz. Igrao sam mnogo starijih igrica u kojima piše da je potreban 32-bita operativni sistem i sve su odlično funkcionisale na Windowsu 7 koji je 64-bita.

Stvarno dirljivo :)

Gamers Don't Die, They Respawn.
16 godina
neaktivan
Juleee kaže...

Haha!!! Posto ti laptop ima 4gb rama i 512mb graficku da to onda nije dual core procesor na 2.1ghz, a posto igra zahtijeva single core na 2.8 ghz onda si debelo ispunio zahtjeve. Probaj igrati GTAIV pa onda reci da proc nije bitan.

Loyal to the game
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice