- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem sa questom:
- Ill Met by Moonlight
Naime ponuđene su mi opcije da spasim ili eliminiram Sindinga(vukodlaka), izborom jedne ili druge opcije dovodi do BUG-a u igri. BUG se očituje u tome da on ostaje živ ili mrtav(ovisno o izboru) u zatvorskoj ćeliji, a trebao bi ostati u špilji(Bloated Man's Grotto), nadalje na mapi nakon zavšetka questa špilja se očituje kao ne očišćeno mjest(eng. not cleared).
Da zaobiđem quest ili ima riješenja.
PS:
Šta ste odabrali:
9 | Save him |
---|---|
6 | Kill him |
Imam problem sa questom:
- Ill Met by Moonlight
...
Bugs
Even after the quest Ill Met By Moonlight, the grotto may not be marked as cleared.
- Returning to the Grotto after it reverts back to its non-quest form and killing the Bears and Spriggans that inhabit it will result in it being labeled as cleared.
Stoka.
Nemogu vjerovati a baš se ponada da cu igrati na PC-u
A gdje piše da ne ćeš igrati?
"Samo sam izjavio kako je očekivanje / potraživanje [Dawnguarda] na današnji datum neosnovano. Nisam rekao da ta najava nikad neće doći."
Nitko nije službeno izjavio da će Dawnguard izaći na PC i PS3 mjesec dana nakon izlaska na XBOXu. A svi su to očekivali. Pete Hines je to na šlampavi način demantirao pa je došlo do nesporazuma. Pa su naknadno pojasnili da također nitko nije rekao da Dawnguard na PS3 i PC ne će nikad doći. Samo se ne zna kad. Uostalom, taman su toliko glupi da si uskrate zaradu s još dvije platforme.
EDIT: Kolko ja vidim cijela stvar kasni jer postoji nekakav problem s patchanjem PS3 verzije. Oni još nisu dobili patch 1.6 a vani je već 1.7 koji je obavezan da bi se mogao igrati Dawnguard. Pa vjerojatno trenutno rade na tome i kad završe s tim onda kreće dovršavanje i prodaja Dawnguarda za PC i PS3.
Evo baš se skida igra, prvi elder scrolls koji ću igrati. Ima li nešto važno što bih trebao znati prije igranja? Samo se nadam da će moj komp to moć izgurat.
Evo baš se skida igra, prvi elder scrolls koji ću igrati. Ima li nešto važno što bih trebao znati prije igranja? Samo se nadam da će moj komp to moć izgurat.
Da igra zapravo nije TAKO dobra.
Hoće neboj se, samo sjedi i peglaj. Sam si stvaraj dojmove.
Ma igra je dobra . Moja preporuka je koristi modove to ti dodatno poljepša igranje . Ja sam na oko 80% igre , a imam 178 sati igranja .
Jedna brzinska provjera
Da vas cujem...
19 | Stormcloaks |
---|---|
20 | Empire |
A gdje piše da ne ćeš igrati?
"Samo sam izjavio kako je očekivanje / potraživanje [Dawnguarda] na današnji datum neosnovano. Nisam rekao da ta najava nikad neće doći."
Nitko nije službeno izjavio da će Dawnguard izaći na PC i PS3 mjesec dana nakon izlaska na XBOXu. A svi su to očekivali. Pete Hines je to na šlampavi način demantirao pa je došlo do nesporazuma. Pa su naknadno pojasnili da također nitko nije rekao da Dawnguard na PS3 i PC ne će nikad doći. Samo se ne zna kad. Uostalom, taman su toliko glupi da si uskrate zaradu s još dvije platforme.
EDIT: Kolko ja vidim cijela stvar kasni jer postoji nekakav problem s patchanjem PS3 verzije. Oni još nisu dobili patch 1.6 a vani je već 1.7 koji je obavezan da bi se mogao igrati Dawnguard. Pa vjerojatno trenutno rade na tome i kad završe s tim onda kreće dovršavanje i prodaja Dawnguarda za PC i PS3.
Bethesda i microsoft su zajedno, cisto sumnjam da je to problem nego to je tako objavljeno, jer je to odlicna reklama za xbox. Picijasima daju modworkshop i misle da bi mi sada trebali bit zadovoljni? Cista politika, nista neobicno.
ps* glasajte za stormclokse samo radi talmora :D
Jedno brzinsko pitanje, kako da vratim onu glupaču Lydiu?
Žene.
Jednom kada sam ju zagubio, vratila mi se ponovnim ulaskom u igru, a sada ju više ne mogu naći.
Btw. igra me zakovala za stolac, ajme.
Ne moram ni pričati!
Žene.
Potraži je tamo gdje si je zadužio na revers.
Žene.
Followala me je i nisam joj nigdje rekao da čeka.
Damn!
A imam par važnih stvari kod nje.
DafuQ
Instalira san onaj High texture pack DLC te u SkrimPrefs.in sam doda bEnableFileSelection=1 ispod [Launcher].
Kad pogledam u Data Files nema mi texture DLC-a, a imaju ostali modovi koje imam. Dali se i taj DLC triba pojavit u Data files?
Neznam dali radi pošto nevidim rezliku jer sam uzea novu grafu i sad igram sve na max pa mi ovako ionako izgleda sve lipše. Ona verzija je igre.
Instalira san onaj High texture pack DLC te u SkrimPrefs.in sam doda bEnableFileSelection=1 ispod [Launcher].
Kad pogledam u Data Files nema mi texture DLC-a, a imaju ostali modovi koje imam. Dali se i taj DLC triba pojavit u Data files?
Neznam dali radi pošto nevidim rezliku jer sam uzea novu grafu i sad igram sve na max pa mi ovako ionako izgleda sve lipše. Ona verzija je igre.
Texture dlc ti se treba pojaviti u Data Files, ali mi nije jasno zašto si išao pisati bEnableFileSelection=1?
Ako si to pisao da omogućiš dlc, to ti za njegovo omogućavanje nije potrebno.
A kako onda omogućit? Kad izbrišem bEnableFileSelection=1 onda nemogu uć u Data files.
Jel se omogućuje isto kao i oni ostali modovi? Btw nije orginal verzija.
A kako onda omogućit? Kad izbrišem bEnableFileSelection=1 onda nemogu uć u Data files.
Jel se omogućuje isto kao i oni ostali modovi? Btw nije orginal verzija.
Ako nije originalna verzija, onda zbilja nemam pojma.
Žene.
Followala me je i nisam joj nigdje rekao da čeka.
Damn!
A imam par važnih stvari kod nje.
DafuQ
Ajde u Dragon's Reach i potraži je po dvorcu, ili u kući (ako ju imaš).
Dali iko zna kako na neorginal verziju instalirat High Textures DLC?
Dali iko zna kako na neorginal verziju instalirat High Textures DLC?
Skini 2k textures, još bolja stvar. Prvo skineš skyrim mod nexus manager i onda preko njega instaliraš taj mod. Imaš hrpu tutova na youtubeu.
DLC, šta to znači? i ovaj Downguard nastavak, jel će se to moć besplatno skinut ili će se morat kupit posebno(CD-key, DVD) kao i Skyrim original? Hvala.
DLC, šta to znači? i ovaj Downguard nastavak, jel će se to moć besplatno skinut ili će se morat kupit posebno(CD-key, DVD) kao i Skyrim original? Hvala.
Dodatak za igru s novim lokacijama, likovima, questovima, itd. Pitanje je hoće li uopće izaći za PC, izašao je samo na xBoxu,
Evo uspija san istalirat DLC. Bilo mi se instaliralo u krivu mapu unutar Sykrim direktorija.
Sad sam popravija i sve radi odlično, razlika je primjetna a fps drop skoro nikakav.
Dodatak za igru s novim lokacijama, likovima, questovima, itd. Pitanje je hoće li uopće izaći za PC, izašao je samo na xBoxu,
Pitam jer ću uskoro kupit igru Skyrim, pa me zanima jel moguće onda uz taj original skinut to džabe s te stranice, ili se mora kupit novi Dvd za to, Skyrim je sada 300kuna, pa ako se mora kupit taj dodatak koliko je procijena da će to koštat ako se plaća? To me zanima, al koliko sam skužio, to se može džabe skinut negdje preko neta.
Evo ti ga tu jeftinije, kad si vec propustio akciju kad je bio 150. Sto se tice Dawnguarda, ne zna se jos, na XBoxu kosta 1600 MPa, znaci cca 130 kn.
Evo krenuo sam jučer igrati, ugl. prešo sam misiju u onoj špilji kad idem čarobnjaku po neki kamen i ubio sam zmaja kraj onog tornja. Primjetio sam da je igra u nekim stvarima jako slična falloutu, al opet je to drukčiji tip igre. Skyrim mi se više sviđa baš zbog nekakvog srednjovjekovnog okruženja.
I još jedno pitanje- Kome se pridružiti? Vojsci ili pobunjenicima?