Može li preporuka za dobre modove u igrici??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto, instaliram li ja mod ručno prebacivanjem u datoteku, ili preko ModManager-a, mod neće da mi radi. Pokušam ga obrisati, pa ponovno instalirati i aktivirati, i neće. Probao sam sa najmanje 20 modova, i ista situacija se dešava.
A sad, imam još čudniji problem! Nakon što sam junački zaustavio bijes zmaja u Riverwood-u, cijeli Skyrim mi je postao grad duhova! Više nigdje "živućeg" NPC-a! Zašto?
Imaš li najnoviji patch? Sačuvaj saveove, reinstaliraj i snimi najnoviji ga, to bi moglo rješiti duhove.
Jeli itko rješio onog Esbjerna u Ratwayu..Ja diđem tamo i on ide otvorit vrata i bloka???Što sad?
Imaš li najnoviji patch? Sačuvaj saveove, reinstaliraj i snimi najnoviji ga, to bi moglo rješiti duhove.
Da. Sve sam uradio već odavno kako si kazao, ali ista stvar se dešava. Zapravo, ono nekada "radi", dakle - prilikom ponovnog pokretanja igre par puta, najednom se "probudi" i sve bude u redu. Ono što sam zamijetio sada recimo, prije 2 min. kad sam ušao da u Riverwood-u stvarno nema nikoga, ni u jednoj kući, da li je moguće da ih je zmaj sve pobio? Pa prvo ne bi trebao moći Delphine, jer je ona dio main quest-a... I da, prilikom ovog pokretanja, NPC-i se pojavljuju svuda, osim u Riverwood-u.
Jeli itko rješio onog Esbjerna u Ratwayu..Ja diđem tamo i on ide otvorit vrata i bloka???Što sad?
Odgovoreno 1000 puta, na google ukucaj esbern bug
Jel update 8 najbolji i najzadni update?
Par pitanja vezanih za gameplay:
1. Koristite li fast trawel?
2. Posjedujete li konja?
3. Imate li kucu?
4. Imate li zenu?
5. Imate li psa, ako da koristite li ga ikada?
6. Koristite li pomoc u rijesavanje questova (pod ovim mislim na pomagaca kao sto je Lydia)?
7. Na kojoj razini igrate (easy, advanced itd...)?
8. Koji ste lvl.?
9. Koliko dugo igrate?
10. Koja ste rasa (Nord, Imperial itd...)?
Cisto informativno...
- ne
- da (al nisam ga kupio)
- više njih
- ne
- ne
- ne
- master
- 63
- 169h (s tim da comapnionse i magove još nisam obavio, to ću s drugim likom kad dođe Dawnguard)
- redguard
- ne
- da (al nisam ga kupio)
- više njih
- ne
- ne
- ne
- master
- 63
- 169h (s tim da comapnionse i magove još nisam obavio, to ću s drugim likom kad dođe Dawnguard)
- redguard
Svakako zavidni odgovori
2. da, shadowmere
3. tri
4. da
5. imao, krepo mi začas
6. kod prvog prelaska uzeo lydiu, kod drugog onu drocu iz companionsa al mi krepala također, tako da nemam nikog trenutno
7. master
8. završio s muškim likom negdje oko 50. levela, sad sam na 27. s likušom
9. ne brojim, stvarno
10. nord, oba prelaska
1. Nikad - sveto pravilo.
2. Usko povezan sa Shadowmereom jer mi je Frost crk'o... :'(
3. Samo u Riftenu.
4. Žene su glupe.
5. Ne, ubijam svakog kojeg vidim.
6. Nikada.
7. Master - isto sveto pravilo.
8. 300+ sati sa dark elf-om, 5+ sati sa khajiitom.
9. Dark elf i khajiit (assassin + thief majka).
1. Da
2. Da, Shadowmerea
3. Da, par komada
4. Ne
5. Da, ne koristim ga nikako
6. Ne
7. Master
8. 58.
9. Neznam koliko je bilo, neda mi se provjeravati
10. Imperial
1.Ne
2.Da
3.Da tri kuce
4.Da
5.Imam...Nisam ga nikad koristio
6.Nikada...Sve sam rešetam
7.Master
8.Nord 66
Dark elf 48
9.Nord 172h
Dark elf 73h
10.Nord Dark elf
Divim se ovima koji ne koriste fast travel.
Ja nemam zivaca setat od jednog kraja mape do drugog.
Same here..
Neda mi se pješačit po pola sata- sat- dva.
2. Posjedujete li konja?
3. Imate li kucu?
4. Imate li zenu?
6. Koristite li pomoc u rijesavanje questova (pod ovim mislim na pomagaca kao sto je Lydia)?
8. Koji ste lvl.?
9. Koliko dugo igrate?
Cisto informativno...
1. Da
2. Kako kad
3. Ne
4. Sto ce mi
5. Imam, ali ga rijetko koristim
6. Lydia je glupa, braca Vilkas i Farkas su majka
7. Master
8. 50+
9. 200+
10. Nord
Ako ikog zanima...
1.Da
2.Ne
3.Da
4.Ja sam zena!? imam muskarca :P
5.Sa ork lasom ne, sa breton nekro da
6.samo sa breton klasom (necro armija)
7. master
8.orc 60, breton 37
9. sve skupa oko 200h.
10.orc, breton (famela oba)
Same here..
Neda mi se pješačit po pola sata- sat- dva.
Ja znam tu i tamo malo propješačit ili projahat ali uglavnom koristim fast travel
I kako to da ne "koristite" žene?
Veoma su dobar izvor novaca.
Novca ionako ima previše nakon jedne točke u igri.
2. Posjedujete li konja?
3. Imate li kucu?
4. Imate li zenu?
8. Koji ste lvl.?
9. Koliko dugo igrate?
Cisto informativno...
1. Ponekad da.
2. Da.
3. Da (koju nisam ni platio :)
4. Da.
5. Ne.
6. Ne.
7. Advanced.
8. 31.
9. 100+
10. Nord.
Moji su rezultati jos najjadniji
Hvala a sudjelovanju
Samo da vas pitam koji imate original Skyrim, da li je to miltilanguage ili samo 1 jezik? Mene zanima da pričaju na njemačkom. Ako kupim npr. englesku verziju, da li se može promijeniti u njemački jezik? Hvala!
Zato ja mogu jer sam živio u Njemačkoj i tamo išao u osnovnu školu pa mi je skoro kao i hrvatski. Da li ima mogučnost prilikom instaliranja uzabrati njemački jezik?
Skoro sam sto posto siguran da Švabski voice-pack ne postoji.
...Da li ima mogučnost prilikom instaliranja uzabrati njemački jezik?
Prije nego na Steamu pokreneš instalaciju u Libraryu odeš na Skyrimov Properties i pod tabom Language odabereš German. I tek onda pokreneš instalaciju.
Ako instalacija slučajno počne odmah nakon što kupiš igru, pauziraj instalaciju, izbriši do tada skinute datoteke pomoću opcije Delete Local Content..., onda promjeni jezik i opet pokreni instalaciju.
A sve to zato jer ako promijeniš jezik nakon što je već instalirana engleska verzija moraš opet skidati cijelu igru. Pa si uštedi muke i frustracija ponovnog skidanja...
Postoji
Htio bih kupiti original ali da mogu igrati na njemačkom. Sada to sve pokušavam isprobati preko crackirane igre ali mi ne uspjeva kada stavim zadnji patch (prije patcha radi). Samo me zanimaju iskustva od vas koji imate originale da li se može odmah u startu prilikom instalacije podesiti njemački da ne kupujem igru napamet.
EDIT: dok sam pisao ovu poruku kolega gore mi je već odgovorio na pitanja. Hvala!
Koje modove sa Steam Workshopa koristite? Da, znam da je Nexus jaci ali mi je Workshop s obzirom da mi je Skyrim na Steamu prakticniji pa...
Koji su najbolji? Ja sam sad malo kopkao po workshopu i poskidao si ih par pa da usporedimo.
Previše ih ima da bi mi se dalo napraviti listu
A na Stemu je dostupan 1.7 beta patch. Pa tko hoce nek proba. Ja čekam nove verzije SKSE-a i Script Dragona.