The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.813
|
čitano: 349.581
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
The Elder Scrolls:Online

Šta se svi zakačili za tu pretplatu,mislim ako će bit klasična onda će vrlo vjerovatno igra imat 1 mjesec besplatan,jer su to imali apsolutno svi mmorpgovi koji su imali pretplatu,to je dosta vremena da skontaš jel ti leži igra ili ne.

Ako sam dobro skužio ne može se probat na tuđi beta account jer se client može skinut samo putem linka kroz mail,jel mi može itko odgovorit na ovo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 23:12 (evang).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: The Elder Scrolls:Online
DeniZg kaže...

SWTOR je podbacio zbog nebrojeno puno razloga, kao npr. katastrofalnog engine-a, prevelikog broja servera, tvrdoglavosti i bahatosti developera itd itd.

Sa ovime se ne slažem, jer ako je SWTOR tolika katastrofa što je onda pak WOW. . .

13 godina

Najbolja mi je fora kod tih closed beta ili beta...kada igra je krcata bugova,ali zato shop sa pravom lovom,radi kao podmazan xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Igrao sam danas 5-6 sati betu i od bugova sam naišao samo na jedan ( Prilikom logiranja zapeo sam u nekom kamenu ). . .sve ostalo radi savršeno, što je totalno čudno za Bethesdu.

Isto tako primijetio sam da za sada nema shopa koj traži prave pare. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Igrao sam danas 5-6 sati betu i od bugova sam naišao samo na jedan ( Prilikom logiranja zapeo sam u nekom kamenu ). . .sve ostalo radi savršeno, što je totalno čudno za Bethesdu.

Onda imaš sreće, jedan lega je igrao sat vremena i već naletio na dva. Prvi je bio kad je prodavao stvari, nakon toga je lik ostao nepomičan, a drugi je bio CTD pri pokušaju odlogiranja.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan

mene zanima jedna stvar. vi dečki koji igrate betu hoćete li kupiti igru???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Moze li se probati pvp u beti?

Kakvi su dojmovi, ima li laaga u pvp-u?

Kakvi su sistemski zahtjevi za pvp?

17 godina
NiramX kaže...
Rocinante2112 kaže...

samo da adresiram SWTOR,njih je EA rushao,ne bioware. bioware je samo developer (oni su krivi za neke druge stvari ,vecinom se slazem s tobom u vezi tih stvari)

Da razriješimo jednom za svagda. SWTOR je podbacio zato što je kombinirao dobar gameplay i savršen storytelling, ali to je igra za jednog igrača. Multiplayer komponenta (a u pitanju je MMO!!!) je ono što nije dobro (ne svi aspekti, doduše, ali većna). To je prije KOTOR 2.5 nego MMO, ali da je SP dio odličan, to bez daljnjeg. Kao veliki fan SW svemira (bacite pogled na Yoda avatar) još uvijek ju povremeno igram.

Sada, kako će ESO proći, s obzirom na veliku bazu fanova (od kojih je dosta, bez sumnje, spremno iskeširati i poveće sume) tek će vrijeme pokazati. U svakom slučaju, ovo su tranzicijska vremena za MMO naslove, ali u kojem će se smjeru sve odvijati, to tek treba vidjeti.

DOBAR GAMEPLAY I SAVRŠEN STORYTELLING. Mislim si not sure if trolling or fanboy... onda pogledam avatar {#}

14 godina

swtor nije bio siguran što zeli biti. imao je dobar story i mogucnost izbora (kao recimo light verzija kotora) a bio je multiplayer igra...

al combat ko combat nije dobar,opcentio hotkey mmoi su proslost i dosadni dozla boga. stisnem 1,moj lik stoji i maše,stisnem 2 pa napravi nešto pa cooldown...itd itd

13 godina
ZujoVg kaže...

mene zanima jedna stvar. vi dečki koji igrate betu hoćete li kupiti igru???

Naravno. . .Barem do LVLa 50, a dalje ovisi sve o tome kakva će igra biti na kraju.

dayvee kaže...
Diazz72 kaže...

Moze li se probati pvp u beti?

Kakvi su dojmovi, ima li laaga u pvp-u?

Kakvi su sistemski zahtjevi za pvp?

Ja sam probao PVP 1 na 1, ali čini mi se da se može i sa više igrača jer sam vidio prozor za prijavu na PVP/PVE

Pa dojmovi su OK, jedina stvar koja mi smeta je to kaj možeš proči kroz igrača/npci-a te kad igraš iz prvog lica to je malo iritantno. . .( pogotovo ako igraš sa mačem )

Čini mi se da ovo nije officijalno, ali ne bi trebalo biti daleko od istine -> http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3734&game=The%20Elder%20Scrolls%20Online

18 godina
protjeran
Rocinante2112 kaže...

swtor nije bio siguran što zeli biti. imao je dobar story i mogucnost izbora (kao recimo light verzija kotora) a bio je multiplayer igra...

al combat ko combat nije dobar,opcentio hotkey mmoi su proslost i dosadni dozla boga. stisnem 1,moj lik stoji i maše,stisnem 2 pa napravi nešto pa cooldown...itd itd

treba praviti razliku izmedju mmoRPG-ova i mmo-shootera(akcijskih mmo-ova),dva podzanra koji ne mogu funkcionirati na isti nacin.

Konacno je poceo trend pravljenja akcijskih mmo igri,sto znaci nestrpljivi,brzopleti shooter igraci napokon  mogu uzivati u mmo-vima po njihovoj mjeri.Pa ce vjerovatno prestati trolati po mmorpg forumima o dosadnom i zastarjelom  combatu .A to je jedini nacin kako mmorpg-ovi mogu funkcionirati i vrijeme to dokazuje.

Meni je Eve najbolji mmorpg ali combat je dosadan i nije me briga jer je to odlicna i zabavna igra kao jedan zivi univerzum gdje je fokus na interakciju izmedju igraca.Nazalost ESO po svom ogranicenom konceptu nece to pruziti iako po open world TES  univerzumu   trebao.Zenimax online studio (bethesda game studio nema nikakve veze ESO) je napravio los posao.

Ako ste pratili razvoj ESO-a,po prvotnoj zamisli trebao je biti cisti SW TOR klon sa tri frakcije,nakon debakla TOR-a odbacuju u hodu taj koncept i fokusiraju se na koncept GW2,koji je trebao biti mesija u zanru,zar ne?... sad na kraju ESO je sklepan kao frankestainov monstrum,nekakav akcijski,story  driven,rpg,pvp...hibrid ... od onih 200 mil $ vjerovatno su na mmo gameplay potrosili samo 20k. Voice acting i nekakav iluzijski personal story,nemaju  sto traziti u mmo-vima.

18 godina

buduci da je beta 20 giga ima li da se moze skinut beta client ako se zalomi da upadnem u betu? jer dok skinem 20 giga proci ce beta event {#}

It's not who u are, it's who u know.
13 godina

Zato se stavi skidati dan ranije ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

sa mojom brzinom nece bit moguce skinut 20 giga u danu... zato i pitam ima li di skinit unaprid client

13 godina

Pa beta ti je vec pocela, jos veceras i nesto malo sutra, te gotovo. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

pa nisam upao u betu, govorim za ubuduce, trebao si procitat moj originalni post zasto zelim unaprid skinut client

14 godina
neaktivan

pitanje za ekipu koja igra betu

da li su vam maxali u beti do kojeg levela mozete doci??

vidio sam da ustvari koristite samo 4 abilitia koji su povezani za hotkey. da li kad prebacite na mačeve recimo se ti ability na hotkeyevima se mjenjaju ili morate to unaprijed nekako namjestiti.

da li imate kakav cooldown na ability ili je kao sto su rekli da se stamina troši možete li 3 puta za redom recimo ccat ili stunat

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

i mene zanima što više info što mozemo dobit o combatu.

ajmo raspisite se.

djabe pricat o contentu ako sami core gameplay nevalja (combat)

18 godina

za mene je ovo kao skyrim online, sa par novih featura.

cini mi se da je ovo kao guild wars 2 po pitanju pvp-a, jer ocigledno je da je igra heavy pvp orijentirana kad je cijelo jedno podrucje ogromna pvp mapa. e sad, dal se isplati placat monthly fee za nesto sto mozes igrat mukte po pitanju pvp-a (guild wars 2 WvW) iili davat monthly fee za istrazivanje koje i ovako i onako mozes radit u skyrimu (opet mukte)

za ljude koji nisu igrali skyrim igra je odlicna, za one koju jesu, vec znas sta ocekujes...

13 godina

Mene zanima jel' igra puna loading screenova kao što se priča. Nakon jezivog iskustva sa SWTOR-om, ne bih htio još jednom proživljavati festival učitavanja na svakom koraku.

14 godina
Obi Wan kaže...

za mene je ovo kao skyrim online, sa par novih featura.

cini mi se da je ovo kao guild wars 2 po pitanju pvp-a, jer ocigledno je da je igra heavy pvp orijentirana kad je cijelo jedno podrucje ogromna pvp mapa. e sad, dal se isplati placat monthly fee za nesto sto mozes igrat mukte po pitanju pvp-a (guild wars 2 WvW) iili davat monthly fee za istrazivanje koje i ovako i onako mozes radit u skyrimu (opet mukte)

za ljude koji nisu igrali skyrim igra je odlicna, za one koju jesu, vec znas sta ocekujes...

mapa je ista ko skyrim ili?

kako travel funkcionira?

evo kolega je baš pitao jeli ima loadinga svake ''mape'' tj. zone ili kako je to rijeseno?

AJMO INFORMACIJE POBOGU. je*emu što bi dao da imam betu,napiso bi cijelu jednu stranicu o svim aspektima igre...

13 godina

Evo ašto ja mislim te tzv. AAA igre više neće nikad biti popularne,unatoč kritikama umjesto da troše lovu na popravljanje same igre oni će vjerovatno ulupat gomilu love na ovakve gluposti,budućnost mmorpgova je "niche" igrama

http://www.elderscrollsonline.com/en/news/post/2014/01/23/esos-voice-cast-announced

2 0 hvala 0
13 godina
evang kaže...

Evo ašto ja mislim te tzv. AAA igre više neće nikad biti popularne,unatoč kritikama umjesto da troše lovu na popravljanje same igre oni će vjerovatno ulupat gomilu love na ovakve gluposti,budućnost mmorpgova je "niche" igrama

http://www.elderscrollsonline.com/en/news/post/2014/01/23/esos-voice-cast-announced

Angažiraju puno poznatih glumaca, izazovu vau efekt, ljudi pokupuju primjerke igre, skuže nakon mjesec-dva da igra nije baš nešto i prestanu igrati. Izdavaču lova u džep od prodanih primjeraka, konverzija igre u F2P itd. Sve već viđeno.

Meni je facinantno koliko ova igra kroz svoj razvojni put podsjeća na SWTOR: vrlo malo konkretnih informacija, tu i tamo neki gameplay isječak od par sekundi, puno medijskog "hypa", gomila love odlazi na "voice acting" i naravno, NDA (zabrana širenja informacija) do zadnjeg mogućeg trenutka.

15 godina
neaktivan

Kasni Božićni poklon je stigao, sve lijepo registrirano... sada samo dočekati taj 1. travanj {#}

Za one koji nisu vidjeli, prednarudžbe su otvorene, i premda je Imperial Edition zanimljiv, odabrao sam Standard.

Osobno sam uzeo preko GMG, tako da ne dobivam pristup 5 dana ranije nego samo 3, ali sam uštedio 25%, iliti jedan mjesec više.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...
evang kaže...

Angažiraju puno poznatih glumaca, izazovu vau efekt, ljudi pokupuju primjerke igre, skuže nakon mjesec-dva da igra nije baš nešto i prestanu igrati. Izdavaču lova u džep od prodanih primjeraka, konverzija igre u F2P itd. Sve već viđeno.

Meni je facinantno koliko ova igra kroz svoj razvojni put podsjeća na SWTOR: vrlo malo konkretnih informacija, tu i tamo neki gameplay isječak od par sekundi, puno medijskog "hypa", gomila love odlazi na "voice acting" i naravno, NDA (zabrana širenja informacija) do zadnjeg mogućeg trenutka.

to je i meni odma kliker upalilo...

ovo je prvi znak trule jabuke. teso bude zavrsio i gore nego swtor cini mi se. generalna MMO populacija igrača je sve manje tolerantna prema ''fejl'' launchovima i fejl mmoima u globalu... kak su krenuli,teso je samo jos jedan u nizu,a jos i subskripciju ima,nemrem naglasiti kolika je to ludost u danasnjem gaming svijetu

13 godina

Da ne ispadne da samo pljujem po ovoj igri, evo novi cinematic trailer u trajanju od 8 minuta, za slučaj da ga netko još nije vidio.

Također, obajvljene su informacije o pre-order packovima. Ako kupite skuplji "Imperial" edition, dobijete Imperial rasu otključanu za sve frakcije, mogućnost igranja bilo koje rase sa bilo kojom frakcijom,  early access  i još neke perkove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 13:49 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Stvarno su sjebali sa tim Imperialima sad one frakcije nemaju vise smisla...

1 0 hvala 0
18 godina

smijesno je to imperial race

a druga stvar nedopustanje pokazivanja contenta... ne moze zavrsit dobro. danas malo tko kupuje igru na nevideno, a jedan trodnevni beta test ti ne moze sve pokazati

17 godina
DeniZg kaže...

Da ne ispadne da samo pljujem po ovoj igri, evo novi cinematic trailer u trajanju od 8 minuta, za slučaj da ga netko još nije vidio.

Ovaj CGI im je prebolestan. Več dugo nisam gledao ovako dobar cinematic (uključujući i onaj prethodni) za neku igru još tamo od blizzardovih warcraft III i wow-a.

Da naprave dobru priču i snime film bez razmišljanja bi platio 50kn za IMAX ulaznicu.

14 godina
neaktivan

Ma igra ce failat 100% sve je to wec vidjeno od prije,

a cim su stavili subscription vidi se da su pohlepni...

WoW je zadnji mmo koji ce ljudi htjet placat da igraju

ali ovo sve novo nema sanse da zivi sa subskripcijom...

5 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice