Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 468.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ja većinom igram s nekim kojeg ima najmanje (medic, engenire), ali samo ako treba taktička igra. Ako treba napad ili obrana onda igram s Demoman ili Heavy što većinom igram kad je Payload ili Atack / Defense. Kad je neko "nemesis" onda uzmem Spy i polako im trpam nož u leđa {#}

EP, počivao u miru Božjem :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Jucer sam igrao spy 3 sata da ga naucim koliko toliko igrati, cak sam i na youtube gledao tutorial.. i trud se isplatio :)

...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 14:13 (rebelsy).

1 1 hvala 0
15 godina
Team Fortress 2

Evo juče kreno igrat, treba još vježbe :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: Team Fortress 2

Svi se ku*če skorovima. Ranko plače dok čita ovu temu

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

A sta da radim sa spyom + na random public serveru di igram sam ...

Lako je igrati timski kad imas nekog na tsu, ventrilu ili mumbleu... ajde ti ovim botovima na serveru dokazi da igraju timski...

Meni je u bilo kojoj MP igri tako, public server = radim sto hocu, kako hocu ... dok ako igram s klanom ili s nekom ekipom onda cu igrati timski...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 23:46 (rebelsy).
16 godina
rebelsy kaže...
dreammaker kaže...

A sta da radim sa spyom?

pitaj ranka, on je očito mentor.

btw slažem se s ostatkom posta koji si dodao kasnije..

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 23:46 (dreammaker).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

E sjeli su mi ko budali šamar

Inace ih je bilo 5 samo sto prikazuje max 4

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Evo i ja sam počeo igrati prije nekih tjedan dana (kada je postalo besplatno).

Prije sam igrao battlefield heroes ali ovo je 10x bolje. 

Za sada igram kao spy i heavy.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ne plačem, nego mi ide na živce kada dođe COD fan i hvali se scoreom koji opet neznači ništa u ovoj igri.

Igra je postala puno lošija od kada je Free, gotovoo neigriva. Medic, Spy, Engineer, su neigrive klase ovih dana kada nitko neigra timski već lete za prokleti score. COD fanovi, što sve neće pokvariti. I takvi se dođu odmah hvalisati scoreom, jer je to prvo što će učiniti, nije bitno što je Point izgubljen, ili je objekt pred početkom njihovog spawn-a. Mrzim kad se neigra timski, kad se leti za score-om, želim timsku igru kao što ie i bila uvijek prije nego što je free postala, i to je to. Zato dajem svima TD tko se dođe hvalisati tim prokletim scoreom, odmah prepoznam COD fan.

@rebelsy: Prije nego što je igra postala Free itekako se igralo timski.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 7:51 (Ranko Kukumar).

7 4 hvala 1
17 godina
Team Fortress 2

Od kad je free, mislim da se treba Pyra malo forsati jer ekipa još nezna sve taktike. Baš ću danas ako ne budem išao na more bacit malo. Ranko, ako budeš igrao pa ću se spojiti ;)

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Ne plačem, nego mi ide na živce kada dođe COD fan i hvali se scoreom koji opet neznači ništa u ovoj igri.

Igra je postala puno lošija od kada je Free, gotovoo neigriva. Medic, Spy, Engineer, su neigrive klase ovih dana kada nitko neigra timski već lete za prokleti score. COD fanovi, što sve neće pokvariti. I takvi se dođu odmah hvalisati scoreom, jer je to prvo što će učiniti, nije bitno što je Point izgubljen, ili je objekt pred početkom njihovog spawn-a. Mrzim kad se neigra timski, kad se leti za score-om, želim timsku igru kao što ie i bila uvijek prije nego što je free postala, i to je to. Zato dajem svima TD tko se dođe hvalisati tim prokletim scoreom, odmah prepoznam COD fan.

Za Medica ne znam da li je neigriv pošto s njim ne igram često, ali bez njega se jako teško pobijedi. A što se tiče Spya i Engiea - još uvijek odlične klase. Kod Engieja se nije puno promijenilo, osim što likovi ne kuže da je mini-sentry itekako opasan zbog brzine postavljanja pa je igra s Gunslingerom sad još zabavnija. Ako ne vjerujete, pitajte rebelsya {#} Meni je Spy trenutno najlakša klasa za igranje među tolikim newbieima. Sa Spyem često sam pokrećem igru jer Demomani i Soldieri ne znaju uništiti jedan je*eni sentry... Ali da, dosta ljudi ide za scoreom i na kraju za*ebu ne samo svoj tim, nego i score za kojim su išli. Ne znam za vas, ali najviše bodova s većinom klasa sam ostvario upravo kad sam igrao timski.

BTW pohvale domaćoj ekipi na HCL-ovom serveru - ljudi u timu stvarno slušaju savjete. Kad nekome velim da prebaci klasu - prebaci klasu (npr. jučer se broj snipera snizio sa 4 na 2 nakon moje primjedbe). A i svi su spremni za za*ebanciju.

I za kraj jedan video (bio je na blogu, ne znam jel' ga je netko ovdje postao) i neke moje slikice:

Moja nova maska Moja nova maska
Zadnja stvar koju ćete vidjeti Zadnja stvar koju ćete vidjeti
Neki Demoman me gore odbacio, sva sreća da imam sendvič Neki Demoman me gore odbacio, sva sreća da imam sendvič
Proslava Proslava
Pyro rush Pyro rush
HELLYEAH HELLYEAH
And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 9:54 (Horagio).
14 godina
neaktivan

Medic je najviše upropašten, jer healam Heavy-a i dođe mi ubercharge, dam mu ga, i lik ode u zaklon pokupiti medkit. Engineer je ajde opet malo kolko toliko i dalje manje ovisan o drugima, ali po meni je najbolja taktika kada se okupi 2-3 Engineer-a i naprave Sentry 3. levela na jednom opasnom mjestu, onda ga protivnički tim vrlo teško može unišiti, jer tko će uletjeti među 3 Sentry-a{#} Pored njih još kakav Dispenseer i to je to, pobjednička kombinacija. Za Spy-a treba imati malo osjećaja kada ući u cloack, kada se prerušiti i to je to. I to teško ide jer početnici nisu prošli trening pa neznaju gdje šta kako. Uglavnom, odličan post, i slažem se sa svime što si rekao = Bez Medica jako teško ide, a ako drugi ne surađuju i upropaštavaju Uberchargove, onda je time stvar još gora.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Medic je najviše upropašten, jer healam Heavy-a i dođe mi ubercharge, dam mu ga, i lik ode u zaklon pokupiti medkit. Engineer je ajde opet malo kolko toliko i dalje manje ovisan o drugima, ali po meni je najbolja taktika kada se okupi 2-3 Engineer-a i naprave Sentry 3. levela na jednom opasnom mjestu, onda ga protivnički tim vrlo teško može unišiti, jer tko će uletjeti među 3 Sentry-a{#} Pored njih još kakav Dispenseer i to je to, pobjednička kombinacija. Za Spy-a treba imati malo osjećaja kada ući u cloack, kada se prerušiti i to je to. I to teško ide jer početnici nisu prošli trening pa neznaju gdje šta kako. Uglavnom, odličan post, i slažem se sa svime što si rekao = Bez Medica jako teško ide, a ako drugi ne surađuju i upropaštavaju Uberchargove, onda je time stvar još gora.

Ne znam za baš za tu engie taktiku. Jučer sam igrao s Adom i protivnički tim je imao oko 4 engieja (možda i više). Skinuo sam im sve sentrye koje su napravili, a bili su level 3 (spya sama igrao). Ovisi kako i s kim igraš. Jedan prosječan soldier ili demoman u jednom uberchargeu može sve uništiti.

A što se tiče taktika za engieja - ja se znam dogovoriti s bratom i još jednim frendom da igramo gunslinger + shotgun. Poanta je sljedeća: protivnik mora izabrati hoće li napasti tebe ili mini-sentry (mini-sentry se postavi u roku odmah tak da nije problem, ako ugledaš protivnika na kojih 20-ak metara). Ako napadne mini-sentry, ti ga ubiješ puškom. Ako napadne tebe, ubije ga mini-sentry. Taktika radi na svima, osim na heavyima i boljim igračima. I onda još zaplesati nad truplom {#}

Istina, CoD igrači ne žele ovako igrati jer se nema bogznakakvi k/d ratio (skupi se dosta bodova doduše), ali nevjerojatno je koliko se protivnik iziritira i koje sve uvrede ponekad čuješ. Gore nego na indexu. Uspije se cijeli protivnički tim prebaciti u soldiere i demoe, a onda ...k-hm..Gentlemen, say hello to the Spy (poslije updatea to nismo radili, frend je otišao na maturalac, a bratu se neda).

And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 10:24 (Horagio).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

da, definitivno je pala kvaliteta publica, al to je za očekivat bilo jer ipak ima preko 70,000 novih igrača i trebat će vremena da pohvataju sve to, pogotovo sad kakvo je stanje sa itemima i svim tim čudima. Neki i dalje ne kuže mogućnosti, čekam pol sata sa spremnim uberom i niko nezna kaj bi s njime mogo napravit, a engi farma iza ugla odma. Što se taktiziranja tiče ingame voice je i dalje tu, mada ga rijetko ko koristi opće, ako vas ima više zainteresiranih da bi mumble recimo koristili za voice dok se sa domaćom ekipom rošta, mogo bi se pobrinut za to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

bla bla bla...

Ti mora da si bio yeben igrač kada si počeo igrat ovu igru. Sigurno si odmah si bio "The One", znao sve cake i pohvato konce u tri i pol minute...

Ja se privikavam i učim, ali neznam čemu se preseravaš sa svakim postom kako si ti sada faca, a yebeni "COD fanovi" su ti uništili igru.

Ohladi malo čovječe!

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

bla bla bla...

Ti mora da si bio yeben igrač kada si počeo igrat ovu igru. Sigurno si odmah si bio "The One", znao sve cake i pohvato konce u tri i pol minute...

Ja se privikavam i učim, ali neznam čemu se preseravaš sa svakim postom kako si ti sada faca, a yebeni "COD fanovi" su ti uništili igru.

Ohladi malo čovječe!

Ja sam prvo pročitao sve o igri, pogledao par recenzija, kupio igru, onda ušao u igru, prošao treninge, i krenuo igrati Soldier i Heavy klase. Nisam uopće igrao neke klase koje nisam poznavao.

17 godina
Team Fortress 2

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina

Nikome se neda slušati pametovanja nekih "wannabe pro igrača". Igraj kako ti paše, osnuj klan i igrajte warove. Nemoj se živcirati na publicu sa nama koji te nismo dostojni.

16 godina
dreammaker kaže...

Nikome se neda slušati pametovanja nekih "wannabe pro igrača". Igraj kako ti paše, osnuj klan i igrajte warove. Nemoj se živcirati na publicu sa nama koji te nismo dostojni.

Ali stvar je u tome da ovdje ima neki cilj(point capture, dovesti vagon do kraja...) za pobjedu, a skoro nitko od novih igraca ne mari za to.

Kao npr. sto mi se jucer dogodilo. Igrali samo CP(capture point) i bio sam u plavom timu, koji treba osvojiti 3 baze crvenog tima.

Osvojili smo prvi CP i tamo 5-6 engineera postavi sentrye i dispensere i tako stoje do kraja...

Umjesto da mi njih napadamo(sto trebamo) oni cekaju crveni tim da nas napadne...

Naravno crveni tim se nije ni priblizavao tom CP-u kad je vidio da ima toliko sentrya.

Mislim mogli su premjestati sentrye prema naprijed svako malo, ali nista... 

Nikad te necemo zaboraviti. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
rocker55555 kaže...
dreammaker kaže...

Ali stvar je u tome da ovdje ima neki cilj(point capture, dovesti vagon do kraja...) za pobjedu, a skoro nitko od novih igraca ne mari za to.

Kao npr. sto mi se jucer dogodilo. Igrali samo CP(capture point) i bio sam u plavom timu, koji treba osvojiti 3 baze crvenog tima.

Osvojili smo prvi CP i tamo 5-6 engineera postavi sentrye i dispensere i tako stoje do kraja...

Umjesto da mi njih napadamo(sto trebamo) oni cekaju crveni tim da nas napadne...

Naravno crveni tim se nije ni priblizavao tom CP-u kad je vidio da ima toliko sentrya.

Mislim mogli su premjestati sentrye prema naprijed svako malo, ali nista... 

U tom i je problem ja sam novi igrač i skužil sam cilj ali me muči što imamo tim i max je 2 engineera i oni odmah na početku forsaju nekam napred nit dispensere nit sentrye ne naprave i kad se hoću prebacit da probam obranit capture point prave se budale a to nije cilj igre ako smo Defense onda samo Defense a ne juri se napred ko muva bez glave ...

16 godina
protjeran
Team Fortress 2

Napokon za racunarom, prvi put ove sedmice.

Update skidam, prijatelja imam (presli smo Portal 2 zajedno, posebna veza).

Ukoliko netko hoce rush sa scout-ima, neka mi se javi.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

aj aj oce neko igrati :))))) dosadno jeeee :D

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

Igram uglavnom zasada Payload i moram priznat da nekad stvarno zna biti dosadno kada igraš u timu koji ne hvata konce. Igram Heavy i kada vidim da u timu nema medica i inžinjera (pogotovo) a branimo se... Odmah odustajem. Maloprije sam SAM "odguro" kolica sa bombom dok su se svi ganjali po mapi i napucavali. Nitko nije mario šta ja radim. Užas.

Ali zato kada je dobra ekipa partije su odlične

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Igram uglavnom zasada Payload i moram priznat da nekad stvarno zna biti dosadno kada igraš u timu koji ne hvata konce. Igram Heavy i kada vidim da u timu nema medica i inžinjera (pogotovo) a branimo se... Odmah odustajem. Maloprije sam SAM "odguro" kolica sa bombom dok su se svi ganjali po mapi i napucavali. Nitko nije mario šta ja radim. Užas.

Ali zato kada je dobra ekipa partije su odlične

I čemu onda meni prigovaraš? Valjda znaš kako sam ja frustriran ovom situacijom što mi je najdraža online igra u ovakvom stanju, a igram je već duže vrijeme.

16 godina

Ja sam te uzeo na zub jer si isfrustrirano izreagirao na moj dobar skor i optužio me da ne igram timski. Počeo si s*at i zaključivati na temelju mog dobrog K/D ratia. Tu si mi se zgadio i pokazao jadnim. Nitko te ne dira, ne diraj ni ti druge.

16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

A da mi složimo neki dobar tim i rokamo :) Pa daj ima nas ovdje dobrih.Koji kužimo "srž" igre...da to nije samo napucavanje neko taktiziranje,zauzimanje pointova i sve ostalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ja sam te uzeo na zub jer si isfrustrirano izreagirao na moj dobar skor i optužio me da ne igram timski. Počeo si s*at i zaključivati na temelju mog dobrog K/D ratia. Tu si mi se zgadio i pokazao jadnim. Nitko te ne dira, ne diraj ni ti druge.

A čuj, takav sam prema kradljivcima :)).

Hrvojestr kaže...

A da mi složimo neki dobar tim i rokamo :) Pa daj ima nas ovdje dobrih.Koji kužimo "srž" igre...da to nije samo napucavanje neko taktiziranje,zauzimanje pointova i sve ostalo

Ma može.. Trebalo bi neki server podignuti.

16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Svi koji su zainteresirani neka me dodaju na steam: strbi20

Mogli bi složiti ok ekipu mi s foruma...Neki server nabaviti i rokati :) Nemam volje uopće igrati ovako random

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 15:07 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ranko Kukumar kaže...
dreammaker kaže...

A čuj, takav sam prema kradljivcima :)).

Hrvojestr kaže...

Ma može.. Trebalo bi neki server podignuti.

'Kradljivac' koji je platio 100kuna i za to umjesto polovnog black opsa dobio hackani black ops. stvarno sam zlo

14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

'Kradljivac' koji je platio 100kuna i za to umjesto polovnog black opsa dobio hackani black ops. stvarno sam zlo

A čuj to napiši u temi, kako ja mogu znati da ga nisi haknuo ako je tamo netko napisao da jesi i ti nisi odgovorio. Uostalom offtopic smo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice