Ja većinom igram s nekim kojeg ima najmanje (medic, engenire), ali samo ako treba taktička igra. Ako treba napad ili obrana onda igram s Demoman ili Heavy što većinom igram kad je Payload ili Atack / Defense. Kad je neko "nemesis" onda uzmem Spy i polako im trpam nož u leđa 

Meni je Spy trenutno najlakša klasa za igranje među tolikim newbieima. Sa Spyem često sam pokrećem igru jer Demomani i Soldieri ne znaju uništiti jedan je*eni sentry... Ali da, dosta ljudi ide za scoreom i na kraju za*ebu ne samo svoj tim, nego i score za kojim su išli. Ne znam za vas, ali najviše bodova s većinom klasa sam ostvario upravo kad sam igrao timski.
Pored njih još kakav Dispenseer i to je to, pobjednička kombinacija. Za Spy-a treba imati malo osjećaja kada ući u cloack, kada se prerušiti i to je to. I to teško ide jer početnici nisu prošli trening pa neznaju gdje šta kako. Uglavnom, odličan post, i slažem se sa svime što si rekao = Bez Medica jako teško ide, a ako drugi ne surađuju i upropaštavaju Uberchargove, onda je time stvar još gora.