Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 468.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Team Fortress 2
Hrvojestr kaže...

naravno zašto ne :)

ak niš drugo skupiti ćeš puno hvala gumbića :D

Sumnjam u to, ali cu napisati.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Eto već si dobio dva {#}

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Pogledajte bug sa "Ribom".

Btw, kako stojite sa hatovima, dolje sam stavio sliku svoje kolekcije{#}

Moji hatovi. Pola sam ih dao/prodao bratu pošto je krenuo igrati prije mjesec-dva, a bio je sirotinja.  BTW Pređite mišem preko V. Hound Doga, malo sam ga promjenio :)

Moj brat, Bboy Tony i ja ovih dana igramo engineere s istim loadoutom - shotgun - pistol / lugermorph - gunslinger. Engie rush je prezakon, prvi smo na ljestvici, a ljudi na serverima piz*e. S vremenom cijeli protivnički tim prešalta na soldiere/demomane zbog nas.

Pri engie rushu s Bboy Tonyem si često znam promijeniti ime u Devil, a Tony u Angel (ja imam crni ten gallon, a on bijeli), pa da me slučajno ne izbrišete {#}

Ritualnom plesu prije početka partije pridružio se i sniper nepoznatog imena Ritualnom plesu prije početka partije pridružio se i sniper nepoznatog imena
Brat ima V. Hotrod (najvredniji engie hat) Brat ima V. Hotrod (najvredniji engie hat)
Yipikiyaaykiyaaykiya Yipikiyaaykiyaaykiya
Ovdje sam ispao seljačina, oni profesionalci, a ja plešem Ovdje sam ispao seljačina, oni profesionalci, a ja plešem
All right everyone, line up alphabetically according to your height.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 18:31 (Horagio).
14 godina
neaktivan
Čux kaže...
reservoir dog kaže...

Ono što je meni nejasno u TF2 što mi je nekada radio na maksimalnim detaljima bez ikakvog trzanja. Nikad nisam imao problema sa igrivošću, ali TF2 je očito puno zahtjevnija igra zato jer često dobivam pad frame rate-a na 20 itd (i to bez max detalja).

Oh well... mogao bi si i ja kupiti novi komp :/

pokazalo se tokom apdejtova da se zahtjevi malo po malo penju nakon svakog većeg. Da li igra izgleda išta bolje nebi mogo komentirat jer ju ja već jako dugo igram skoro pa najnižim mogućim postavkama, ali neki i s takvim settingsima kažu da je nekad išo puno glađe.

TF2 je postao rescource HOG

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 20:06 (CrapFireX).
14 godina
neaktivan
CrapFireX kaže...
Čux kaže...
reservoir dog kaže...

Ono što je meni nejasno u TF2 što mi je nekada radio na maksimalnim detaljima bez ikakvog trzanja. Nikad nisam imao problema sa igrivošću, ali TF2 je očito puno zahtjevnija igra zato jer često dobivam pad frame rate-a na 20 itd (i to bez max detalja).

Oh well... mogao bi si i ja kupiti novi komp :/

pokazalo se tokom apdejtova da se zahtjevi malo po malo penju nakon svakog većeg. Da li igra izgleda išta bolje nebi mogo komentirat jer ju ja već jako dugo igram skoro pa najnižim mogućim postavkama, ali neki i s takvim settingsima kažu da je nekad išo puno glađe.

TF2 je postao rescource HOG, i to iskljucivo CPU, dok grafiku guta i 7600 GS. Nesto su drndali u svezi multicore podrske i tesko zasrali. Nije problem average fps, vec nagli padovi kod velikih fightova i puno ljudi.

Graficke postavke i rezolucija su totalno nebitne.640x480 LOW, ili 1920x1200 ULTRA HIGH. Za 60+ fps je OCani quad must have, ali ni on nije garancija.

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

E kolko taj Jag vrijedi? Mi se isplati ponuditi kantu boje ili name/description tag?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

E kolko taj Jag vrijedi? Mi se isplati ponuditi kantu boje ili name/description tag?

Sva oružja su ti scrap metal (nova oružja, polycount oružja, većina vintage oružja) ili manje (stara non-vintage oružja). Ima par izuzetaka, ali ak se ne varam, jag nije jedno od njih. Kanta boje ti ide od 1 reclaimed (većina), 1 refined (lime, pink) pa do 2 refined (Team Spirit, makar se prodaje po raznim cijenam koje se krećeu 1-2 refined). Desc tag je 1 reclaimed, a name tag 1 reclaimed i eventualno neš' sitno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 21:09 (Horagio).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

A znaci ne isplati mi se onda cak ni craftat posto imam SH viska i 2x scrap metal ako vec mogu dobiti za samo jedan scrap, eventualno jos + neki bezvezni item.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

A znaci ne isplati mi se onda cak ni craftat posto imam SH viska i 2x scrap metal ako vec mogu dobiti za samo jedan scrap, eventualno jos + neki bezvezni item.

Ne isplati se.

Stranice preko kojih obavljam tradeove:

tf2store.com

tf2items.com

tf2tp.com

Steamov forum

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ja većinu svojih hatova craftam. Nekako mi je draže što sam ih tako dobio, nemam pojma zašto.

Jednom sam se napio pa sam podijelio pola šešira ekipi koja je igrala na serveru. Ajme budalesine :D

Μολὼν λαβέ!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Jednom sam se napio pa sam podijelio pola šešira ekipi koja je igrala na serveru. Ajme budalesine :D

Kad su ti dani za cuganje i na kojem serveru igras?{#}

17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
AA-d00d kaže...

Ne isplati se.

Stranice preko kojih obavljam tradeove:

tf2store.com

tf2items.com

tf2tp.com

Steamov forum

ko da se sa barbikama igraš i mijenjaš robicu sa ekipom ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 10:53 (Čux).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Fakat sta su napravili od igre, k'o da se razmjenjuju Pokemon karte{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

Neznam di da stavim pa ću tu :)

Trejdam Pyro's Beanie... javite mi se na steam: dorjan_cro

I'm just sayin'
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Fakat sta su napravili od igre, k'o da se razmjenjuju Pokemon karte{#}

TF2 je hat simulator with fps mini game =)

inače ako želite pokrenuti TF2 na slabijem računalu upotrijebite Chris's maxfps config. Ako ne znate kako kopirajte to u .../tf/cfg/ folder i postupite kako piše u uputama.

http://www.fakkelbrigade.eu/chris/configs/cfg/maxframes.htm

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Danas sam igrao najbolje 2 cijele runde ikad. Mapa dustbowl. Ja medic, a partner demoman, ili bolje da kazem partnerica.

Žena nije bila normalna, sta je sve radila, najbolji demoman skill koji sam ikad vidio.

Ugl cijelo vrijeme smo bili u paru i razbijali smo sve okolo.

Jako dobro osvjezenje za promjenu, a ne kad imam u timu 6 engie-a koji nisu u stanju 2 teleporterta napravit.....{#}  {#}

I onda se jos usude svadjati samnom na chatu kako je to pobjednicka taktika a padali su stalno.{#}{#}{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 0:40 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako si za malo ozbiljniju igru možeš se javiti na guru-gaming.org i pokazati što znaš. mislim da našem drugom timu fali koji igrač. to vrijedi i za ostale.

15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Šteta što malo ljudi govori preko voice chata.Baš sam neki dan našao neki server u kojem sam iz dosade počeo pjevati na improvizaciju i dosta se ljudi uključilo pa smo onda odlučili pjevat nešto drugo pa onda drugo.Veoma sam se dobro proveo no kad sam otišao iz servera zaboravio sam pritisnit ''Yes'' umjesto ''No'' i izgubio se server zauvijek :(
Još ga tražim,znam da sam tu neđe IP napisao a sad gdje.

http://adf.ly/DDi7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

Mene užasno nervira kad neko pjeva na voice..{#}

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DreadlockBro kaže...

Šteta što malo ljudi govori preko voice chata.Baš sam neki dan našao neki server u kojem sam iz dosade počeo pjevati na improvizaciju i dosta se ljudi uključilo pa smo onda odlučili pjevat nešto drugo pa onda drugo.Veoma sam se dobro proveo no kad sam otišao iz servera zaboravio sam pritisnit ''Yes'' umjesto ''No'' i izgubio se server zauvijek :(
Još ga tražim,znam da sam tu neđe IP napisao a sad gdje.

otvori si servere u steamu i pogle pod History ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 17:56 (Čux).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

@ Dreadlock- dođi u petak u 20 navečer na server

89.145.94.21:27015

Moja ekipa (uglavnom Englezi) imaju par puta mjesečno Night of Doom kad se nalazimo i zajebavamo na serveru. Igramo i tako to, ali ljudi toliko pričaju i smiju se da jedva igraš :D

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

KIFFERSTUEBCHEN.de VI

connect 85.131.195.95:27015

mnogima najbolji europski pub. stalno je full u prime time 19h-00h. Ali ima sistem za skupljanje loyalty points tako što dulje igrate na njemu skupljate pointove i kad ih nakupite 250 možete si rezervirati slot na 7 dana. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Daj nabacite jos par ovih PREMIUM servera za druženje i pjesmu.

Da ih mogu blacklistat.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

ak bu neko raspoložen nek svrati malo oko 18:00 nadalje na pokušaj domaćeg pubanja malo.

82.214.104.7:27015

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 21:11 (Čux).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Čux kaže...

ak bu neko raspoložen nek svrati malo oko 18:00 nadalje na pokušaj domaćeg pubanja malo.

82.214.104:27015

82.214.104.7:27015 je adresa. Extra je bilo. Ja kao relativni n00b sam totalno uzivao sa hr igracima igrati. Slucajno sam naletio na ovaj server, pa me zanima jel ekipa tu inace igra? Nakon 36 sati igranja sa raznim francuzima, englezima, njemcima rusima... bilo je pravo otkrice igrati sa domacim deckima. Nadam se da ce biti vise ovakvih incijativa.  {#} I ekipa je bila super.

17 godina
neaktivan

fala, evo pokrpan post gore. Moja isprika, imo sam 500 copy/pejstova sim i tam pa nisam ni gledo kaj sam meto.

Glede servera, tu je već neko vrijeme, ali ne u obliku publica. Bilo je, a i dalje ima sevga i svačega gore pa bude malo peglanja još oko postavki, ovo danas je bila praktički probna vožnja tek.

Već se više puta pokušavalo složit neko okupljalište za lokalnu ekipu, al sve to nekak brzo zamrlo iz nekog razloga.

Drago mi je da ti se dopalo, razlog više da se ovoga još ozbiljnije primim. Ak je još neko zainteresiran za malo češća okupljanja ovakvog tipa može slobodno joinat steam grupu gdje mislim bacat announcmente i eventove. Isto tako su svi pozvani skočit i do našeg mumble servera (mjesta dovoljno da cijela HR scena bude tamo ;)). Više infa bude u announcmentima skoro.

http://steamcommunity.com/groups/guru-gaming-fans

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 11:53 (Čux).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Imam novu ljubav za klasu

{#}

Jos ako imam pametnog medica u paru: PURE ORGASM  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Samo nauči biti brz sa svojim sticky jumpovima, health packovi su sve što ti treba ;)

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

A ka'e ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

A ka'e ovo?

Aktiviraš to i dobiješ hat u igri Rift.

Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice