Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 467.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Team Fortress 2
Luxy2501 kaže...
DreadlockBro kaže...

E ljudi imam problem sa craftingom.

Kad pokušam napravit neko oružje treba jedno oružje + 1 reclaimed metal.Ali to ne radi.

Pokušao sam i sa dva reclaimed metala i sa refined i sa scrap metalima.
Nikako da craftam oružje.Samo mogu one glupe kape.

pogledaj na linku sto je covjek posto prije tvog posta! i ako ti netreba sesira uvijek sam tu :)

Pogledao sam tu stranicu i prije no ništa sa nje ne radi.

Evo recimo za Powerjack.Probao sam 1 Reclaimed metal i 1 Axtinguisher ali nije radilo.Jednostavno nije.

Samo kaže ''No available blueprint''

http://adf.ly/DDi7
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

meni se u tf2 događa da tijekom igre u vanjskom prostoru fps ide po 50-70, a kada dodem u doticaj sa drugim igračima (borba) fps mi bude oko 15 slika po sekundi. Ne razumijem šta treba u settingsu biti namješteno da ide normalno kao što je ono enabled/disabled. Ne znam dali je možda do pc-a (amd dvojezgreni 3.0 Ghz i 9600GT 512mb igram na 1440*900 rezoluciji. Operativni sustav mi je još xp, nisam prelazio na windows 7

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 21:04 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

jel mogu kopirati sa starog kompa steam folder na neki hard .. i kad dobijem novi komp samo da prebacim folder da ne moram opet skidati ?

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r

0 0 hvala 0
17 godina

Da možeš, na library => games, desni klik na bilo koju igru, izaberi backup game files... i to je to.

Također možeš prebacivati igre među particijiama tako da obrišeš sve osim steam.exe i steamapps foldera u steam direktoriju i to prebaciš na željenu particiju.

16 godina
gamer4ever kaže...

meni se u tf2 događa da tijekom igre u vanjskom prostoru fps ide po 50-70, a kada dodem u doticaj sa drugim igračima (borba) fps mi bude oko 15 slika po sekundi. Ne razumijem šta treba u settingsu biti namješteno da ide normalno kao što je ono enabled/disabled. Ne znam dali je možda do pc-a (amd dvojezgreni 3.0 Ghz i 9600GT 512mb igram na 1440*900 rezoluciji. Operativni sustav mi je još xp, nisam prelazio na windows 7

to se i meni dogadalo. treba bi jaci proc jer grafa je dosta za takvu igru ali da vidis kako bi to radilo sa kvadom, ili da bar ovo naklokas na 3.6GHz. svi valvovi produkti (source games) su zeljni jaceg proca a tek onda grafe.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
14 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...

To ti se često događa sa višejezgrenim procesorima.Probaj stavljat load na samo jednu jezgru.

http://adf.ly/DDi7
17 godina
gamer4ever kaže...

Moguće da si malo pretjerao sa grafičkim postavkama jer imamo sličnu konfiguraciju pa mi FPS nikad ne pada ispod 50. Također moguće je da si igrao na serveru preko 30 igrača pa ti zbog toga trza jer je TF2 optimiziran za maksimalno 24 igrača (to je Valve potvrdio).

Dolje su ti postavke na kojima ja igram pa probaj nešto namjestiti.

I'm just sayin'
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
gamer4ever kaže...

Moguće da si malo pretjerao sa grafičkim postavkama jer imamo sličnu konfiguraciju pa mi FPS nikad ne pada ispod 50. Također moguće je da si igrao na serveru preko 30 igrača pa ti zbog toga trza jer je TF2 optimiziran za maksimalno 24 igrača (to je Valve potvrdio).

Dolje su ti postavke na kojima ja igram pa probaj nešto namjestiti.

namijestio sam kako je bilo kod tebe u settingsu, sve radi normalno. Hvala

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

grafika je nikava, al kome to ne smeta C2D @ 3.0GHz i 9600GT vrte na 120+ uz ovakve postavke

bacite oko vamo, ima dosta fora a da se grafika ne skreše previše za one koji pate na to.

http://etf2l.org/forum/general/topic-10435/?recent=261676

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

evo namjestio sam si ''worst looking cfg'' i pokrenuo trening ... imam izmedju 10-20 fps ... neigrivo ...

ipak ce cekati dok ne kupim novi komp ;D

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 1:13 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

Pogledajte bug sa "Ribom".

Btw, kako stojite sa hatovima, dolje sam stavio sliku svoje kolekcije{#}

I'm just sayin'
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

ja imam 2 ili 3 hat-a D:   ,  nego jel ima tko kljuc za onaj mann co. supply crate class 7?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

ja imam 2 ili 3 hat-a D:   ,  nego jel ima tko kljuc za onaj mann co. supply crate class 7?

Treba ti ključ, a njega možeš zamijeniti (vrijedi ti oko 1 refined) ili kupiti preko Mann Co Storea.

All right everyone, line up alphabetically according to your height.
15 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Luxy2501 kaže...

Treba ti ključ, a njega možeš zamijeniti (vrijedi ti oko 1 refined) ili kupiti preko Mann Co Storea.

Malo je skup?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Horagio kaže...
Luxy2501 kaže...

Malo je skup?

Zato su kutije praktički bezvrijedne :)

15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

evo namjestio sam si ''worst looking cfg'' i pokrenuo trening ... imam izmedju 10-20 fps ... neigrivo ...

pa onda imaš stvarno low end računalo

15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

sutra mi stize novi komp .. ovaj iz ''moj pc''

tako da cu zaigrati prekostura ;D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hari_bug kaže...
rebelsy kaže...

Ak ne pokreće TF2 onda se ni ne kvalificira kao računalo. TF2 moj digitron pokrene. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
17 godina
ZC_Someone kaže...
Hari_bug kaže...
rebelsy kaže...

Ak ne pokreće TF2 onda se ni ne kvalificira kao računalo. TF2 moj digitron pokrene. {#}

Lako ti je govorit kad imaš i7-icu. Kada je TF2 došao malo tko ga je u pristojnom frameratu mogao igrati na maksimalnim detaljima, sa maksimalnim vidnim poljem i filtriranjem. Pogotovo na 2Fortu na sredini mape sa 30 igrača.

I'm just sayin'
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 13:04 (Dodinho).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ma ja se malo šalim. Al mislim da danas rijetko tko da igra igre a da ne može pokrenut TF2 na minimumu.

BTW. veliku većinu vremena sam na navedenom laptopu, a ne na i7 tak da ni ja prečesto ne pokrećem TF2 na maksimumu {#}.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 13:50 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ono što je meni nejasno u TF2 što mi je nekada radio na maksimalnim detaljima bez ikakvog trzanja. Nikad nisam imao problema sa igrivošću, ali TF2 je očito puno zahtjevnija igra zato jer često dobivam pad frame rate-a na 20 itd (i to bez max detalja).

Oh well... mogao bi si i ja kupiti novi komp :/

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
17 godina
reservoir dog kaže...

Ono što je meni nejasno u TF2 što mi je nekada radio na maksimalnim detaljima bez ikakvog trzanja. Nikad nisam imao problema sa igrivošću, ali TF2 je očito puno zahtjevnija igra zato jer često dobivam pad frame rate-a na 20 itd (i to bez max detalja).

Mislim da je razlog ovog boldanog taj što je TF2 kroz updateove polako poboljšavao grafiku, dodavao je neke nove stvari, bolje teksture. Grafika se promijenila na bolje u zadnjih 3 godine. Ipak treba se reći da ova igra (2007.) izgleda bolje nege neke novije, pogotovo kad puknete sve filtere do kraja i ostalu grafiku pa igrti na 1900x1200 rezoluciji (igrao sam kod frenda i prava je uživancija{#})

Također prije 2 mjeseca sam frendu za rođendan poklonio TF2 i na njegovom dvojezgrenom procesoru, 1 GB rama i nekom starijom Ati grafikom igra se vuče na minimalnim detaljima (oko 30-35 fps-a)

I'm just sayin'
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Također prije 2 mjeseca sam frendu za rođendan poklonio TF2 i na njegovom dvojezgrenom procesoru, 1 GB rama i nekom starijom Ati grafikom igra se vuče na minimalnim detaljima (oko 30-35 fps-a)

Hah, ja sam TF2 igrao na P4 2,66 ghz sa čisto solidnim postavkama :)

17 godina
Horagio kaže...
Dodinho kaže...

Ti si imao ok grafičku (nVidia 9500 ako se ne varam) pa si zbog toga mogao igrati. Moj frend ima x800 od Ati-a.

I'm just sayin'
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

ja imam neku AGP 256mb, 768 rama i p4 2,0 ...

jbg nist sutra od kompa .. tek u utorak {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Horagio kaže...
Dodinho kaže...

Ti si imao ok grafičku (nVidia 9500 ako se ne varam) pa si zbog toga mogao igrati. Moj frend ima x800 od Ati-a.

HD3650 :) To je bilo prije ovog o kojem ti govoriš. I bila je 9400 gt mi se čini.

16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

prodajem TF 2 + flight control 50kn....ako oće tko nek mi se javi..hitno

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

pokazalo se tokom apdejtova da se zahtjevi malo po malo penju nakon svakog većeg. Da li igra izgleda išta bolje nebi mogo komentirat jer ju ja već jako dugo igram skoro pa najnižim mogućim postavkama, ali neki i s takvim settingsima kažu da je nekad išo puno glađe.

16 godina
protjeran
Team Fortress 2

Gledao sam pitanja u ovoj temi, ali nisam mogao odgovoriti zbog suspenzije.

Zelite li da napravim tutorial kako se igra? Neke osnove... 

Vi bi u post-ovima nadodali i ja bi to ubacio u glavno post.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

naravno zašto ne :)

ak niš drugo skupiti ćeš puno hvala gumbića :D

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: