Neda mi se sad sve to citat lol, dosad sam rjesavao neku zadacu bla bla...sad je TF2 time! fvck yea!
Neda mi se sad sve to citat lol, dosad sam rjesavao neku zadacu bla bla...sad je TF2 time! fvck yea!
Kako da nazovem scattergun (imam nametag)? Za sada mi je najbolje "you dun goofed".
Ima li tko bolji prijedlog?
Instalirao igru, bogte 5 giga updaetova ima. Čekam da se sve skine.
A cuj, TF2 kad je tek izasao je zauzimao duplo manje mjesta na disku.
Zivio Valve sa patchevima, novim mapama i cime sve jos ne
P.S. Horagio, jucer sam dobio Axtingusiher-a, kaj mi nudis ak si jos zainteresiran? :P
A cuj, TF2 kad je tek izasao je zauzimao duplo manje mjesta na disku.
Zivio Valve sa patchevima, novim mapama i cime sve jos ne
P.S. Horagio, jucer sam dobio Axtingusiher-a, kaj mi nudis ak si jos zainteresiran? :P
Nisam više.
BTW nudim degreaser ili vita-saw za vintage bonk! drink i vintage crit-a-cola.
ima možda tko mad milk ?
Ja mozda imam bonk!, cek da vidim.
EDIT: yep, vintage bonk.
Ja mozda imam bonk!, cek da vidim.
EDIT: yep, vintage bonk.
Degreasera više nema. Dao sam ga AA-d00du za v. bonk drink i dva series 2 cratea.
Crateovi se ne mogu dobiti u storeu, a ključevi se mogu (neki dan su stavili) dobiti random dropom.
Crateovi se ne mogu dobiti u storeu, a ključevi se mogu (neki dan su stavili) dobiti random dropom.
Ovo je dobro, ali ključevi će vjerojtano biti rjeđe random dropani od hatova.
Nisam siguran hocu li moci sa vama ponovno igrati tf2 jer posvađao sam se s roditeljima u vezi skole i eto... ne mogu na pc dok se ne popravim ili do osamnaeste godine. Ovo pisem s bratovog pc-a da ne bude zabune :P
Kako da nazovem scattergun (imam nametag)? Za sada mi je najbolje "you dun goofed".
Ima li tko bolji prijedlog?
Idemo ljudi, ovo je contest tko će smisliti najbolji naziv :)
Još jedna ideja: "did i do that"
Evo još jedna " You got a shot "
Evo još jedna " You got a shot "
It won't hurt.
W00t! Dobio nametag
Mislim da cu nazvat Nataschu "Teška Puška"...na ćirilici naravno...ruskom jeziku lol
W00t! Dobio nametag
Mislim da cu nazvat Nataschu "Teška Puška"...na ćirilici naravno...ruskom jeziku lol
Ja bi ju nazvao:
-Stani kur*o (urnebes na domaćim serverima)
-Stop Russian
-You Shall Not Pass
Nisam siguran hocu li moci sa vama ponovno igrati tf2 jer posvađao sam se s roditeljima u vezi skole i eto... ne mogu na pc dok se ne popravim ili do osamnaeste godine. Ovo pisem s bratovog pc-a da ne bude zabune :P
Primi se knjige. TF2 nece nikud pobjeci.
To se i odnosi na Left 4 Dead 2 -;)
Primi se knjige.
W00t! Dobio nametag
Ja bi ju nazvao:
-Stop Russian
-You Shall Not Pass
Sad sam sjetio vjerovatno najboljeg, samo ako ce stati: In soviet Russia you are little men!
W00t! Dobio nametag
Ja bi ju nazvao:
-Stop Russian
-You Shall Not Pass
Sad sam sjetio vjerovatno najboljeg, samo ako ce stati: In soviet Russia you are little men!
Evo još par imena koja bi mogao dati scattergunu, ali i inspiracija za ostale:
-THE RAGEMAKER
-u mad lol
-yep, he's dead
-made in china
-never gonna give you up
Were is your mind, seriously?
Can I be your friend?
Can I touch you?
Tralalalala.
Behind you.
Oooh, snap.
In Soviet Russia the the sandwitch eats you!
ili
Don't run! It's just ham.
:D
Evo, dao sam mu ime UberIvan's Rageful Raper.
Evo, dao sam mu ime UberIvan's Rageful Raper.
Raper ili Reaper?
Pazi Ivan, takvo ime (ili lapsus) bi te mogao koštati bana na nekim serverima.
Znam ali valjam se od smijeha svaki put dok cujem pa sam zato stavio u izbor, ugl vec sam imenovao "In Soviet Russia the sandwich eats you" =P
Pazi Ivan, takvo ime (ili lapsus) bi te mogao koštati bana na nekim serverima.
Znam, zato sam i stavio Raper, a ne Rapist. Skuži se poanta, a ne mogu mi ništa. A i ljepše zvuči.
BTW Jučer vidio nekog lika koji je spy nožu dao ime Et tu, Brute (nešto na tu foru s Brutom).
E tu Brute, mi fili - tak puna recenica glasi :P