Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 467.510
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Jeli se veceras igra opet u 20:30?

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Team Fortress 2
Living.Dead kaže...

Jeli se veceras igra opet u 20:30?

Igra se u 20:00, a okupljanje je u 19:00.

No Pain No Gain | Croatia - Hrvatski Team Fortress 2 server
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Spartans! Ready your breakfast and eat hearty... For tonight, we dine in hell!

http://boards.4chan.org/b/
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

koje komplikacije stari moj, everything is messed up...

Dompa
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Momci danas sam otkazao neke stvari zato da bi ispunio obećanje Horagiu, da bi na kraju saznao da je teamspeak channel pun, dakle bilo vas je masa. Nema ništa loše u želji da se igra, ali morate imati puni line-up i 3-4 zamjene na koje možete računati. Tako će se uvijek znati tko igra, a ako netko otkaže tu su zamjene. Vidim da se trudite, ali morate imati punu organizaciju.

Napravite klan i amen.

E i Ivan, nisam ljut na tebe ni malo, jer sam i očekivao takav rasplet situacije. Međutim, netko bi se mogao naljutiti (a očito i je sudeći po gornjem postu), a to je bezveze jer je TF2 ipak igra.

Μολὼν λαβέ!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 0:30 (reservoir dog).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Momci danas sam otkazao neke stvari zato da bi ispunio obećanje Horagiu, da bi na kraju saznao da je teamspeak channel pun, dakle bilo vas je masa. Nema ništa loše u želji da se igra, ali morate imati puni line-up i 3-4 zamjene na koje možete računati. Tako će se uvijek znati tko igra, a ako netko otkaže tu su zamjene. Vidim da se trudite, ali morate imati punu organizaciju.

Napravite klan i amen.

E i Ivan, nisam ljut na tebe ni malo, jer sam i očekivao takav rasplet situacije. Međutim, netko bi se mogao naljutiti (a očito i je sudeći po gornjem postu), a to je bezveze jer je TF2 ipak igra.

ma nije team ništa kriv, inače ja se ispričavam svima kaj nisu mogli doć na ts3 zato jer nisam ni znao da su restrikcije promjenjene, trebao si javit odma meni jer sam imao alternativnu sobu, tj drugi ip od ts-a...

Nego imamo pobjedu na jednoj mapi, ali nam još uvijek ne priznaju...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 0:38 (Dompa).
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ma ti bi ljudi i ubili samo da budu prvi.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
17 godina
Dompa kaže...

ma nije team ništa kriv, inače ja se ispričavam svima kaj nisu mogli doć na ts3 zato jer nisam ni znao da su restrikcije promjenjene, trebao si javit odma meni jer sam imao alternativnu sobu, tj drugi ip od ts-a...

Nego imamo pobjedu na jednoj mapi, ali nam još uvijek ne priznaju...

Mi smo pobjedili na Dustbowlu i prekinuli smo njihov win streak, kako smo onda dobili sam 1 bod, pa trebalo je biti 3:3Viče

Ljut sam!

Evo nekoliko dokaza da smo pravedno pobijedili na prvoj mapi i da smo trebali dobiti 3 boda:

1. slika: Još se branimo od napadača, za sada imaju osvojena 4 polja za 2 min i 47 sek.

2. slika: Equionix je osvojio 6 polja za 5 min i 50 sek, mi trebamo pobijediti to vrijeme!

3. slika: Pokazuje da trebamo osvojiti 6 polja unutar 5 min i 50 sek.

4. slika: Još su nam ostala 4 polja i 4 min i nešto sitno sekundi.

5. slika: Još su nam ostala 2 polja i 3 min i 11 sek

6. slika: Pokazuje da smo pobijedili protiničko vrijeme od 5 min i 50 sek!

U čemu je sada problem??? Btw, Equinox je i sam priznao da smo pobijedili na Dustbowlu! Horagio ispravi nepravdu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 13:13 (Dodinho).
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Majku im je*em necemo tako!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ma ne znam kako da ispravim, to bi bboy tony trebao, linkaj njemu ovaj post. SVINJE!

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Team Fortress 2

Sa službenih Highlander pravila.

Evo još dokaza koje sam izvukao: In payload and Attack/defense maps one full round (each team attacks once) will be played with stopwatch mode on.

Mi smo igrali ovaj Attack/defense.

Mislim da je sve jasno!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Nemate kaj screenove previše gledat, dust ste dobili bez obziara na 6:6 jer ste imali bolje vrijeme. Grupa je previše da bi to sad neko gledo, predlažem da ulovite nekog od admina na etfl2 IRC kanalu da ne izvisite još.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Čux kaže...

Nemate kaj screenove previše gledat, dust ste dobili bez obziara na 6:6 jer ste imali bolje vrijeme. Grupa je previše da bi to sad neko gledo, predlažem da ulovite nekog od admina na etfl2 IRC kanalu da ne izvisite još.

Na IRC kanalu? Kako to?

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

http://etf2l.org/etf2l/support/

uhvatite se toga rađe, flejmat po matchlinku možete do imendana i niko to pogledo nebu.

Jedino ne vidim na koju bi foru trebali grupu dobit po tome kaj navodite tamo, imate čisti draw s njima i po bodovima i po međusobnim okršajima, možda i playoffove stave zbog toga.

EDIT: neznam kaj ovi trabunjaju, stopwatch je sigurno bio uštekan kad se vide gore vremena koja treba nadmašit. A isto tako nebi na kraju pisalo BUG wins da niste vrijeme potukli.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 15:54 (Čux).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Čux kaže...

Jedino ne vidim na koju bi foru trebali grupu dobit po tome kaj navodite tamo, imate čisti draw s njima i po bodovima i po međusobnim okršajima, možda i playoffove stave zbog toga.

Mislim da bi trebali biti pobjednici grupe jer smo nakon pobjede u Dustbowlu imali bolji win streak od Equionixa.

15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Čux kaže...

Mislim da bi trebali biti pobjednici grupe jer smo nakon pobjede u Dustbowlu imali bolji win streak od Equionixa.

Ljudi slušajte sad ovo.

Popričao sam sa adminom na supportu i naravno požalio sam se na dustbowl mapu jer smo pobjedili i rekao me je da mu pokažem dokaz. Naravno pokazao sam mu sliku koja stoji ispod svake mape i rekao je da smo pobjedili i izbrisao trenutne resultse.

Bboy, kada dođeš napravi novi submit ( brijem da treba i screenshotove jer su maknuti, ja nemam ovlasti da to napravim )..

Usput pitao sam ga jeli prolazimo pošto smo imali 5 win streak pobjeda, rekao je da ne ovisi o tome, nego da će se igrati TIE BREAKER MATCH ( igra se 3 mape, ako na 2 mape pobjedimo zaredom brijem da je to automatska pobjeda bar kako sam ga shvatio ) koji će biti uskoro najavljen. Pitao sam ga za mape koje će se igrat, rekao je da se još nezna, ali najvjerojatnije iz grupa tako da još imamo šanse protiv njih i sad se trebamo potruditi i srediti još taktike da se ne ponovi ista stvar na granaryu ako se bude igrala.

Ili sad mi nije još jasno frajer veli da promjeniš u 4-0 jer tko je pobjedio na stopwatch mapi taj tim pobjeđuje xDDDDD brijem da smo prošli... Brijem da se upisuje kod nas dustbowl 4-0, za granary 5-0, a to znači da igramo ipak tie breaker, nezz treba se još raspitat, ovo je bilo sve na brzinu...

Eto, pravda je donešena, užasno mi je drago zbog toga, a sad pokažimo im da smo jači i da možemo proć skupinu...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 17:37 (Dompa).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

4-0 ukucaj za rezultat na dustu (umjesto onih 6-6) jer u SW mapama nemre bit draw, uvijek bu neko brži.

I kak sam reko, bude decider najvjerojatnije. Neznam od kud vam te fore sa winstreakovima, nadam se da to nije pravilo u ikakvim ligama jer je čista glupost.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

aha, da, imaš pravo za ovo gore. Znači ipak se igra tie breaker... uskoro će se saznati koje mape...

Dompa
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

igra je super iako je ne igram dugo. jucer sam igro na hrvatskom serveru. i super sam se zabavljo, bolje nego sa strancima igratIzlanuo se.

ne kuzim kako radi onaj item drop sistem. svako kolko vremena izbacuje random iteme?

nesto sam cito da se to moze vidit u igri al neznam di. EDIT: pa nikog nema na nasem hrvatskom serveru! sta ce to bit?

kako ide ljudi na turniru? jeste pobjeđivali?

Welcome to Liberty City
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 18:40 (sovac_ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sovac_ri kaže...

igra je super iako je ne igram dugo. jucer sam igro na hrvatskom serveru. i super sam se zabavljo, bolje nego sa strancima igratIzlanuo se.

ne kuzim kako radi onaj item drop sistem. svako kolko vremena izbacuje random iteme?

nesto sam cito da se to moze vidit u igri al neznam di. EDIT: pa nikog nema na nasem hrvatskom serveru! sta ce to bit?

kako ide ljudi na turniru? jeste pobjeđivali?

Trenutno na highlanderu 5 pobjeda ( po svakoj mapi ) i 1 izgubljena i igrat ćemo još protiv tog teama koji je izjednačen, bit će napeto da dođemo u knockout zonu...

Dompa
16 godina
protjeran
sovac_ri kaže...

jeste pobjeđivali?

Sve do sada.

Nazalost ja ne igram vise jer mi je tata zabranio.

15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

aaaa... steta (to sto ne smijes igrat)

Welcome to Liberty City
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Kad se igra to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Još se nezna kad, ali je rekao da će uskoro biti objavljeno...

Inače trebali bi se okupit u petak, subotu i nedjelju da nas bude min 8-9 negdje oko 8 sati da vidimo tko će igrat jer najvjerojatnije bismo mogli u nedjelju igrat, da je još bar isti termin u 20:30 protiv equinoxa bilo bi odlično...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 20:47 (Dompa).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

2 reclaimed i 1 refined metal do kape (ilitiga 5 reclaimed ilitiga 15 scrap metal)Cool

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

Pravda je zadovoljena. Igra se Tie Breaker.

3:3 3:3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Reservoir Dog, veliko hvala (HVALA) još jednom! Ako ti zatreba nešto, samo reci ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Horagio kaže...

Reservoir Dog, veliko hvala (HVALA) još jednom! Ako ti zatreba nešto, samo reci ;)

Objasni.

15 godina
neaktivan
Dompa kaže...

Još se nezna kad, ali je rekao da će uskoro biti objavljeno...

Inače trebali bi se okupit u petak, subotu i nedjelju da nas bude min 8-9 negdje oko 8 sati da vidimo tko će igrat jer najvjerojatnije bismo mogli u nedjelju igrat, da je još bar isti termin u 20:30 protiv equinoxa bilo bi odlično...

Horagio ili Bboy, objavite ovo na steam grupi tako da nas dođe u što većem broju, da nebi bilo da više od pola nemože doć, ja mislim da će se igrati ove mape ako se računa koje su se najmanje igrale onda: Upward, Badwater, Dustbowl, a ako se računa svaki druga vrsta moda onda: Badwater, Dustbowl, Granary...

Dompa
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

dobio sam neki mann co. supply crate. kako da ga otvorim? pise da neki ključ pokupim u mann co. storeu. al ne kužim što tim misle.

Welcome to Liberty City
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice