Strah za vrijeme igranja

poruka: 417
|
čitano: 71.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Strah za vrijeme igranja
crowolf kaže...
perkoxcar kaže...

mislim da ćemo svi zajedno srat u gaće kad ćemo igrat Metro 2033

Igro,puta nekoliko mjenjo gaće! :) Naročito kad me vodi tip kroz prolaz sa duhovima poginulih stražara...brrrr...i još pjevuši neku mantru,uh!

zato ja idem srat prije igre,haha zezam se

znam igro sam Metro 2033 znam da je strašan al opet mi je najbolja igra koju sam igro.

Hrana,piva kod Marije & žene
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Upravo sam skinuo Doom 3 da vidim šta vas to toliko plaši :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...

Upravo sam skinuo Doom 3 da vidim šta vas to toliko plaši :)

Obavezno sluške do kraja pojačaj :)

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
 Obavezno sluške do kraja pojačaj :)

Naravno Cool

16 godina
neaktivan
taj Doom 3, meni se i nije baš svidio kao horror. jedina stvar u igri koja te trzne su svjetla koja se pale-gase i iskakanje čudovišta. ali pošto je igra dosta brza (za horror igru), nekako se navikneš na sve to.

a i ne sviđa mi se što monsteri odma nestanu kad ih rokneš, ja volim malo gaziti po njima na podu. i tu i tamo ih upucati.
15 godina
odjavljen
betmen kaže...
taj Doom 3, meni se i nije baš svidio kao horror. jedina stvar u igri koja te trzne su svjetla koja se pale-gase i iskakanje čudovišta. ali pošto je igra dosta brza (za horror igru), nekako se navikneš na sve to.

a i ne sviđa mi se što monsteri odma nestanu kad ih rokneš, ja volim malo gaziti po njima na podu. i tu i tamo ih upucati.

To je tako stara igra, da je u svoje vrijeme bila nevjerovatno inovativna.

Bude u Doom 4 realističnij ragdoll. Doom II, je svojevremeno bila odlična igra. Danas je poprilično loša ako je se gleda kao trenutnu aktivnu  igru.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan
DOOM 3 inovativan? po čemu?
15 godina
odjavljen
betmen kaže...

Nevjerovatnoj, nevjerovatnoj grafici, fantastično rješenom zvučnom sistemu, priči po uzoru na prvi DooM, forama sa PDA-evima (OK, to je bilo i u Sistem Shock-u II, ali nema veze), BFG.

Mislim, za Doom III smo svi očekivali remake Doom-a I i II. I dobili smo to. To što je slavna ekipa lagano podbacila u level dizajnu - To je nebitno, dobili smo rush FPS sa solidnom pričom i nevjerovatnom grafikom i zvukom, baš kakav je bio i prvi DooM.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 16:40 (Weky).
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

U životu sam odigrao na stotine igrara, no atmosferu, napetost, tjeskobnost i maštovitost kakvu krasi Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, nastale po literarnom predlošku majstorskog pisca horror priča, H.P. Lovecrafta, jako malo igara dostiže. Sjećam se i davnog druženja sa System Shockom 2, iz ruku istih tvoraca koji su napravili Bioshock. Iako potonjeg nisam još imao prilike isprobati, ako je makar približno u rangu prvog po osjećaju beznađa, osamljenosti i ugroženosti unutar vrlo neprijateljski nastrojene okoline, jedva čekam. Što se konzola tiče, osim već poznatog Silent Hill serijala, tople preporuke za Fatal Frame 1-3.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
notime kaže...

Sjećam se i davnog druženja sa System Shockom 2, iz ruku istih tvoraca koji su napravili Bioshock. Iako potonjeg nisam još imao prilike isprobati, ako je makar približno u rangu prvog po osjećaju beznađa, osamljenosti i ugroženosti unutar vrlo neprijateljski nastrojene okoline, jedva čekam. Što se konzola tiče, osim već poznatog Silent Hill serijala, tople preporuke za Fatal Frame 1-3.

Nije ni blizu Bioshock System Shocku II, pogotovo po atmosferi. Priča i nekako.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...
betmen kaže...

Nevjerovatnoj, nevjerovatnoj grafici, fantastično rješenom zvučnom sistemu, priči po uzoru na prvi DooM, forama sa PDA-evima (OK, to je bilo i u Sistem Shock-u II, ali nema veze), BFG.

Mislim, za Doom III smo svi očekivali remake Doom-a I i II. I dobili smo to. To što je slavna ekipa lagano podbacila u level dizajnu - To je nebitno, dobili smo rush FPS sa solidnom pričom i nevjerovatnom grafikom i zvukom, baš kakav je bio i prvi DooM.

priča kod idSoftware-a? ti se šališ?

haha, ne znam, ali ja tu stvarno ne vidim neku posebnu priču. ti odeš na Mars, tamo napadnu neki alieni i to je to. ništa posebno. PDA je isto stara fora, znači ostaju nam samo zvuk i grafika. po tome ispada da je i crysis 'nevjerojatno inventivan', kao što to ti kažeš...

17 godina
Strah za vrijeme igranja

Dečki, a što je sa Resident Evil: Nemesiom, panika svaki put kada se Nemesis pojavi. Ahh nostalgija...

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Ima puno "polustrašnih" igara (Doom 3, FEAR...). Jedino me prepadnu Silent Hill, Dead Space, povremeno Penumbra i Call of Cthulhu kad igram po noći sa slušalicama, to mi je prava stvar Cool

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Silent hill na full hd rezi i 5.1 sistemu nema boljegSmijeh 

0 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Upravo započeo Condemned:Criminal Origins,al igrat ću preko noći u mraku - da bude pravi ugođaj. Smijeh

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
betmen kaže...
Weky kaže...
betmen kaže...

priča kod idSoftware-a? ti se šališ?

haha, ne znam, ali ja tu stvarno ne vidim neku posebnu priču. ti odeš na Mars, tamo napadnu neki alieni i to je to. ništa posebno. PDA je isto stara fora, znači ostaju nam samo zvuk i grafika. po tome ispada da je i crysis 'nevjerojatno inventivan', kao što to ti kažeš...

Način na koj oni pokušavaju dočarati atmosferu preko grafike je ipak inovativan, kasnioje su ga svi kopirali, počevši od Dead Space-a i sl.

Gle čuda, Priča je meni baš bila skoz OK za takav tip.

Sama činjenica da smo mi dobili novi DooM koji je isti prethodnicima je fantastična.

Da, i Crysis je inovativan, medutim tehnoloske inovacije necine igru, a to je dio u kojem je Crysis podbacio.... Dok je DooM ciljao na remake originala, i inovativan je u svoje vrijeme po načinu dočaravanja atomsfere.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Način na koj oni pokušavaju dočarati atmosferu preko grafike je ipak inovativan, kasnioje su ga svi kopirali, počevši od Dead Space-a i sl.

Sama činjenica da smo mi dobili novi DooM koji je isti prethodnicima je fantastična.

Da, i Crysis je inovativan, medutim tehnoloske inovacije necine igru, a to je dio u kojem je Crysis podbacio.... Dok je DooM ciljao na remake originala, i inovativan je u svoje vrijeme po načinu dočaravanja atomsfere.

a dobro, uvažit ću tvoje mišljenje jer vidim da si dosta stariji i iskusniji gamer od mene... ipak sam ja doom3 prvi put zaigrao tek prije par mjeseci!

ali, sve u svemu, složiti ćemo se da ima i 'atmosferičnijih' igara od ove.

16 godina

Tu i tamo me malo prepadnu elementi iznenađenja, npr kad mi u Half-Lifeu odjednom izleti neki zombi ili ona mala govna što skaču. :D

A baš atmosfera mi je ponegdje scary u Indigo Prophecyju, horrore uopće ne igram iako mi je to uz komedije najdraži filmski žanr.

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
15 godina
odjavljen
betmen kaže...
Weky kaže...

a dobro, uvažit ću tvoje mišljenje jer vidim da si dosta stariji i iskusniji gamer od mene... ipak sam ja doom3 prvi put zaigrao tek prije par mjeseci!

ali, sve u svemu, složiti ćemo se da ima i 'atmosferičnijih' igara od ove.

Ha, čuješ tu si igru trebao igrati 2004. godine.

Danas se neisplati igrati tu igru.

U svoje vrijeme je bila odlična, i svi su kasnije kopirali taj stih atmosfere koju dobiju s dobrom grafikom. Čak i Metro 2033 danas to radi.

15 godina
neaktivan

Slažem se za Indigo Prophecy. Pada mi odmah na pamet onaj dio kad se s detektivkom krećeš psihijatrijom u kojoj je upravo došlo do općeg strujnog kolapsa, pri čemu su svi luđaci pušteni van ćelija, te u zamračenim i uskim hodnicima, uz odjeke otkucaja srca, treba naći siguran put van. Nije dug dio, no vrlo atmosferičan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 18:12 (notime).
16 godina
Strah za vrijeme igranja

Sjeća li se itko Clive Barkerovog Undynga?

Jedna od najdražih mi igara. Namigiva

A life? Where can I download one of those?

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Neigram nesto previse horror igre, 

ALI kada sam igrao stalker 1. dio, ja sam se sasro kad meni iskoce iz mraka oni zombiji cernobilski, onaj sto te pogledom jebe u tunelu onom ja gasim odma znoj me oblio bio

Fuj nikad vise stalker necu zaigrat 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Zaboravih Nosferatu - The Wrath of Malachi, nije velika igra, ali probajte Namigiva

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Da da, STALKER daje savršen osjećaj jeze i napetosti. Pogotovo kad si low na medpackovima.

Power is nothing without control!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Drug se preplasi blodsuckera u stalkeru...aaa

CAPETAN PRICE

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

covijee, sijecam se nedugo nakon sto je ps izaso uzeo ga moj ujak za GT2 al je kupio i halo da proba, i ja i moj bratic se ko klinci jos vrticari pravimo face i spustimo rolete, ugasimo svijetlo, nakon 10 min ja skuzim od cuci, drzi dekicu za subima i drhti, nakon 15 min skuzim da mi se odsulja iza leđa i bjezi van...

jedina igra koja je mene potpuno isprepadala da sam tjednima kad je pala noc palio sva svijetla u kuci je F.E.A.R....

ali nije bilo ljepo ni igradt dragon age, u mraku, zumirano, kad onaj mutirani darkspawn vuk napravi overwhelm i srusi me, grize, krv prsti, zvuk na najjace, to tene prepadne al ti se tlak digne....

L4D nije napravljen da prepadne, ali kad sam ga kod frenad probao u mraku, na max detaljima, s najvisom rezom, zvuk na najjace, 30" ekran i onda krana veliki val, pa se oni s jezikom pocnu bacati na mene, pa ostanes bez metaka za pusku, pa za strojnicu, pa pistolj nije dovoljan...

al moja sestra se nakon 5 min F.E.A.R.-a na 11" laptopu bez zvuka doslovno upisala od straha... :)

Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...

A baš atmosfera mi je ponegdje scary u Indigo Prophecyju, horrore uopće ne igram iako mi je to uz komedije najdraži filmski žanr.

Nadam se da si Indigo Prophecy igrao sa dual-shock kontrolerom umjesto miša i tipkovnice. Odmah na početku igre na samom uvodu mi je skoro ispao iz ruke. Jbg. nisam to očekivao od avanture. Uglavnom doživljaj je puno bolji s kontrolerom.

:)

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
16 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Sjeća li se itko Clive Barkerovog Undynga?

Jedna od najdražih mi igara. Namigiva

Još uvijek najbolja horror igra koju sam odigrao, a koliko je vremena prošlo od tada.

17 godina
Strah za vrijeme igranja

Odigrao sam dosta horror igara što na PS, tako i na PC-u. Do sada najjeziviju atmosferu ima Silent Hill, Doom i FEAR u pojedinim djelovima.

Dali ste mi ideju i morat ću probati i Stalkera da vidim kakva je atmosfera.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja probao stalkera, probao jesam, strah iskusio nisam
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice