Što se dogodilo s RTS-ovima

poruka: 11
|
čitano: 1.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Već godinama čekama neki dobar RTS, ali developeri su izgleda pokopali taj žanr. Zanima me dali postoje kakve informacije o eventalnom nastavku Company of heroesa. To je bila strašna igra.

1 0 hvala 0
17 godina

Ako je CoH dobar RTS ja sam Petar Pan.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Što se dogodilo s RTS-ovima
191x7 kaže...

Ako je CoH dobar RTS ja sam Petar Pan.

Znao sam da si stvaran Petre. Nikada nisam sumnjao u tebe i tvoje postojanje. A sada si mi još i potvrdio. Hvala{#} (suza radosnica)

Inače, za autora teme, možeš baciti i pogled u ovu temu ako već nisi http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/rtsopedia-svi-rts-ovi-2000-godine-do-danas/55710.aspx

Što se mene tiče, ja samo čekam novi Homeworld. A njega nigdje na vidiku....

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
15 godina
andrija kaže...

Već godinama čekama neki dobar RTS, ali developeri su izgleda pokopali taj žanr (...)

Dok si živio pod kamenom, izašao je Starcraft 2.

15 godina

Ja se jedino radujem Strongholdu 3. Total War serijal mi je već polako dosadio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FLes kaže...

Dok si živio pod kamenom, izašao je Starcraft 2.

Baš to... svi su pauzirali jer se vratio kralj RTS-a i naravno postao najprodavanija strategija svih vremena

13 godina

RTS is very much alive...

Ko trazi taj i nadje. Zadnjih par godina me totalno kaptivira Wargame serijal,poceo sam sa Airland Battleom,sad sam na Red Dragonu.

Svaki ljubitelj oldskul rts-a bi trebao ovoj igri dat šansu jer kad te jednom uzme ne pušta...Inače ima nas vec 8,svi domaći,imamo svoj klan,mumble server...svaku večer rokamo,nekad i 10v10 opalimo. Da,ovaj RTS ima 10v10...

Džabe svaki DLC jer je independent developer. 10v10 multiplayer u RTS-u. Mape po 50-60km x 50-60 (neke su i prek 100) km. Svaki unit ima gorivo,municiju,treba na logistiku pazit. Ja se poslije ove igre nemrem na niš drugo vratit kolko je sve ostalo jednostavno i tupavo do bola. Ima 1500 jeb*enih unita NATO i Varšavskog pakta...

evo video koji sam snimio neki dan gledajuc svoj replay,prvih 5 minuta meča je ali se lijepo vidi koji scale ratovanja je ovo...Na steamu svako malo bude 75%off i slicno,igra jedino nema baš neki tutorial,teska je za naucit jer ono...Ali ja bolju strategiju nisam igrao a igram PC od 95te godine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 11:18 (Rocinante2112).
16 godina

sc2 is dead, RTS is dead... ma skoro se više ništa ne igra niti gleda... naspram FPS-ovima i MOBAMA

0 0 hvala 0
11 godina
acca kaže...

sc2 is dead, RTS is dead... ma skoro se više ništa ne igra niti gleda... naspram FPS-ovima i MOBAMA

Slazem se,casual je in.

17 godina

Ne mora značiti da je novo bolje. Samo primjer Age of Empires 2 i COH Tales of Valor su još uvjek jako dobre strategije. 

Svaka strategija ima svoje prednosti, a kad je igra zanimljiva može se igrati makar je i stara. 

Što se tiće novih RTS igara nadao sam se Generalima 2 no eto izgleda ništa. Ostaje igrati i dalje stari dobri Generals ZH i modove koji se još uvjek prave za igru jer je dobra.

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 13:13 (Hummer).

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice