Steam acc-ovi sa svim igrama!

poruka: 7
|
čitano: 2.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako ...

Imam dosta steam acounta , na kojima su vise od 500 igrica ...

Stim da su medu njima : Bad Compani 2 , Modern Warfire 2 , Counter strike : 1.6 , source , gary ... ..blabla ..  . ..

Nisam nabrojo jos njih 500 komada .. ali ako ne vjerujete mogu dati screen shoot .. !

Znaci vidio sam da dosta ljudi prodaju takve accove za 150-200 kn ...

ja sam odlucio da ko me 1. doda na msn , xfire , skipe ... dobije jedan acount gratis . tj. kupnjom jednog (koji kosta 30 kn ) dobivate i drugi !

Za sve ostale informacije : xfire: puskakiller , msn : balkan-cro@hotmail.com ....

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju vise acounta ... dajem veliki popust !

+

0 4 hvala 0
17 godina
RE: Steam acc-ovi sa svim igrama!

ljudi ti daju pare, dobiju hackani acc koji se za tjedan dana vrati vlasniku. i šta onda? nebitno, ti imaš pare..

17 godina
protjeran

ma to imas hack da dobijes tolko igri na bilkoji acc al kaj ti znaci kad te vac banna i rjetko koju igru ti hoce instalirat

bolje se ne igrat sa tim

Death Cube K
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kao 1. to nisu acounti od nekog vlasnika .. nego kad ih dobijes ... promjenis lozinku , email ...sta god oces .!

kao 2. ja provjerim u bazi ..ako je acount zakljuccan (disable) dajem ti drugi !

-ali ako pokupis ban .. sa chitom ... ne dajem vise novi ac !

Eto .. sto se tice igra - ja ih sada testam .. (naravno necu ih sve ali one najigranije )

- Znaci : Proban je CSS i Cs 1.6 onda MW2 = radi !!!(i sada mi se skida BAD COMPANI2 ..pa me zanima dali i on radi)

Ako neko ne vjeruje ... evo moze preko teamwievera vidjeti .. tj uvjeriti se !

javilo mi se danas dosta ljudi .. nego kao sto sam reko .. dat cu prvom ko me doda na .. mesengere ...(znaci vec je jedan dobio)= i on je mislio da je to spam .. ali se uvjerio !

Eto ako neko zeli .. preko timwievera u bilo koje vrijeme ... neka se uvjeruje ... koliko oce !

+

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ti accounti ce prije ili poslije biti onesposobljeni pa makar osoba kojoj budes dao bila svetac (a nije, jer si nabavlja nelegalne accounte Smijeh)

iPad
16 godina
neaktivan

Pa zato kazem ako dode ... do toga .. ja mu dajem drugi ... i gotova prica ...!

+

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imas li ti gmail da ti posaljen jedan steam accaunt jer sam ga kupio i mislim da su igre falsa pa da mi provjeris jer nisam siguran

tsimic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice