Daj mi još reci jeli mi dobro koristiti evo chambere(ili bilo koje druge upgrade-ove) i u kojim momentima matcha ?
Ne znam zašto tema nije aktivna pošto sam primjetio da je SC2 postao glavni e-sport. Sve se promjenilo kada sam neki dan na sport klubu vidio neke SC2 matcheve.
Od replay-a najviše gledam Idru. Znam da je arogantan i sve, ali ne želim biti njegov fanboy nego naučiti od njega pošto igra fenomenalno.
Zašto je tema zamrla niti ja neznam. Što se tiče evo chambera svakako ga gledaj koristiti. Otključava spore crawler, tako da si imaš detektora. Također upgradeovi su uvjek korisni, posebice u masovnim borbama. Neki igrači preferiraju 2 evo chambera za brzi +1 +1, ali ja ti ipak preporučam da za start ideš samo 1 evo chamber, barem dok ne dobiješ malo osjećaja za igru/timinge. Za timing upgradea počni ga čim se osjećaš dovoljno sigurno da si ga možeš priuštiti. Također je bitno koji ćeš upgrade napraviti. Recimo za masovne roachese iznimno ćeš profitirati sa ranged attack upgradeovima. Ako trebaš konkretniji odgovor ili savijet, uploadaj neki svoj replay pa ćemo vidjeti gdje zapinje